Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Figyusz az én értékeim voltak
FSH január 5,9 után márciusban kaptam gyógyszert
július 8,46
szeptember 11,26
Na erre azért senki ne mondja, hogy nem a gyógyszer a ludas..
Köszi :))
Csajok, én csak most kezdtem el rendesen csinálni,de baromira éhes vagyok,pláne este tudnék többet enni mint szabadna... ez normális ?
Igaz,én mindig esti evő voltam, és jó étvágyam is van szerintem,de nem szeretném az esti étkezésekkel elrontani a diétámat...
Szép jó reggelt!
Igen, meg kell enni!
És a túró még mindig ehető este is, reggel is! :)
Jó reggelt Lányok!
Csak bekukkantottam, h elmondjam, h egy hete csinálom a diétát (1200 Kcal/120-160 ch), még nem biztos, h teljesen jól, mert ma megyek diétás tanácsadásra, de egy hét alatt fogytam -70 dkg-t!
Remélem, h el tudok menni, (nagyon szeretnék!) jelen pillanatban fáj a fejem és a torkom nagyon!:(
Próbálom kúrálni magam, remélem délutánra jobban leszek!
...hogy 4 ujjam beférjen... Próbáljátok ki! Alapjáraton nekem 3 fért be, persze függőlegesen kell mérni. :-D Viszonylag jó volt az éjszakám, 11-kor feküdtem, fél5-kor felébredtem (max.5-kor kellett kelnem), közben csak 1-kor keltettem magam egy gyogyó bevételéért, mert azt még tegnapra rendelte el a doki (de közben meg papíron 6 órának kéne eltelnie 2 bevét között, így is csak 4 telt el, de sebaj). Az esti fogmosás már maga volt a pokol, folyt a könnyem, pedig még a varráshoz csak ma este fog kelleni nyúlnom majd, du.kapok finom sörtéjű kefét. Jaj, csak éljem túl valahogy ezeket a napokat! :-( De ha beválik a maja jóslat, felkötöm magam, hogy ezt a kínszenvedést most, utolsó napjaimban bevállaltam! :-DDD
Jó tanács mindazoknak, akiknek valamely fekvő fogukat ki kell műteniük: ne halogassák évekig! (Igaz, én nem így tettem, mert életem első röntgenje csak 1éve történt, akkor azt mondta az itthoni dokim, hogy minden okés, nókomment.) Ugyanis minél idősebb az ember, annál ragaszkodóbb lesz a csonthoz a fog (legalábbis a mostani doki ezt mondta), és annál nehezebb kivenni, annál többet kell fúrni, s annál nagyobbra fog majd bedagadni a pofi. Jól mondom, fogszakik? :-D
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?