Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

42012. Suz81 (válaszként erre: 42010. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 13:18
Nemtudom..De így van a papíromra írva,a lassú javulás továbbra is folytatódik...a múltkor is ezt írta.
42011. Suz81 (válaszként erre: 42006. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 13:16

Hajna, küldök én is egy naaaaaaaaaaagy ölcsikét Neked..

Tudom, milyen nehéz ez...nagyon is tudom...én ugyan lefogytam pár kilót, és az eredményeim se olyan rosszak, de mire megyek a papírral is, ha amúgy nem sok javulást látok magamon.

A hajam elég szar, libidóm...sztem sose lesz a régi.. :( És tök szerencsés aki a sok szarakodás közepette nem távolodik el a férjétől akár akarata ellenére is.. :(

A ciklusom is tök szar nekem is.

Megértelek....KITARTÁST!!!! Ilyenkor kéne, jól kibőgni magát az embernek, ahogy Roszika írta, pzs romi film, bár megmondom őszintén én már erre is bepipulok, mert amennyire imádtam ezek a filmeket..most csak azt juttatja eszembe mennyire egyhangú az életem... vagy valakit jól pofán kell vágni... :)Nem írom a sportot, mert nálam is hanyagolva van egy pöppet, és ebben Te se tudod kiélni magad..puszi Neked!!!

42010. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 13:16
Szuzi, akkor örülünk, ez végülis jó hír. Javulsz, de mér is lassan?
42009. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 13:15
Ja Mucika, akartam írni, hogy rosszulétet elkerülvén mindig legyen nálad a táskába mentőcsomag. Mondjuk korpovit keksz, kis doboz 100%-os gyümölcslé, müzliszelet. Szóval ne egy kanál cukor mentsen meg ilyenkor, mer az kb. a terhelésünk 1/4-e ám.
42008. Suz81
2012. okt. 16. 13:11

Sziasztok!! Bekukk...tegnap már mire hazaértem olyan rongy voltam, hogy nem volt erőm még írni se.

Először is Rosszcsontka, jobbulást Neked, pihenjél, soksok c vitamin és téjja..Jó lenne valamikor facen beszélni, remélem összeakadunk..tudom tudom, én tűntem el kicsit.. :( Puszi!!

Mucikaaaaaaaa, ezen jót röhögtem, bocs, tudom nem volt vicces a rosszullét, de magán a padlóhoz ragadós sztorin behaltam.. :D

Izé...abba az intimgyantába én nem értem, hogy nem lehet belehalni.. :)

Hajna, jött, látott és megmondta a frankót... :D szedjen csigát..hehe..

Hajna, vigyázz magadra csaje, ebben a heti rohanásban!!!Csütörtökre kitartást a vérengzéshez.. :)Nos, én tegnap voltam az MMben. Hát volt vagy 200 a vérnyomásom, pont 11re estem be, röpke 2 és fél óra alatt oda is értünk. Má az összes tököm kivolt ezzel a köcsög forgalommal, meg tereléssel meg lezárással.Mondom még valami idióta belém is jön de akkor kiszállok, oszt szaladjon amerre lát vaze.

Huuhh.

De szerencsére Tűű drbácsi csúszott 10 percet és ahogy mosolyogva fogadott már meg is nyugodtam..:)Az eredményeim jók. A papíromra ezt írta lassú javulás továbbra is folytatódik. Hogy mé lassú? A tök tudja.. aszonta továbbra is 3x1 meforal, d vitamin és igen szedjem azt a barátcserje izét..cseppeket. Hátha segít a pecsételésen mert a progim nem indokolná a pecsételést. Ha a hajam megint hullani fog, emel a meforalon azt mondja, akkor írjak neki emailt..nagyjából ennyi történt.

A másik...Zsugaaaaaaaaa..voltál eszembe tegnap..én enm tudom, de mindig érzem még az ecsetelést...fájdogál, és tegnap kezdett vérezgetni is,.. vasárnap még csak barna volt..hát nem olyan kellemes ez sem...remélem elmúlik, nincs kedvem visszamenni a dokihoz...

42007. muuucika (válaszként erre: 42006. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 12:59
:(( elhiszem hogy kivagy. Nem tudok erre mit írni, de küldök egy nagy-nagy ölelést!!
42006. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 12:47
Nyugi, ma én se tudok írni. Hát az erős túlzás, hogy kőkeményen tartom a diétát, meg ugye a mozgás is hibádzik nálam. De őszintén, már a múltkor is olyan kevés volt a javulás, hogy egyszerűen nem motivál semmi. 47 volt a terheltem februárban és 45 lett májusban. Kettőt javult 3 hónap alatt. Lószar. Persze a baba motivál, de ilyen minimális javulás mellett néha rohadtul elegem van az egészből. Mert a többiek legalább látják, hogy fogynak 20-30 kilókat, de én mit látok magamon? Semmit. Annyit max, hogy van egy csomó babahajam most, de tényleg semmi mást. Hasam akkora, mintha labdát nyeltem volna, szőröm pont ugyanannyi, libidóm szarabb, mint a diéta előtt volt, két napja megint ugyanolyan hányingerem volt reggel, mielőtt kiderült az IR, pedig a reggelim pöpec, jót eszem, jókor, jó mennyiséget és mégis. A ciklusom össze vissza, szóval tököm kivan.
42005. muuucika
2012. okt. 16. 12:15
a francba a kapkodással, persze h. nem az én eredményem, hanem a tied...Na inkább megyek enni, amíg több bakit nem követek el. Nem tudok már írni se.
42004. muuucika
2012. okt. 16. 12:14
Az eredményem biztos jobb lesz, hisz azért tartod kőkeményem a diétát. Meglátod jó lesz és indulhattok lombikra :)
42003. muuucika (válaszként erre: 42001. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 12:10
Eret vágni nem fogunk, nana! Még csak nem is szabad ilyenre gondolnod. Szabad dühöngeni, káromkodni, szidni és utálni mindenkit, de eret vágni azt nem! Eleget szívják így is, nemde? :)
42002. muuucika (válaszként erre: 41998. - Roszika)
2012. okt. 16. 12:03
:D mire szétpüfölném semmi gondom nem lenne, sőt a mozgást is megoldanám mára :))
42001. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 12:03
Ez az idő meg... tényleg mingyá eret vágok.
42000. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 12:02
Óóó nem is figyeltem és enyém lett a 42 ezer ahh....
41999. 8f3c54052d (válaszként erre: 41996. - Muuucika)
2012. okt. 16. 12:02
Megértelek, most én is úgy érzem, hogy egy helyben topogok. És most már izgulok az IR miatt is, van-e változás, vagy ne adj isten romlottam-e? Mert ha igen, akkor végeztem a diétával, nem érdekel se gyógyszer, se diéta, se semmi. Nem leszek többet kísérleti nyúl, hogy melyik gyógyszer jó, és melyik nem.
41998. Roszika (válaszként erre: 41997. - Muuucika)
2012. okt. 16. 11:50
igazi kihívás lenne párát püfölni. Bár mivel mindig átformálja a hajamat egyenesből szénaboglyává ezért én megpróbálnám szívesen :)
41997. muuucika (válaszként erre: 41996. - Muuucika)
2012. okt. 16. 11:42
nem pára hanem párna :))
41996. muuucika
2012. okt. 16. 11:41

Már hiányoztál Hajna :) Csütörtökön kitartást!

Nem tudom az idő miatt van-e vagy a fájó mandulám miatt, de most kezd kijönni rajtam a tehetetlen düh az IR miatt, dokik miatt, lombik miatt és az elcseszett 3 év miatt. Eddig próbáltam jókedvű lenni, de mivel holnap megyünk a meddőségibe, egyre csak megy fel a pumpám és legszívesebben a képébe vágnám a dokinak az eredményem. Ez neked a "van ilyen, majd legközelebb sikerül" mi??? Kiugrasztom a nyuszit a bokorból, az tuti. Kíváncsi vagyok mit fog rá reagálni. Esküszöm néha úgy érzem, hogy összeroppanok...tudom ti is vagytok úgy...

...és még pára közelébe se jutok este 6ig, hogy szétpüföljem.

41995. 8f3c54052d (válaszként erre: 41993. - Zzsuga)
2012. okt. 16. 11:30
A sintérhez nem megyek, már lezsíroztam Angélával. Meg betegállományban is van, úgyhogy megúsztam mindenképp.
41994. Roszika (válaszként erre: 41992. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 11:30

Hajna, kitartást és szúúúúú-száááááá.

Próbálj meg nyugodt ideg-tartományban maradni, mert a stressz+feszkó árt nekünk.

Vagy vezesd le -> párnába boxolás otthon minden este min. 5 perc :)

41993. zzsuga (válaszként erre: 41992. - 8f3c54052d)
2012. okt. 16. 11:27

üdv Hajna jó, hogy jelentkeztél, már hiányoztál. majd írd meg milyen volt a vérvétel és kihez mentél, mert nem akarom, hogy a karomat szétcsesszék...

Apropó Csillag, készül a műtétjére, tud valaki valamit Csillagról?

41992. 8f3c54052d
2012. okt. 16. 11:08

Csak bejelentkezek, még nem olvastam vissza. Állandó menetben vagyok, ügyintézés van és mindig minden az utolsó pillanatban kell. F.szom kivan, hogy nem lehet előre gondolkodni. Holnap megint máshol kezdek, meg pénteken is, ja csütörtök meg vérszívás a MM-ben, úgyhogy a héten csak hiányosan leszek. Remélem, nem az eheti görcstől b.szódik fel az inzulinom.

Shane, a férjed eredménye istenkirály, bárcsak nekünk lenne ennyi.

Évi, a doki egy fos, mit beszél itt hülyeséget? A babád egészséges lesz és gyönyörű. Te mindent megteszel érte. Ő meg menjen inkább csigát gyűjteni, ha ennyire nem ért hozzá.

41991. Manikácska (válaszként erre: 41989. - Ivi79)
2012. okt. 16. 11:04
Olvastam én is, hogy van valami a keresztes virágúakkal, csak nem tudtam, hogy azt kinek nem szabad. Akkor ez az alulműködésnél van? Csak káposztát szoktam enni néha.
41990. Roszika (válaszként erre: 41989. - Ivi79)
2012. okt. 16. 10:54
A BKV-t jobb, ha megszokod, később ha még a hó is leesik, akkor még egy jó 20 percet számolj hozzá a menetidődhöz.
41989. ivi79 (válaszként erre: 41946. - Szalmalány)
2012. okt. 16. 10:37

megnyugtat h nem csak az én derekam fáj a sok gyaloglástól, de azá sajnállak.. aszittem h csak én vagyok ennyire nyomi..

tegnap óta most tudtam ide feljönni, tiszta örültekháza, főleg ha bentvan főninéni. bkv kiidegel, mindenhol dugo, többmint 1óra volt beérjek ma tétényből. persze 7esen meg mindenhol morgolódó banyák, asszem elöbbutóbb megtaposok vkit.

Mani, aszonygák h káposztaféléket nem ajánlott enni(hopp ma rakottkelt hoztam), meg jódost, de én ezzel nem foglalkozom, annyit nem eszem yilet, és ha sikeres a kelbimbó projektem, akkor ipai mennyiségben fogom enni, viszont sót himaláját használok, abban max gyári jód van, nem hozzáadott mü..na tipli, jött vmi páciens

41988. muuucika (válaszként erre: 41986. - Roszika)
2012. okt. 16. 10:32
Igazad van, hívjad Szalmát, ketten együtt szebben tudnátok elmagyarázni a dokinak, hogy egy bunkó p*cs. Sokszor szembesülünk a dokik tudatlanságával, de azért ilyet mondani...az eszem megáll!! Sajnos napjainkban sok az IRes, pajzsmirigyes.stb kismama és mégsem tudnak róla semmit a nődokik. Pedig csak leülne a gép elé és tádám...millió dolgot találna róla és legalább globálisan értené a dolgot. De nem, hisz ez fáradtság lenne. Elég nekik az, hogy tudják hogy lesz a gyerek és hol jön ki...A legjobban az cseszi fel az agyam, amikor olyat olvasok hogy valaki barnázik terhesen és se ágynyugalmat, se progeszteront nem ír fel csak megrántja a vállát. Egy új életről van szó és ennyire tojnak rá. Há' besz*ráááás...megyek veletek dokit verni, mert már jól felhúzta magam...
41987. krizsanevi (válaszként erre: 41986. - Roszika)
2012. okt. 16. 10:12
Köszi, aranyos vagy :)
41986. Roszika (válaszként erre: 41985. - Krizsanevi)
2012. okt. 16. 10:09

Gratulálok a dokinak...szívesen megütném... hogy mondhat ilyet!

Hívjuk Szalmát, hogy rollerezze meg?

Te pedig nyugodj meg, tényleg a csajok is ezt tartják, és semmi bajuk nincs/volt.

DorkaMoncsi 160 grammos CH diétán volt végig, ha jól emlékszem.

41985. krizsanevi (válaszként erre: 41984. - Roszika)
2012. okt. 16. 09:59
Tudja ő, hogy belgyógyászhoz járok, nélküle nem is sikerült volna teherbe esnem, mondtam azt is, hogy terheléses cukorvizsgálaton voltam múlt héten, és az alacsony 120 perces érték miatt van a ch diéta...
41984. Roszika (válaszként erre: 41983. - Krizsanevi)
2012. okt. 16. 09:58

Szerintem félreértette a dokid a diétát, és azt hitte hogy koplalsz. Majd magyarázd el neki, hogy eszel te rendesen, minden fontos tápanyagot, csak a szénhidrát mennyiség naponta arányosan 5 részre szét van osztva.

Ez szerintem hülyeség, egyik kolléganőm is így eszik, és minden rendben van + ott van DorkaMoncsi, tigrisné, ők is tartják/tartották a diétát és minden okés náluk is :)

41983. krizsanevi
2012. okt. 16. 09:51
Sziasztok! Nyugtassatok meg légyszi....ma voltam AFP vérvételen, ahol mondtam a nőgyógyászomnak, hogy diátázom ir miatt...erre lecseszett, hogy nem kell nekem diétázni, a végén cukorhiány miatt meghal a baba....:( Ugye ennek semmi alapja?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook