Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok Lányok!
Aki ma ünnepli a névnapját, annak boldog névnapot!:)
Én Juli-Jucus vagyok, így februárban ünneplek!:)
Ki, hogy van, aki most kezdte szedni a gyógyszert?
- Én most úgy néz ki, h jól, sem hányingerem, sem sietős dolgom nincs a mellékhelyiségre!:)
Még nem méredzkedtem, majd szerdán fogok, akkor telik le az egy hét a gyógyszerszedés óta! Kiváncsian várom!:)
Nekem a védőnő szemrebbenés nélkül beírta a kiskönyvembe, hogy 63,5 kg vagyok. Majdnem megvertem...)) Pedig az csak 60 volt ruha nélkül éhgyomorra. Sokat érnek ezek a "vizsgálatok".. :O
Ma megszereztem a legfrissebb laborom. Az éhgyomri glükoz 3.9 remélem a többi sem lesz rossz majd a terheléskor. A vasam is tök király 17. Akkor már csak azt nem tudom mitől vagyok rosszul... Lehet tényleg a pajzsmirigy miatt van...(((
Én 170 cm vagyok, párom 198 cm. Szép szál legény :)
Tigrisné, nektek nem okoz gondot ruhát ill. kabátot találni az ő méretében?
Szalmi, itt is meg kell dícsérnek a webshopot, csúúúúúcs-szuper lett! :)
Juditoknak boldog névnapot, még ha nem is most ünneplik, akkor is :D
Csajok, én tegnap maratoni alvást rendeztem 14:00-17:30-ig (sajnos az uzsival keményen elcsúsztam...). Pisti keltegetett, hogy tudjak időben enni, de csak egy "jóvan, hagggyámá, tudom...tudom..." nyöszörgésekre voltam képes :)
Majd este legkésőbb 10-kor szintén aludtam, reggelig. :)
És hiába próbálok zabálni (mármint zsírosabban, meg több zöldséget, de a diétát tartva) így is megy lefele a súlyom. A közepes kavics belőlem él, de úgy látszik egyre jobban. Nem tudok 65 kg maradni, mindig alá csusszanok, ami feltétlenül gond, csak ne csökkenne folyamatosan.
Juditok, Jucusok, boldog névnapot Nektek, meg szülinapot is! :)
Réka, egyéb sütik vannak jó lisztből, még nincs meg a gyártásra a pénz. :) Kénytelen leszek tényleg. :)
Nna ezzel én is így vagyok,csak én januárban születtem.
Úgyhogy köszi a köszöntést Mindenkinek, de én igazából júliusi Judit vagyok...
Kicsit sok lett volna szülinap, névnap, karácsony, egyrakáson:):)
Kávé milyen mehet?
Én a spárban szoktam venni Instant kávét, /breakfeast/ vagy mi a neve... de nincs rajta semmi adat,se ch, se kcal se semmi...
Tk kenyeret szoktam régebben magamnak sütni,de valahogy nagyon száraz,íztelen nekem....
Nincs valakinek egy finom receptje amit megsüthetnék magamnak tk lisztből?
A zsömle nekem sem sikerült a múltkor, inkább veszem a kenyeret.
Viszont hétvégén megcsináltam Hajna pogiját és kivártam az egy estét is. Eddíg nem sikerült kivárni, de így sokkal finomabb lett. Tutira csinálok karácsonykor is...
nem vagyok álJudit, csak nem reklámoztam magam..:D
köszönöm aranyos vagy...
Puff, akkor ezt a kutya fogja megenni, bevásároltam én hülye tegnap puffasztott rizsből 10 zacskóval :(((
Köszi, az infót, Tönkölybúza kenyerem van ithon, akkor ma azt eszem meg, aztán holnap sütök magamnak zsemléket tk lisztből,remélem sikerül.
1-2 receptet próbáltam már,de nem sikerültek a zsemlék, biztos én vagyok béna...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?