Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Zaki boldog szülinapot a leányzónak! Milyen nagy lányod van!
Zsuga, ennek a kollégának tényleg meg kéne mondani, hogy azzal foglalkozzon ami a dolga...
Miért kell emberek lelkébe belegyalogolni? Sose fogom megérteni.
Az hogy már van gyerekem, nem jogosít fel, hogy beleszóljak más magánéletébe.
na mentem, jó hétvégét lassan jön a meccs ami érdekel, gondlom ivi Te is nézed majd remélem szupi lesz
meg nekem nagy a pofám, de igazából beszólni nem merek senkinek csak magamban dünnyögök
Nehéz ez mert alapban rendes a csaj csak az ilyen megnyílvánulásait rühellem.
Ősanya típus van három és már nagyok őket is a gyerekkel baszogatja. Ma még a főnökünknek is beszólt ő pedig mosolyogva annyit mondott csak, hogy a gyerekei még fiatalok hozzá, pedig benne vannak már a korban ők is.
Nekem is van egy ilyen genyókolleginám párszor megbőgetett miután kiszedte belőlem mi a gyengepontom egy igazi vén gonosz rafinált boszorkány rühelljük azóta már kiutáltuk nem is nagyon szólunk hozzá.Valószínüleg majd ő is azt fogja kapni amit érdemel aztán majd félreállhat a szája.Hülye p...a az ilyen én nem szeretem a konfliktust de az ilyeneket le kell ugatni vagy visszakérdezni valami olyat neki van egyébként gyereke?Kérdezd meg tőle hogy te miért nem a saját magánéleteddel vagy elfoglalva?Vagy nincs olyanod??
Hát ahogy gondolod de a lombikba ne menjetek bele így a saját érdeketek.Én biztos hogy az endodokival kezdeném itt már sokan végigmentek pár felesleges lombikon mert akkor még nem tudták mi a bajuk és ezt a meddőségiben sem tudják ill. nem foglalkoznak vele higgy nekünk jót akarunk.Halasztani muszáj lesz akármilyen nehéz.Régóta próbálkoztok?
Minél nagyobb egy cég annál több a bürokrácia. Sajnálom, hogy így jártál. Bezzeg ha az ő pénzükről lett volna szó nem annyira trehányak..
mért nem ugatjátok le a f*ba? neki van gyereke és iylen ősanya típus vagy fiatal és irigy, h őt senki sem akarja felcsinálni?
Szia!Semmi tünet nincs.Se túlsúly,se semmi.Az első időpontra azért elmegyünk,mert azt nagyon nehéz kapni.Majd utána max halasztunk.
Akkor konzi után end doki:-(
Leírom mi volt ma ami egy kicsit kiakasztott. Van egy piszok "taointatos" kolléganőnk aki mindig valakinél a gyerek témán lovagol. Van egy srác kollegám, akik évek óta szeretnének gyereket a feleségével, de nem jön össze. Erre mit mond ma a csaj? Tudod mindenki azt kapja amit megérdemel meg akkor mikor megérdemli. Hát nem tudtam szólni megtöbbenésemben, és tudjátok észre sem veszi magát. Na aztán egy másik csajnak aki vele szemben ül, mondja neki nektek nem kell gyerek? tudom hogy néha beszélsz róla? Szegény csaj pedig inkább bújta a számítógépet, komolyan én szégyelltem magam. Ki tudja ott is mi van, amikor nem akar beszélni róla. Ritka bunkó.
Köszi zzsuga aranyos vagy !Megvagyok még nem az igazi de megteszek mindent hogy jobb legyen vagy így vagy úgy.Holnap megyek szakemberhez most szükségem van rá.Aranyosak vagytok.
Budapest MensMentis intézet én is oda járok vidékről és itt majdnem mindenki addig hagyd a meddőségit amíg ott rendbe nem teszik az inzulint így sajnos kizárt h sikerül a lombik fogynod kell van szőrösödés pattanások??
Bizony-bizony irány endo doki. Többen az MM-ban járnak én igaz a Cirisbe árban ugyanaz
Szia Gica,
Üdv köztünk, ezzel biza én nem lombikoznék. Cukor lemegy az éhomi alá, a kezdeti inzulin nagyon magas nem lehet több olyan 4-5 nél, a 120-as pedig max annak az ötszöröse. A lombik indításnál itt a lányok mindig azt mondják, hogy a 120-as meg kell felezni mínimum, hogy sikeres legyen, de vannak itt sokkal képzettebbek akik jobban tudnak segíteni
Szia Zaki,
Jó hallani felőled, boldog szülinapot a lánykádnak. Remélem otthon a "vihar" egy kicsit elcsendesült.
Szia!Páromnak kevés a spermája.Akkor Kááli első konzi után menjek endo dokihoz?Vagy talán ott is foglalkoznak vele.
Gica huu ezzel nehogy menj lombikra!!Az éhgyomri inzulinod iszonyat magas 5-ig lenne jo a 120'nak pedig max. az 5-szörösének kellene lenni.A terhelt is magas 50felett esély sincs a megtapadásra és ezen a hormonkezelések csak rontanak.Mindenképp gyógyszer kell és egy másik orvos aki ezekre nem azt mondja hogy jó.Vidéki vagy?Miért lombikoztok?
Sziasztok!Segítségeteket kérném.A diabetológustól kérdeztem, hogy mi a véleménye az eredményeimről.Nem nagyon kommentálta, csak azt mondta magasabb, de arányos.
Másnap a nőgyógyász azt mondta különösebb teendő ezzel nincs, de diétázzak és mozogjak.
Szeretném megkérdezni a ti véleményeteket is.Lombikra készülünk.Minden másom jó.
HgA1C: 4,9 %
0'cukor: 5,6 mmol/l
30':12,9
60':11,1
120':5,5
0' inzulin:16,5 mU/L(normál:3-25)
30'99,7
60'131,1
120'62,9
Én ezt már végképp nem értem.Mit tegyek?
Köszi
Köszi:) minden szülinapján el fogsz érzékenyülni és még nagyon-nagyon sokszor!!Az Anyáknapjáról ne is beszéljünk mindig én voltam az első anyuka aki pityergett ahogy elkezdődött és megszólalt a zene már könnyes volt a szemem:)
Boldog szülinapot a lányodnak. Azt hiszem én is el érzékenyülök majd a napján rendesen.
Hajna nem mondom hogy fel a fejjel mert minek...holnap többet majd priviben.Addig is nagy puszi és feltöltő ölelést küldök Neked!!!
Köszönöm mosolyka Nektek pedig nagyon jó nyaralást és nem törődni az irigyekkel!Puszillak:)
Zaki, boldog szülinapot a lányzónak!!
Óóóó köszönöm de nem voltam ügyi császár volt én csak aludtam őt meg kikapták onnan.
De ügyi voltál 15 éve! :-) Gratu!!!
elég fura ez, ki kell adnia a labornak egy normál leletet mértékegységgel stb.. t3 sem mindegy pontosan mennyi, a felsö határhoz közeli a jó, mint t4nél is, tsh, meg alsó határhoz.
újabban egyre több alulmüködövel "találkozom" akik fogynak, de még nem tart ott senkinél a dolog h egyértelmüen kijelentsék h összevissza müködik vagy mivan..
nekem anyám tuti ir-es, akkora pókhasat, meg mindig elalszik kaja után, ezért nem is eszik csak napi1szer du, mert h elpilled..
de tök reménytelen bármit is mondanom, marad a kenyér meg társai..
További ajánlott fórumok: