Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Vodka és diab sör. :) Meg tátratea. :D
Nem, a mosógép nem megy, csak beindult, na. :)
Kellett nekem f.sókát emlegetni, hogy Monyecot idézzem, azt hittem ülnek mögöttem a budin... :D
Hajnám, de szépen leírtad ezt az egészet. Itt vinnyogok. :)
Hát ez kész!
Mucika, azért nem ilyen rémisztő.
Én szinte semmi mellékhatást nem tapasztaltam, bár tény, hogy majdnem 3 hónap diéta után kezdtem el a Metet.
Kicsi hányinger az elején egyszer-kétszer, és talán egyszer fosi.
Hát ez nem semmi! Csak hazajöttem a rendelőből és a piacról és két oldal...tudtok termelni:)
Szalmi, ez marha jó! Látom magam előtt, ahogy Snoopy menekül és Angéla üldözi.Szivecskés pirosítóval.
Affrancba, nekem is be kéne indulnia a mosógépnek. Csak még nem pakolta be magát:)
...De az a fajta, hogy kapaszkodni kell a klozeton és mikor berobbansz, nincs időd becsukni se az ajtót, és megköszönöd a jóistennek, hogy a gatyádat idejében le tudtad tolni.
Már leesek a székről a röhögéstől, kegyelem lányok! :))) Esküszöm már fáj a pofim!!
Köszi szépen, akkor olyan kekszet okvetlen veszek.
Szalmika, óriási fejsimi a nem cigizésért, nagggyon büszke vagyok rád!!! Láááv!
Babus, a normális ciklus valóban 28-32 nap, de ha előbb van mondjuk pé, akkor lehet rövidebb a ciklus. Az a lényeg, hogy a peteérés után eltelt idő (amit luteáris fázisnak hívunk) meglegyen 14 nap.
Anita, szuper ügyes vagy a fogyásért nagy-nagy fejsimi neked is! Óóó de jó ezt hallani, hogy mindenki fogy.
Roszika, lehet azért csúszik a távkonzi, mert szabin van a dokid. Amúgy jól csináltál mindent, így kell. Esetleg hívd fel őket. Mikor sokat késtek, én felhívtam őket és kétszer is elküldtem az e-mailt. Mindkettőt megkapták, csak RR volt elhavazva. Igen, Angéla az az Ursula vagy brünhilda vagy üszőborjú, ahogy tetszik. Viszont én most megvédem, mert állati jófej volt velem tegnap a telefonba. Mondjuk személyesen is kedves velem, csak telefonba aprít. Egyébként fent van a MM honlapján a képe, vezető asszisztens.
Mucika, de, én mo-n élek, pesti vagyok. Fizetek a lombikért, de csak a gyógyszerekért, az ellátásért nem. Viszont támogatottan is 150 ezerben volt egy kör lombikom. És ezek csak az injekciók. Ja és ha mész tescoba, szerezz be gullon kekszet, a simát, az jó nekünk, édes teasüti, nagggyon fini, itt a képe:
Figyeld az összetevőit, a tk liszt benne 56%. Jó tízóraira, uzsira.
A gyógyszer szerintem engem viselt itt meg legjobban. Kb. három héten keresztül hányás, hányinger, volt, hogy nem tudtam bemenni dolgozni és persze a masszív fosás. De az a fajta, hogy kapaszkodni kell a klozeton és mikor berobbansz, nincs időd becsukni se az ajtót, és megköszönöd a jóistennek, hogy a gatyádat idejében le tudtad tolni. Szóval nekem nagyon lassan kellett felépíteni az adagolást.
Szuzikám, köszi, akkor antikarácsonyozzunk együtt, még csatlakozhat, aki akar addig. Én ilyenkor mindig a túlélésre hajtok. Főleg mikor megjelennek a díszek, meg fények mindenhol. Áááá… valamelyik nap már csoki mikulást láttam a penny újságban. Mondom, mi a tosz? Még csak október eleje van.
A paleósok azok, akik nem fogadják el, hogy nekünk működik az IR diéta és meg akarnak folyton győzni arról, hogy a paleo sokkal jobb. Térítenek, mint a jehovák. És néha betéved közülük ide egy futóbolond és szórja az igét.
Ja, felül bogyó, alul Niagara. (Bocsánaténkérekelnézést, kellett. :))
A paleobébik azok, akik nem segítőkészen, hanem legtöbbször kioktató, bicskanyitogató stílusban jönnek a fórumra okoskodni és a paleo diétát követik.
Ja, péntek este találkozom azzal a csajjal, aki paleózott és már az ir diétát csinálja. Kiváncsi vagyok, mit mond.
Megy a mosógép! :)
Azaz, Ursula... csak nem jutott eszembe a neve.
Megkérdeztem a távkonzit tőlük, csak akkor kell fizetni, ha már válaszolt a doktornő :)
Ő az! :D A pasim fél tőle, mint a tűztől! :D
Mikor ott voltunk, úgy csicsergett emberemnek, majd megpusztultam a röhögéstől... XD Szegény uram meg leült mellém és odasúgta: féééleeek... XD XD XD
Há' nyommábe aszta gombot!
Kik azok a palobébik? Paleolit kajához van köze?
Na bravó, ez met nélkül is van néha, akkor nem lesz nagy változás XD
A párotoknak külön főztök mindig? Tegnap grahamlisztbe forgattam meg a bécsihusit, semmi változást nem érzett rajta, de én sem. Szegénykémet már annyiszor lecsesztem, hogy figyelj oda mit eszel, egészségesen egyél, ne zabálj chipset, csokit stb. hogy szerintem már nem is szólna :) Sőt, tuti hogy a diabcsokit el kell majd dugnom előle!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?