Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

32652. Molygó (válaszként erre: 32650. - .jucus.)
2012. júl. 16. 10:29
Hát szerintem nálam is annyi lesz nem is a kajával lesz a gond hanem a piával.. ha iszok pár pohárra már túllőttem a célon.. plusz 1-2 pogácsa tuti beszalad úgyhogy... no comment.
32651. Molygó (válaszként erre: 32646. - 8f3c54052d)
2012. júl. 16. 10:28

nemkell pofon ütöm én magam eléggé hidd el nekem, de feltétlen szólok ha kell. Edényfertőtlenítés onnan jön, hogy tudod penészedett a fal szétszedtük a konyhaszekrényt és azonkat ki kellett fertőtleníteni sose tudhajta az ember. Mióta amúgy éreztem a szagot a aktuálisan használt edényt így is minden alkalommal főzés elött fertőtlenítettem... nemazért mert olyan pedáns vagyk de azért mégisna....

én is ölellek Hajnám.....

Szalma tényleg sovány mondtam én is nekimááá ...

32650. .jucus. (válaszként erre: 32648. - Molygó)
2012. júl. 16. 10:27

Én is esküvőre megyek szobaton! Pacsi!!!

Diétának annyi, asszem.Aztán majd meglátjuk:)

32649. .jucus. (válaszként erre: 32647. - Ivi79)
2012. júl. 16. 10:26

Na az én szivem fog fájni a jövőhéten. Sikerült úgy időzíteni a nyaralást, hogy pont akkor jön meg.

Nézhetem, ahogy a férjem lubickol...affenébe

32648. Molygó (válaszként erre: 32645. - .jucus.)
2012. júl. 16. 10:26

Én is erre voltam feluzdulva meghogy most nem leszek szerdától itthon és ha vasárnap hazaérek nem akarok az uramnak ingetvasalni... lagziba megyünk hétvégén tuti ko leszek.....

nemfogyok én sem szerintem sőt úgy érzem nagyobb a hasam.... nemtom nem merek ráállni.... ma meghajtom magam aztán lehet holnap....

32647. ivi79 (válaszként erre: 32644. - Molygó)
2012. júl. 16. 10:23

szerintem csak ez a fura időjárás.. én is szenvedek, folyton aludnék.

Hajna, pesti nyaralás nekem is fura, de igazából minden olyan ami nem balcsi mellett van, mert nekem nyaralás=strand. teljesen bele vagyok buzulva abba a tóba. régebben ha elmentünk hosszu7végére, akkor is olyat kerestünk ahol van vmi viz. ha nem strandos helyre mennék, akkor csakis olyan időben, amikor az idő sem engedi meg a fürdést, és akkor nem fáj a szivem.

32646. 8f3c54052d (válaszként erre: 32644. - Molygó)
2012. júl. 16. 10:21

Tezsvírem kell egy pofon? Viccet félretéve, te sem vagy kőszikla, megmondom őszintén vártam is már valami ilyesfajta kiborulást. Az, hogy nincs gomba, az kevésbé baj, viszont anyuddal most vannak gondok, úgyhogy az lenne a természetellenes ha nem viselne meg. Aztán hogy ez így jön elő, hogy edényt fertőtlenítesz, hát istenem. Ölellek tezsvírem!

Szalma, te meg állj meg légyszíves a 36-os gatyánál, mert tényleg elfogysz.

32645. .jucus. (válaszként erre: 32644. - Molygó)
2012. júl. 16. 10:19

Ez az output érdekes. Nekem van mindennap, néha kétszer is, és látod mégsem fogyok gyorsabban.

Namost akkor van összafüggés???

Ne is mondd, én is egy órát vasaltam tegnap. De legalább nem nyuvadtam meg a melegtől.

32644. Molygó
2012. júl. 16. 10:14
Morgen Lányok.. Éljen aki fogy én nem merek ráállni, kutya vagyok tegnap is becsúszott 1 gömb simafagyi.... szóval mit is várnék viszont akkora a belem mint a disznónak. K-akiúr is elkerül napok óta, vagyis van valami de nem nevezném outputnak... és asszem csütörtöktől ráültem az érzelmi hullámvasútra... rohadtul unom már saját magamat is... reggel egy áltagos számra elsírtam magam a villamoson... mér nemtom... naés ez van már 5 napja. Halálosan fáradtnak érezm magam közben azuram komplett intárát kivasalom (nagydarab ember 15 ing) aztán újrafertőtlenítettem az összes edényemet gugolva a zuhanytálcában - ergo nemtok felállni, majd 5kor kelltünk és elmentünk kirándulni a Börzsönybe (hivatalosan gombátszedni de még csak a helyét sem láttuk).. szóval nemtom mi a tököm folyik itttttt???????
32643. .jucus. (válaszként erre: 32640. - Kr73)
2012. júl. 16. 10:13

Rékám, azért még nekem is van hátra jó sok.

Kicsi vagyok, 163 cm, ezért ez a 77 kiló is sok.

Bár többen mondják, hogy ne fogyjak többet, de akkor mindig előjövök a BMI-vel.

Hát igen, Szalmi nem semmi, bár, ha azt nézem, hogy nekem 8 hónap alatt ment le ez a 18, kíváncsi leszek hogy egy év alatt mennyi lesz.

32642. ivi79 (válaszként erre: 32639. - .jucus.)
2012. júl. 16. 10:12

simán lehet, nekem is ezzel állt meg tavaly a fogyásom, és azóta sem ment lejjebb. nem mintha mostanában figyelnék a kajára. ha van mit enni akkor eszem, ha nincs akkor nem.. ahhoz hogy müködjön, minden gyorsat el kellene hagynom, és szigorúan tartani a 80-100g-t, illetve kéne a 160at, de az kivitelezhetetlen jelenleg. hetente mérek, félkiló ingadozik oda-vissza.

jövö7en megnézetem az rt3at, és visszaemelem a tiroxint 150re, mert igy fogytam le azt a 2kilót is. eredmény aug 2.felében lesz, tehát ezen a nyáron már nemfogok szexizni:S

neked azért jól hangzik ez a 18:)

32641. 8f3c54052d
2012. júl. 16. 10:08

Sziasztok!

Majd befagyott reggel a seggem. Rövidujjúban indultam, gondoltam, majd kisüt a nap. Aha. Reggel 6-kor már a fodrász székben ültem. Soha többet nem megyek reggel. Majd meghalok a fáradtságtól. Mondjuk most muszáj volt, szabin volt a fodrászom és már nagyon rám fért, és csak következő héten lesz megint délután. Addig nem bírtam volna ki.

Csillag, naná, hogy a te naplódon is fogunk picsogni! Jóhogy… Tükrözés, műtét, lombik, baba. Ez a sorrend nálad drágám. És ezt még mind az idén.

Karamella, huh, hogy nyerted a jegyet? Ügyes vagy! Anyud miért van rossz passzban?

Welkin, nálam az eucrasnál folyamatos hasmenés volt, igaz, napi egyszer, de volt. Ennyi volt a mellékhatás. De tuti, hogy attól, mert mióta visszatértem az xr-re, megszűnt ez a probléma is. Örülök, hogy nálad nincs gond. :)

Shane, drága, boldog szülinapot utólag is, meg házassági évfordulót, meg mindent! Örülök, hogy jól sikerült a meglepi.

Mosolyka, tök jó, hogy szuper konyhád lesz, egész más lesz abban tevékenykedni, majd meglátod!

Mani, ha a graham liszt többségben van, mint a fehér, akkor jó a kenyér.

Roszika, grat a mensihez, alakul ez!

Ivi, te is decemberi vagy? Pacsi! Én is jobban bírom egyébként a meleget, mint a hideget. Nekem a 25-30 fok ideális.

Tita, a bécsi állatkertre nekem is nagyon fáj a fogam, úgyhogy majd beszámolót légyszi! Nekem tök fura, hogy Pestre jöttök nyaralni. :)) Persze, mert itt lakom.

Bea, igen, nézessetek neki terhelést.

32640. kr73
2012. júl. 16. 10:00

Szentendrére a HÉV épp az Árpád hídtól jár.

Jucus! Aztamindenedet! Rögtön utolérsz leadott kilókban, közben meg min.egy 10essel vagy könnyebb. Afeneessenabbahogyénnemfogyok! Ha ennyi lennék, mint te, én annyira-de-annyira boldog lennék, hogy azt el se tudom mondani! Szalmáról már nem is beszélek, de én ideális súlyú nem is akarok lenni.

Ma reggel voltam lecsapoltatni magam, csupán 7 fiolával vettek vért (nagyrutin, 3.napi hormonok, éhomi inzu, PM-dolgok, meg még egyéb finomságok, amit a meddőségi kért), és ugye az egyik összetevőért fizettem 5ezret, mindezt csak azért, hogy otthon tudjam levetetni a vért. De megérte, elsőre eltalálta a nőci, egy picit fáj most a helye, de szerintem nem lesz bedurranva. Ja, és nem mellesleg fél8-ra már végeztem, úgyhogy reggeli belefért 8-ig, míg ugyanezt Pesten elvégezve jó, ha fél9-re végeztem volna, de inkább 9. Amint megkapok vmi eredményt, jövök, oszt megszakértitek, oksi?

32639. .jucus. (válaszként erre: 32632. - Ivi79)
2012. júl. 16. 09:59

Dehogy sunnyogok, ha valaki kérdezi, mondom.

De miután havonta mérem, olyan sok változást úgysem tudnék írni. Most például eléggé áll.

De Te tudod, hogy milyen voltam, és azt is, hogy mennyi van még előttem:)

Igen, a gyümikkel én is így vagyol. Szerintem azért is lassult le a fogyás, mert többet eszem.

32638. .jucus. (válaszként erre: 32636. - Globus)
2012. júl. 16. 09:54

Na én pont ezt kerülöm el a méregetéssel.

Meg hát az a tapasztalatom, hogy hiába állok én rá mondjuk naponta-hetente, érdemben nincs változás. Hát minek stresszeljem magam.

Annál jobb érzés úgysincs, ha látom, hogy megint huss egy kilónak,( vagy kettőnek), és erre az érzésre havonta több esélyem van:)

32637. fb594c0e36
2012. júl. 16. 09:53

Sziasztok!

Móni lehet nem véletlenül rendelt be keddre a dokid ;)

Várom az üzit, mindig lessem a telót!

Jucus ügye vagy a fogyással, én megint leálltam... de egyértelműen amiatt, h. nem tartom rendesen a diétát.

Reggel voltam TSH-t, T4-et szúratni.

32636. globus (válaszként erre: 32630. - .jucus.)
2012. júl. 16. 09:42

Ügyes vagy, nagy-nagy gratula megy!! :)

Csak tudnám, hogyan bírod ki a havonkénti mérlegelést. Én minden nap ráugrok...:) Tapasztalok is elég érdekes dolgokat, például olyant, hogy egyetlen éjjel lehet hízni másfél kilót. Ami a következő napra sutty, eltűnik.

32635. DorkaMoncsi (válaszként erre: 32634. - Berdal)
2012. júl. 16. 09:36
Naná :)
32634. Berdal (válaszként erre: 32633. - DorkaMoncsi)
2012. júl. 16. 09:34
De jo lesz nektek hamarosan! Nagyon szoritok! Izgulsz?
2012. júl. 16. 09:27

Jó reggelt!

Egyben vagyok még, ugyanaz, mint múlthéten: ha jön némi jel, el is múlik...bár ez is "csak" derékfájás szokott lenni.:D

Holnap költözök be a kh-ba, de viszek be laptopot, amíg nem születik meg Szonja, addig elég uncsi lesz odabenn, úgyhogy még onnan is jelentkezem.:D

A doki csak keddenként van benn a kórházban, jövőhét keddre túllépném a terminust, az meg ugye nem lesz megvárva, úgyhogy a dokinak is kényelmesebb lenne, ha esetleg beindítaná holnap, nem kéne külön bejönnie.:D

32632. ivi79 (válaszként erre: 32631. - .jucus.)
2012. júl. 16. 09:23

szépen sunnyogsz itt az elveszett kilóiddal:)

én tavalyig minden nap kilószámra ettem a barackot meg minden nyári gyümit, erre várok egész évben, idén viszont mindenből veszek 1szer és megcsinálom turmixnak v fagyinak h sokáig tartson:(

32631. .jucus. (válaszként erre: 32628. - Szalmalány)
2012. júl. 16. 09:08

Szalmi, ne írj ilyeneket, basszus csorog a nyálam:)

Ha újra születnék, barack lennék. Imádom.

Amikor terhes voltam, volt, hogy napokig csak barackot ettem,kilószámra.

32630. .jucus. (válaszként erre: 32627. - Globus)
2012. júl. 16. 09:06

Eddig 18 kiló.

Persze tudtam én, hogy a kezdeti gyors súlycsökkenés lelassul, és azt is tudom, hogy nem állt meg, de szeretnék még fogyni.Úgy 10-15 kilót még. De tízzel már jó lennék.

És azért vagyok kicsit türelmetlen, mert RR megígérte, hogy ha novemberre a kontrollra lefogyom azt amit akarok, és a laborom is javul, leépítjük a gyógyszert.

És ez nagyon jó lenne, tekintve, hogy ciszták vannak a májamon, nem akarnám tartósan gyógyszerrel terhelni.

Szóval ez a türelmetlenségem oka.

32629. globus (válaszként erre: 32628. - Szalmalány)
2012. júl. 16. 08:53
Egyet-egyet megeszek, csak nem minden nap :)
32628. Szalmalány (válaszként erre: 32626. - Globus)
2012. júl. 16. 08:52

De itt a barack pl. Nézzél rá, milyen pirosan vigyorog, mikor a kezedbe veszed. Te nem hallod, hogy suttog: Egyél meeeg, naaa, egyééél meeeg!!!

Van a gyorsban is rossz ch, de a gyümölcs az jó ch, egészséges. :) Ne gyors és lassúra oszd le a dolgokat, hanem jó és rossz ch-ra. Hm?

32627. globus (válaszként erre: 32625. - .jucus.)
2012. júl. 16. 08:48
Jucus, fogysz még? Hogyan haladsz?
32626. globus (válaszként erre: 32623. - Szalmalány)
2012. júl. 16. 08:47
Nem tudom, én ilyen hülyén vagyok összerakva. Szent meggyőződésem, hogy a gyors szénhidrátok miatt alakult ki a baj, és ha valami/valaki nálam negatív előjelet kap, akkor az úgy is marad :D
32625. .jucus.
2012. júl. 16. 08:47

Jó reggelt Mindenkinek!

Szalmi, ez nem semmi...36-os farmer:) énisénis!!!

De érdekes módon, amióta intenzívebben mozgok, lassabb a fogyás. Lehet, hogy amúgy is lelassulna, meg azért mostanában nálam is van némi fagyi általi bűnözés, ill.az őszibarackba is simán belefulladnék, ha lehetne---de tartom az idóket-alkalmakat, több rosszalkodás nincs, és mégis állok.

Persze aztán ki tudja, kábé jövőhét vége a mérési időpontom, addig még történhet csoda.

Nálam a cukor csupán némi hasmorgást csinál. Simán kibírható, lehet, hogy ezért is rosszalkodok, mert nincs komoly mellékhatás.

Welkin, szupi,hogy bírod a gyógyit, csak így tovább.Reméljük, hogy most már a kilók is búcsút intenek, ill.a laborod is jó lesz.

Globus, én a gyorsat(uzsi) mindig gyümölcsből viszem be, most igazán lehet tobzódni.Ideje is volt, mert az alma, bár szeretem, de már a fülemen jött ki.

Moncsi, tényleg, helyzetjelentést kérünk!Mizu???

32624. Berdal (válaszként erre: 32623. - Szalmalány)
2012. júl. 16. 08:43
Gratulalok Szalmalany, csak igy tovabb! :)
2012. júl. 16. 08:36

Morgen!

Csillag, szerintem a dokival beszélj, hogy IR- es vagy és, h 3óránként enned kell, ilyenkor mi a teendő, biztos van erre valami etikett vagy alternatíva.

Globus, miért nem eszel gyorsat? Arra ugyanúgy szükségünk van. Első naptól fogva kellett nekem is figyelni az eloszlásra, de RR azt mondta, hogy igenis kell a lassú mellé gyors. Mert pl. a gyümölcs egészséges és az mind gyors.

Van akinél a cukor semmi reakciót nem vált ki, vagyunk páran, akinél hányinger, fejfájás jelentkezik. Utána egyél valami lassút, aztán egész nap bűnözhetsz (ha akarsz, persze).

Welkin, öröm e bódottá!!! :)

Mellékesen elárulom, hogy vettünk szombaton egy farmert, ami 36-os, és mikor felpróbáltam, csak úgy belecsusszantam... :)

Dorka egyben van még??? :)

Na, visszaolvasok rendesen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook