Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
jaj, bocsi, most olvastam vissza. Sajnálom, a barnázást :(
Én is úgy tudom, hogy az első pirosvéres naptól kell számítani a vérzést.
Kívánok neked ilyen mensit mint nekem, csak 28 naposat! :)
Tita, nagy gratula a fogyáshoz!
Felhasználóinév, hajhullás: nekem elég rendesen hullik a hajam, de sose zavart, mert amióta az eszemet tudom így volt, és mindig ugyanolyan sűrűségű a hajam, rengeteg babahajjal. De most hajmosáskor kisebb csomókat szedek ki a kádba helyezett szűrőből, meg a hajkefémből is.
+ még a körmöm is megerősödött. Én ezeket a diétának és a vitaminoknak tudom be.
kr73, ez a melltartó infó nagyon jó, köszi!
Aki szokott a nyugati pályaudvarnál járni, és szeretne olcsón melltartót, akkor menjen be a játékteremmel szembeni fehérneműshöz is, barátnőm ott szokott D és E kosaras melltartót is venni, de van kisebb mérete is a nőcinek, és nagyon kedves-segítőkész. Most vettem ott két melltartót 50 %-os kedvezménnyel, bugyival, és 3.000 Ft-ot se fizettem :) A nő addig nem hagy békén, amíg nem olyat találsz, amit rád öntöttek, írtó becsületes. :)
Ivi, ne add fel, engem a mostani munkahelyemre interjú után több mint 3 héttel hívtak be próbanapra.
Tudnátok segíteni? Kb. olyan 3 hete beszélgettünk a laborokról, hogy hol lehet magánba vizsgálatokat csináltatni, és volt két olcsóbb, az egyik a Laboratórium Kft, de nem tudom mi volt a másik. Ha vki tudja, írja már meg nekem, mert én hülye a munkahelyi gépemre mentettem le :(
Sziasztok Csajok!
Aki eszik az NE OLVASSA!
Ultra jó dolog történt velem, ma megjött, most már csak 49 napra, és pont tegnap számoltam ki, hogy ha előzőhöz hasonló %-os arányban csökken a ciklusom, akkor szombaton mensiznem kell, és tessék :)
Így néznek ki a rövidülések: 105 nap -> 72 nap -> 49 nap (ez 31-32 %-os javulás).
Legközelebb már 33 napra várom :DDDD
És most nem is görcsöl a hasam. Semmi pecsételés, elből huss megjött. Bár nekem sose volt előtte pecsételés, én vagy vérzek, vagy nem, köztes állapot nincs. Még ebben is ilyen szélsőséges vagyok :)
Tita, ez a fogyás nagyon jó hír!
És hogy tudtál beszélni a pároddal, az is nagyon klassz.
Én csirkepaprikást csinálok durumnokival :)
Apukám meg rendelt tőlem egy túrótortát, szóval az is sül már :)
Hűvös? Fülledt! Hol eseget, hol csepeg, hol csak borús, és mégis: izzadok, mint a ló, pedig csak vásárolgattam meg megnyírattam magam. Úúútálom, ha izzadok! Benéztem - idehaza van egy - angol használt ruhásba, és féláron, vagyis 570-ért vettem egy rövid ujjú len blúzt, ami passzentos még, de remélem, mihamarabb már ülni is tudok benne. :-)
Tita! Szerintem most neked sokat fog lemenni. :-) Vki írta régebb, hogy ott időz a súlyunk a fogyásnál, ahol annakidején is hosszabban tartottuk azt a súlyt. Eddig ez nálam nagyjából bejött. Ó, ha most annyi lennék, mint te (akkor már alá mennék a 30-as BMI-nek), és netán az éhomi inzum 6 alá kerülne, akkor RR engedné a stimut...! (Álom, álom, édes álom!)
Volt már a szokásos kérdés: ki mit főz? Nálunk most pár napig gulyásleves lesz.
úú ez a 76 nagyon tutin hangzik:) nemértem ezzel a nettel úgy csinálnak mintha féltenék.. haveroméknak csak ebédszünetben van net, utána lekapcsolják..de lényeg h tudtatok beszélni:)
Réka, már hűvös van, tessék mozogni, és akkor nem mászik vissza a mérleg sem. nem kell sok, elég ha félórát tempósan gyalogolsz
:D
Köszönöm mindenkinek!
Réka nyugodj meg ez szerintem csak a kezdeti löket, úgy tippelem 75 környékén,de lehet még hamarabb leáll és onnantól csak vánszorog majd lefelé. Ez szerintem még az első reakció a pontosan tartott diétára és nagyjából heti 5x-i mozgásra. Ahogy átáll rá az anyagcserém lassul majd. Most a hétvégétől félek,mert ugye itthon ülök, nincs rohangálás az iskolában meg ilyenek, de majd rádobok pluszba valamennyi tornát,ha lesz erőm hozzá. Ugyanis a tornát elkezdeni még mindig megerőltetőbb, a legfárasztóbb tényleg az benne,hogy fel kell állni a fotelből. Utána már megy.
Nekem ugyan nincs barnázásom,nem is volt, de mindenkitől azt hallottam ,h a ciklus első napja a menzi első napja, tehát a barnázást még nem kell számolni.
Jelentem tudtam beszélni a hadnagy úrral ( aki Zozi), a drága portugálok úgy döntöttek,h napközben minek net, ezért lekapcsolták, és csak mikor ők visszaértek vacsiből akkor kapcsolták vissza. Egyem a szívüket.
Úgy néz ki csajok halad a diéta, remélem ragaszkodik is ehhez a stílusához,mert én ragaszkodnék. Ma reggel 76,8kg volt.Mikor hazajöttem úgy 2 hete 79,5kg voltam.
junitól szeptig nem lehet pecázni.
ma körbesétáltuk, és fentről a gátról láttam egy tök nagy halat jáááj(undizom tölük). persze pecás ismim mondta h áá itt nincsenek halak, és meg vígan beúsztam a közepére, ott van egy kis zátony.. mert ugye én ezért nem merek semmit átúszni, mert ha meglátok 1halat sokkot kapok..
amúgy van mellette még 2 kisebb tó, de az vmi magáncucc..
t4 miatt azért nem értem miért paráznak h felpörget, mert annak 8nap a beépülése, ezért sem baj ha elfelejtjük bevenni.. és a 125öm igyis 150/100 váltásban szedtem és nem éreztem a 150es napon semmi pörgést.
most a t3tól éreztem picit h élénkebb vagyok délelött, de most már kb esik le a fejem..
Nem, a t4 re gondoltam, mert azt láttam, h többet szedsz. Az én dokim mindig attól félt, h nagyon felpörget azért ajánlotta még a de-t de ha neked nem probléma akkor mehet du.
A rukkel tavat már rég ki akarjuk próbálni, úgy tudom ott pecázni is lehet.
mármint a t3 2.adagot? ez az 5-6óra felé bevétel nekem pont jó lenne amit ajánlottak, mert(ha dolgoznék) akkor pont úgy vagyok 2kaja közt h szinte éhgyomorra és a vacsi még messze van..
jelenleg a napszakok és evések egybefolynak, a reggeli az délben van, ebéd 5-6 szóval akkor az ebéd elött stimmel is:D
strand tuti volt. szerelmes lettem a rukkel tóba(csakis a balcsi után), főleg igy 7köznap h alig voltak.. azé a pasim haverjai hiányoztak, mert velük vicces nagyon.. kár h vége a nyárnak, de jövöre tervezünk egy ottsátorozós bográcsos elhajlós 7végét, addigra talán már nem kell szégyenkeznem bikiniben:)
Én egyszerre vettem be reggel igen de nem ilyen adagban a t4 kevesebb volt, de a második részt ha gondolod nem du. hanem ebéd előtt vedd be!
És a strand milyen vót?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?