Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Igen,ezzel én is így vagyok.
Most a barackszezonban én is hajlamos vagyok elhagyni, de nem jó.
Pont ma határoztam el, hogy visszatérek a jól bevált korpovit gyömi kombóra, sokkal jobb volt.
És,ha a gyümihez még eszel néhány korpovitot?
Én uzsira sokáig egy almát ettem, és 3-4 korpovitot.
Az almára ránézni sem tudok most ( de minek is, ha van barack), korpovit most is megy.
Tízóraira is azt szoktam.Mondjuk én tízóraira és uzsira sem vagyok éhes.
Lehet, hogy tényleg le kéne cserélni az XR-t, mert az nem jó, ha nagyon megéhezel.
Akkor vagy a diéta nem jó, vagy a gyógyszer.
Hát nem kondizok így konkrétan, csak figyelek a fehérje bevitelre is. Olvastam egy angol könyvet az inzulin rezisztencia diétáról és bár alapvetően semmi újat nem mondott, annyit azért mégis, h az adott étkezésnél fehérjéből az elfogyasztott ch mennyiség felét meg kell enni, tehát 20g ch-hoz 10g fehérjét kell enni.
Szeretem a gyümölcsöt meg minden, de tízóraira és uzsira is csak gyümit enni nem tudok, mert nem lakok jól tőle és én ált. 3-1/2 4 körül uzsizom és a gyümitől már 1 óra múlva éhes leszek.
A cottage cheese mehet, az inkább sajt.
A sajtok mehetnek, a tejszín, tejföl is.A vaj is, csak a zsírtartalomra kell figyelni, ha fogyni is akarsz:)
Amivel csínján kell bánni, az a joghurt, tej,kefír.
Tényleg, Monyec!
Még mindig köveket kopogtat a végtelen orosz sztyeppéken?
Vajon mi van vele?
Monyec83-ra gondoltam.
Mintha v.hol külföldön lenne...
Cica, a kefír nem jó.
Sajt, korpovit viszont kevés.
Gyümölcs esetleg?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?