Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Igen a dokitól is nagyban függ :)
Remélem Szonjával megállapodtok egy kedd előtti időpontban :)
Na, itt a végső visszaszámlálás. :-))) És vajon a kórházban jó IR-es kaját fognak eléd tolni? Vagy azt is neked kell vinned? Erre rákérdeztél?
Csepeli Szathmáry doki is dettó, csak mellékvese vizsgálat nélkül. Szedjen Diane-t. Ja babát akar? Akkor menjen kozmetikushoz. Ilyen fajta. Ha gondolja vizsgáltassa magát.
Hajna: viszek laptopot, amíg nem lesz kinn a gyerkőc:D addig úgyis unalmas lesz benn :D
Bea: sztem nem, nemtom hogy lesz, ugye a cukor miatt mondták h terminus előtt pár nappal befekvés, aztán h várunk-e, vagy beindítják hamarabb, passz, lehet attól is függ, h a dokinak mikor elsz kedve benn lenni:D de jó lenne, ha magától jönne:D
Egyre izgibb :)
Kedden már indítanák is, vagy csak megfigyelés?
Húha Móni, az mindjárt itt van :DDD Várjuk nagyon a híreket!
Sziasztok!
Történés van:) Ha keddig nem indul el magától a kisasszonyom, akkor kedden be kell feküdnöm a kh-ba.:)
Csepeli Kerényi doki? Hagyjuk már... "magas a tesztoszteronja, írok fel magának fogamzásgátlót."
És miből tudjuk meg, hogy mi a baj? - kérdem én. Hát majd később csinálunk mellékvese vizsgálatot, majd ha lentebb ment... aha, kösziiiiii, páááá doki báááá.
Erről van szó kéremszépen.
Áh, köszönöm :D Általában gyorsan elmúlik a súlyosabb rész, aztán kicsit jobb.
Hogy ment a tükrözés? Vagyis volt már? Olvasok még vissza, szóval lehet, h erre választ kapok..
Így van. Én is hormonzavaros vagyok szerintem kb. születésem óta... mégis csak itt szuszkázik egy kiskölök mellettem.
Hát az enyémet nem kell nagyon forgatni, h. látható legyen :(
Kell egy pofon Réka?! Lesz és kész.
:D nem para, nekem sincs nagy mellem, de nem fogok sírni, ha lemegy belőle..mert úgy érzem, lógásra hajlamos, ha megnő. Ránc már most van a homlokomon, keresztben természetesen, mert mindig pofákat vágok, és mert hiába zsírosodik a bőröm, alapvetően száraz szerintem. A szőrt meg hagyjuk, épp most epiláltam, holnaputánra kinő vissza. Ennyit erről. :D bár szerencsére én csak karon-lábon tolom, máshol csak 1-1 szál nő ki (mellbimbó körül 10-12, megszámoltam), azokat eltüntetem csipesszel. De úgy vagyok vele, hogy ameddig a barátom féltékeny a haverjaimra, meg fordítva (megy a kakaskodás a kis szemétdombon), addig minden rendben :D mocsadék egy hozzáállás, nadehát.. jelzi, hogy még nem vagyok bányarém.
köszi! én igy megyek most a belváros-lipótvárosiba, h nem is pesten lakom..
Köszönöm szépen, teljesen igazad van.. helyemre is kerültem kicsit :)
Nekem a fényfelé fordítva a körmeimet látni a függőleges csíkozást.
w w w .t e s z . c o . h u
Csak beutalóért járok oda, a Csengery utcában van. Az ország minden tájáról befogadják az embert (kolléganőm még mindig Gyulára van bejelentve és ide jár). Dr. Aszódi Ágnest dicsérik, Irina nem túl kedves(nála voltam endokrinológus beutalóért tavaly).Időpont jó ha van, mert délután sokan vannak.
milyen ez a hosszanti barázda? sztem az egész baromság, me nekem nincs barázda (a zselén :D), de mégis zavaros vagyok
Nekem tini korom óta hosszanti barázdás, töredező. Sosem foglalkoztam vele. Mintahogy azt is normálisnak itéltem meg (meg a kozmetikus is), hogy viszonylag korán (14 évesen) már bajuszka gyantára jártam.És nem tudtam lefogyni soha. Sehogy.
Úgytudom izületi gyulladásra utalhat vagy ha kevés folyadékot viszünk be .De pm alum . is okozhatja , szerintem nálam ez van és ez biztos hogy azóta van mióta a pm elromlott úgyanis több tünetem is egy időben keletkezett.
Bakker, akkor én amióta eszem tudom, hormonzavaros vagyok! Jó tudni! Akkor itt álltam le mindennel, tök fölösleges. Pá-pá! (Na jó, nem álltam le a gyerektémával, de kezdek beletörődni, hogy az a jó, ha nem lesz. Tesóm gyerekeit így is kell valakinek nevelni. :-)))
na majd kiderül itt mi a rendszer. ha már egyszer ott becsekkolok, onnantól lehet online is foglalni időpontot, és nem bárki füle hallatára telefonon.
azé akarok még ebben a ciklusban menni, mert hormonsorom is erre vonatkozik és ezzel együtt mit lát belül. bár teszto+21.napi progi lehet hiányozni fog neki.
Tejkaramella, ez a terézvárosi milyen és hol van? érdemes oda menni? csak ha ez a hely nem válna be..
Én úgy tudtam, h a hosszanti barázda hormonzavart jelez. Nekem is olyan.
Ja és mindenkinek gratula a fogyáshoz. :)
Nekem is hosszanti barázdás a körömöm... mire utal? Pm. alulműk. stimmel. Eddig nem foglalkoztam vele...
Tudom hogy nem normális a hosszanti barázda, de semmitől nem változik hiába a vízmennyiség növelése fogyasztásban,mert azt mondták ez is a pm alum.-től van és az izületi gyulladásom is.
Molygó igazad van ,az az egyetlen ami úgy nézki már nem igaz rám.
Örülök én, a férjem nem is panaszkodik... de ebben a melegben még ez is plusz kín.
A fogyás miatti dicséreteket köszönöm szépen, Insanity az tényleg őrület (főleg 30 fokban, fogyiövvel) örülök, ha túlélem a 40 percet :D Na nem minden nap nyomom, "csak" heti 2*,3*, meg sétálok az ebbel is 1,5-2 órát. A karom még mindig vastag, a pocakom is nagy, mellem meg már szinte nincs is. Valaki fordítsa meg az arányt. Most.
További ajánlott fórumok: