Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
:DDD
Aha, én is így fejeztem volna be a mondatot, de Te kimondtad helyettem. :)))
Oksa, benne vagyok.)))
Nekem van favoritom: Regina vagy Vanda. Mondtam is Péternek, hogy barátkozzon valamelyikkel.)
Jucus és magam néztem utána és csak azt tudom neked leírni.
Elszőr nézetnék Nátrium, Kálium szintet mert már az is mutathat eltérés.
Utána én nézettem kortizol, ACTH és aldoszteront. A kortizol a ref alsóhatár alatt volt, az ACTH az alsóhatár körül, az aldoszteron ful középen. Ezért gondolom, hogy ezzel nem lesz gond. A kortizol a stressz hormon, és amikor csináltattam abban az időben nagyon feszült voltam. Az tutira belejátszott...
Hát miért nem küldted el az anyjába???
De utálom ezeket a bunkókat, ahelyett, hogy a saját nyomorával foglalkozna.
Milyen alapon szól bele valaki egy másik ember életébe?
Mosolykám, nem kell állandóan gyógyszert szednem, csak ha felmegy és nem akar lemenni.Végülis logikus, kábé fél óra amíg felszívódik egy gyógyszer, addigra meg lemegy magától is.Ennyiben maradtunk a kardiológussal, és nem is bánom, nem hiányzik még egy gyógyszer...
Rosszcsontka, gratulálok! Szívem mélyén valahol annyira vágytam volna egy kislányra. De már késő.
Szalmikám Jucusfiát úgy hívják, hogy Gábor:)
Zsuga, a mellékvesét hogy nézik és hol? Még annyit mondott a kardiológus, hogy azt esetleg meg lehetne nézetni.
Drága Mucika kitartás. Csatlakozom Szalmitesóhoz, nagy ölelés neked! Ha nagyon fáj a lelked, gyere és panaszkodj!
Ha helyre jönne az inzulinom, akkor is leghamarabb márciusban tudunk dokihoz menni. Remélem. Addig pedig továbbra is esszük magunkat, hogy nekünk nem sikerül. Ja, tegnap született meg egy ismerős fia...
Nem tudom, hogy olvastad-e anno, de 1x írtam, hogy tesóm mikor bejelentette a terhességet, nekem pont aznap jött meg az első próbálkozós hónapunkban. Azóta nálunk semmi, náluk jön a második...Ezért fáj most ennyire...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?