Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

37662. felhasználóibecenév (válaszként erre: 37659. - Roszika)
2012. szept. 1. 15:20
Milyen vitaminokat használsz? Nekem is kéne már valami, csak gőzöm sincs, mit kéne erre szednem.. mondjuk nekem is mindig hullott, ha jól emlékszem, de 2-3 hónapja durvult be. És babahajak nekem is vannak, csak hát rettegek a kopaszságtól:/
2012. szept. 1. 15:18
Hát köszönöm Lányok elmegyek orvoshoz de az az igazság hogy a múltkor már voltam ezért az ügyeleten szívritmuszavarral...néha nagyon erősen vert és pár nap után elvitt a férjem orvoshoz jól lecseszett.Ott csináltak EKG-t ami nem lett jó ezért vittek mentővel fehérvárra valami T vonal magas az Ekg-n nem értek hozzá...valaki estleg?Ott csináltak vérképet nem tudom hogy teljes vérkép-e de azt mondták minden oké valószínű a stressztől van de azért kaptam betaloc-ot ami szívritmusszabályzó.Most akkor nem tudom mit csináljak én hülye utána nem mentem el a papírokkal a háziorvoshoz...tudom hülye vagyok de jövő héten megyek háziorvoshoz és azt is megmutatom.H P vagyok Szalma jöhetne a rollerrel:)
37660. Roszika (válaszként erre: 37659. - Roszika)
2012. szept. 1. 14:31
asszem megvan, a Prolabor az talán :)
37659. Roszika (válaszként erre: 37657. - Manikácska)
2012. szept. 1. 14:26

jaj, bocsi, most olvastam vissza. Sajnálom, a barnázást :(

Én is úgy tudom, hogy az első pirosvéres naptól kell számítani a vérzést.

Kívánok neked ilyen mensit mint nekem, csak 28 naposat! :)

Tita, nagy gratula a fogyáshoz!

Felhasználóinév, hajhullás: nekem elég rendesen hullik a hajam, de sose zavart, mert amióta az eszemet tudom így volt, és mindig ugyanolyan sűrűségű a hajam, rengeteg babahajjal. De most hajmosáskor kisebb csomókat szedek ki a kádba helyezett szűrőből, meg a hajkefémből is.

+ még a körmöm is megerősödött. Én ezeket a diétának és a vitaminoknak tudom be.

kr73, ez a melltartó infó nagyon jó, köszi!

Aki szokott a nyugati pályaudvarnál járni, és szeretne olcsón melltartót, akkor menjen be a játékteremmel szembeni fehérneműshöz is, barátnőm ott szokott D és E kosaras melltartót is venni, de van kisebb mérete is a nőcinek, és nagyon kedves-segítőkész. Most vettem ott két melltartót 50 %-os kedvezménnyel, bugyival, és 3.000 Ft-ot se fizettem :) A nő addig nem hagy békén, amíg nem olyat találsz, amit rád öntöttek, írtó becsületes. :)

Ivi, ne add fel, engem a mostani munkahelyemre interjú után több mint 3 héttel hívtak be próbanapra.

Tudnátok segíteni? Kb. olyan 3 hete beszélgettünk a laborokról, hogy hol lehet magánba vizsgálatokat csináltatni, és volt két olcsóbb, az egyik a Laboratórium Kft, de nem tudom mi volt a másik. Ha vki tudja, írja már meg nekem, mert én hülye a munkahelyi gépemre mentettem le :(

37658. BioCica (válaszként erre: 37625. - Szalmalány)
2012. szept. 1. 14:05
Én megyek Z.Andihoz. Pontosan mit kérdezzek tőle?
37657. Manikácska (válaszként erre: 37656. - Roszika)
2012. szept. 1. 14:03
Bezzeg.
37656. Roszika
2012. szept. 1. 13:56

Sziasztok Csajok!

Aki eszik az NE OLVASSA!

Ultra jó dolog történt velem, ma megjött, most már csak 49 napra, és pont tegnap számoltam ki, hogy ha előzőhöz hasonló %-os arányban csökken a ciklusom, akkor szombaton mensiznem kell, és tessék :)

Így néznek ki a rövidülések: 105 nap -> 72 nap -> 49 nap (ez 31-32 %-os javulás).

Legközelebb már 33 napra várom :DDDD

És most nem is görcsöl a hasam. Semmi pecsételés, elből huss megjött. Bár nekem sose volt előtte pecsételés, én vagy vérzek, vagy nem, köztes állapot nincs. Még ebben is ilyen szélsőséges vagyok :)

37655. Manikácska (válaszként erre: 37653. - Mosolyka1111)
2012. szept. 1. 13:52
Egyelőre elvagyok egy olyannal. :( Vagy tegnaptól számolom vagy akkor szerdánál hamarabb ne is legyen belőle rendes mensi, mert 21-én utazunk és 24-én jövünk haza, vagyis a 21. nap ez utánra kéne essen. Most volt már valami rózsaszínesebb, de sokszor nem is marad semmi a papíron sem. Hétfőn lehet, hogy felhívjuk a doktornőt. Vajon ebből lesz valamikor rendes mensi?
37654. mosolyka1111 (válaszként erre: 37640. - Titamilla86)
2012. szept. 1. 13:28

Tita, ez a fogyás nagyon jó hír!

És hogy tudtál beszélni a pároddal, az is nagyon klassz.

37653. mosolyka1111 (válaszként erre: 37639. - Manikácska)
2012. szept. 1. 13:25
Valahol azt olvastam, hogy a menzeszt attól a naptól kell számolni, amikortól teljes higiéniai védelem kell. (Tehát ha még elvan az ember lánya egy tisztasági betéttel, az még nem az, ezek szerint.)
37652. Shanee
2012. szept. 1. 13:11

Én csirkepaprikást csinálok durumnokival :)

Apukám meg rendelt tőlem egy túrótortát, szóval az is sül már :)

2012. szept. 1. 11:48
volt valaki egyáltalán köztetek, akinek a hajhullása megállt/javult, amikor jobbak lettek az eredményei?
37650. kr73
2012. szept. 1. 11:36
Múltkor volt szó a melltartókról. Ma vettem egy minden nélküli triumfot, 90D, de vmi más név van ráírva, és egy triumfot se láttam a boltban. Az eladó mondta, hogy már többféle név alatt futnak, azt kell megnézni, hogy forgalmazó: triumf. Na, okosabb lettem ma is. :-) És jó lett. Nekem az itt-ott merevítős dolgok mindig kisebesítenek, kijönnek, nem jók. Sajna csak fehérben volt, úgyhogy majd Pesten vadászok rá, ha időm engedi. Egyébként meglepődtem, mert csak 2800volt. :-)
2012. szept. 1. 11:31
Nálunk is gulyásleves lesz meg töltött alma.
37648. kr73
2012. szept. 1. 11:25

Hűvös? Fülledt! Hol eseget, hol csepeg, hol csak borús, és mégis: izzadok, mint a ló, pedig csak vásárolgattam meg megnyírattam magam. Úúútálom, ha izzadok! Benéztem - idehaza van egy - angol használt ruhásba, és féláron, vagyis 570-ért vettem egy rövid ujjú len blúzt, ami passzentos még, de remélem, mihamarabb már ülni is tudok benne. :-)

Tita! Szerintem most neked sokat fog lemenni. :-) Vki írta régebb, hogy ott időz a súlyunk a fogyásnál, ahol annakidején is hosszabban tartottuk azt a súlyt. Eddig ez nálam nagyjából bejött. Ó, ha most annyi lennék, mint te (akkor már alá mennék a 30-as BMI-nek), és netán az éhomi inzum 6 alá kerülne, akkor RR engedné a stimut...! (Álom, álom, édes álom!)

Volt már a szokásos kérdés: ki mit főz? Nálunk most pár napig gulyásleves lesz.

37647. ivi79 (válaszként erre: 37640. - Titamilla86)
2012. szept. 1. 09:40

úú ez a 76 nagyon tutin hangzik:) nemértem ezzel a nettel úgy csinálnak mintha féltenék.. haveroméknak csak ebédszünetben van net, utána lekapcsolják..de lényeg h tudtatok beszélni:)

Réka, már hűvös van, tessék mozogni, és akkor nem mászik vissza a mérleg sem. nem kell sok, elég ha félórát tempósan gyalogolsz

2012. szept. 1. 08:52

:D

Köszönöm mindenkinek!

Réka nyugodj meg ez szerintem csak a kezdeti löket, úgy tippelem 75 környékén,de lehet még hamarabb leáll és onnantól csak vánszorog majd lefelé. Ez szerintem még az első reakció a pontosan tartott diétára és nagyjából heti 5x-i mozgásra. Ahogy átáll rá az anyagcserém lassul majd. Most a hétvégétől félek,mert ugye itthon ülök, nincs rohangálás az iskolában meg ilyenek, de majd rádobok pluszba valamennyi tornát,ha lesz erőm hozzá. Ugyanis a tornát elkezdeni még mindig megerőltetőbb, a legfárasztóbb tényleg az benne,hogy fel kell állni a fotelből. Utána már megy.

37645. kr73
2012. szept. 1. 08:46
Tita, ha így belendülsz, soha a büdös életben nem foglak utolérni! :-PPP
37644. kr73 (válaszként erre: 37642. - Shanee)
2012. szept. 1. 08:45
A 30fok nekem nem hideg, bocsika! :-) Különben is a jövő7en4napot nem leszek, meló miatt elutazok, ott meg semmi idő se lesz. (Nem megverni most! :-P)
37643. Shanee (válaszként erre: 37640. - Titamilla86)
2012. szept. 1. 08:42
Tita, nagyon ügyes vagy, büszke lehetsz magadra! Én az vagyok Rád! :)És persze kicsit irigykedek is a fantasztikus súlyod miatt :) De nem rosszindulatból ám! :)
37642. Shanee (válaszként erre: 37641. - Kr73)
2012. szept. 1. 08:41
nem, nem :) A jövő héten már "hideg" lesz, szóval tessék mocorogni! :)))
37641. kr73 (válaszként erre: 37640. - Titamilla86)
2012. szept. 1. 08:38
De jó, Tita! Mindkettő! :-) Végre újra beindultál, és meg sem állsz a köv.kisebb célszámig! :-D 2hét alatt majdnem 3kiló - az szép teljesítmény!!! Gratula!!! Én tegnap du.ahogy hazaértem, bevettem2immódiumot (2nap foly.f.sás után)és az segített! Még ma reggel is 82-t mutatott a mérleg, de csak egy étkezés maradt bennem, ha a mai 5 is bennem marad, akkor holnap jóval többet fog mutatni. :-( Igaz, nem panaszkodhatom, semmi jogom sincs rá, mert még mindig nem mozgok. Eddig a rohadt melegre fogtam, és még a héten is az lesz. Na de majd utána...! Ha a köv.ciklus kezdetekor nem kezdek el mozogni, megverhettek! :-)))
2012. szept. 1. 08:26

Nekem ugyan nincs barnázásom,nem is volt, de mindenkitől azt hallottam ,h a ciklus első napja a menzi első napja, tehát a barnázást még nem kell számolni.

Jelentem tudtam beszélni a hadnagy úrral ( aki Zozi), a drága portugálok úgy döntöttek,h napközben minek net, ezért lekapcsolták, és csak mikor ők visszaértek vacsiből akkor kapcsolták vissza. Egyem a szívüket.

Úgy néz ki csajok halad a diéta, remélem ragaszkodik is ehhez a stílusához,mert én ragaszkodnék. Ma reggel 76,8kg volt.Mikor hazajöttem úgy 2 hete 79,5kg voltam.

2012. szept. 1. 07:20
Még mindig csak enyhén barnázok. Az a fura, hogy mikor rákérdeztem a doktornőnél, hogy mikortól kell számítani a ciklust, mert a vérvétel miatt kell, azt mondta, hogy már akkortól, mikor barna. Itt meg azt írtátok, hogy csak a vértől kell. Csodálatos! Nekem úgy lenne jó, ha tegnaptól számítanám, mert akkor a 21. nap 20-ára esik és 21-én el kell utazzunk beiratkozni a felvételire és csak 24-én jövünk haza leghamarabb.
37638. ivi79
2012. aug. 31. 22:56
elfogyott a türelmem.. irtam a melóhelynek h született-e döntés h kit vesznek fel vagy még kotlanak rajta, engem meg szétvet az ideg addig.. bár sztem ez régen off:(
37637. ivi79 (válaszként erre: 37636. - Tigrisné)
2012. aug. 31. 21:58

junitól szeptig nem lehet pecázni.

ma körbesétáltuk, és fentről a gátról láttam egy tök nagy halat jáááj(undizom tölük). persze pecás ismim mondta h áá itt nincsenek halak, és meg vígan beúsztam a közepére, ott van egy kis zátony.. mert ugye én ezért nem merek semmit átúszni, mert ha meglátok 1halat sokkot kapok..

amúgy van mellette még 2 kisebb tó, de az vmi magáncucc..

t4 miatt azért nem értem miért paráznak h felpörget, mert annak 8nap a beépülése, ezért sem baj ha elfelejtjük bevenni.. és a 125öm igyis 150/100 váltásban szedtem és nem éreztem a 150es napon semmi pörgést.

most a t3tól éreztem picit h élénkebb vagyok délelött, de most már kb esik le a fejem..

37636. tigrisné (válaszként erre: 37635. - Ivi79)
2012. aug. 31. 21:46

Nem, a t4 re gondoltam, mert azt láttam, h többet szedsz. Az én dokim mindig attól félt, h nagyon felpörget azért ajánlotta még a de-t de ha neked nem probléma akkor mehet du.

A rukkel tavat már rég ki akarjuk próbálni, úgy tudom ott pecázni is lehet.

37635. ivi79 (válaszként erre: 37634. - Tigrisné)
2012. aug. 31. 21:41

mármint a t3 2.adagot? ez az 5-6óra felé bevétel nekem pont jó lenne amit ajánlottak, mert(ha dolgoznék) akkor pont úgy vagyok 2kaja közt h szinte éhgyomorra és a vacsi még messze van..

jelenleg a napszakok és evések egybefolynak, a reggeli az délben van, ebéd 5-6 szóval akkor az ebéd elött stimmel is:D

strand tuti volt. szerelmes lettem a rukkel tóba(csakis a balcsi után), főleg igy 7köznap h alig voltak.. azé a pasim haverjai hiányoztak, mert velük vicces nagyon.. kár h vége a nyárnak, de jövöre tervezünk egy ottsátorozós bográcsos elhajlós 7végét, addigra talán már nem kell szégyenkeznem bikiniben:)

37634. tigrisné (válaszként erre: 37633. - Ivi79)
2012. aug. 31. 21:25

Én egyszerre vettem be reggel igen de nem ilyen adagban a t4 kevesebb volt, de a második részt ha gondolod nem du. hanem ebéd előtt vedd be!

És a strand milyen vót?

37633. ivi79 (válaszként erre: 37557. - Tigrisné)
2012. aug. 31. 20:55
Tigrisné, te a t4et egyszerre vetted be a t3 mellé? nekem elvileg 75öt kéne 50reggel+25du, de lusta voltam du-ra elpakolni igy reggel letoltam 100at+6,25 t3at

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook