Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

49752. muuucika (válaszként erre: 49750. - Probako)
2012. dec. 18. 22:33
Úgy rémlik 400ig okés, de függ a mértékegységtől is, amiben kimutatták. Milyen ref.tartomány van az eredmény mellett?
49751. ivi79 (válaszként erre: 49750. - Probako)
2012. dec. 18. 22:14
mik a határok?
49750. probako
2012. dec. 18. 22:09
Bocsi az off-ért, de nem tudjátok véletlenül hogy 375,4 mlU/ml -es prolaktin szint a 26.dik napon normálisnak mondható?
49749. muuucika (válaszként erre: 49744. - Felhasználóibecenév)
2012. dec. 18. 22:08
Így van. Ráadásul közre játszik az is, hogy a "tiltott gyümölcs mindig édesebb". Felpörgeti az embert, ha tudja, hogy tilosban jár...
49748. muuucika (válaszként erre: 49731. - Suz81)
2012. dec. 18. 22:01

"Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő..." Hányszor hajtogattam ezt magamban, mikor a boldog házast kellett játszanom.

Ne törődj bele az ilyen kapcsolatba, ne hagyd hogy teljesen fásult legyél.

Kommunkáció a legfontosabb. Nem tudnál mit mondani neki? Ugyanazt kellene mondanod, mint amit itt leírtál nekünk. Próbáld meg, hogy te adsz neki puszit, ha elmegy számítógépezni, menj oda hozzá, ülj az ölébe és nézzetek vicces videókat (vagy bármit ami érdekel benneteket), amikor melléd fekszik bújj egy kicsit hozzá. Ha benned sem éled fel a régi láng, akkor sajnos tényleg vége. Így élni nem lehet, az tuti. Nagyon fontos a másik fizikai érintése. Majd meglepődik, hogy mi ütött beléd. A soraidból nekem az jön le, hogy nagyon szereted, csak nem vagy boldog. Ezen lehet fordítani. Ha már nem szeretnéd, akkor felesleges bármit is tenni. Beszélgessetek, bármiről. Az intimitás részről pedig csak annyit, hogy evés közben jön meg az étvágy. Nekem is volt már úgy, hogy semmi kedvem nem volt az egészhez, de engedtem neki és a vége persze jó volt.

Erősebbnek éreznéd magad, ha lenne már valakid és úgy lépsz ki a kapcsolatból. De! ennyi év után szerintem ne így legyen vége. Tisztán végződjön ha csak lehet. Nem vagy te 60 éves vénlány, hogy ne találj utána magadnak valakit.

Próbálj nyitni felé, egy idő után viszonoznia kellene a te figyelmedet. Belesodródtatok a mókuskerékbe. Nektek ebből kellene kicsit kilépni.

Nem okoskodni akarok, csak leírtam azt, ahogy én tennék elsőként. Ha így se változna semmi, akkor gondolkodnék a következő lépéseken.

49747. Zebra25
2012. dec. 18. 21:53

sziasztok Lányok

Már nem voltam pár napja de vizsgázom meg ilyenek.

2 ünnp közt megyek vérvételre de őszintén szólva már bőgőzök annyira félek. Úgy érzem, hogy nagyon gáz lesz az eredmény. Lassan 2 éve nem voltam vérvételen.

49746. muuucika (válaszként erre: 49728. - Zakkantcsajszi)
2012. dec. 18. 21:47
Élmény bizony. Kész kaland menstruálva utazni... :)
49745. Tejkaramella (válaszként erre: 49742. - Suz81)
2012. dec. 18. 21:07
Suz!Szerintem próbáld meg kizökkenteni a szürkeségből. Lehet, hogy neki sem jó így (csak Ő is azt hiszi, hogy neked így jó). Csinálj neki meglepetésvacsit, gyertyával, közös pancsi rózsaszirmok között. Vagy lepd meg a kádban mikor fürdik, ugorj be mellé :P Bátorság, kockáztatni kell és kiderül, hogy van-e még láng, vagy fellobban-e. Ha pár próbálkozás után sem, akkor megkérdezném, hogy WTF? (bocs, Én ilyen alpári vagyok, meg ledér, mint Szalmi :) )
49744. felhasználóibecenév (válaszként erre: 49742. - Suz81)
2012. dec. 18. 20:59
és még valami. arra nagyon vigyázz, hogy ha esetleg kilépnél ebből a kapcsolatból, hagyj időt magadnak. mert nem biztos, hogy az érzéseid azok (még a szexuálisak is), amiknek hiszed őket. én legalábbis voltam már úgy, hogy azért ragaszkodtam valaki máshoz, hogy az "kihúzzon" az akkori kapcsolatomból. erre csak utólag jöttem rá, hogy nem valós vonzalom volt semmilyen tekintetben sem, inkább csak pótlékkeresés.
49743. felhasználóibecenév (válaszként erre: 49742. - Suz81)
2012. dec. 18. 20:53
én ugyan fiatalabb vagyok, de annyiról biztosíthatlak, hogy a 2 ember közötti kémiát, vagy annak hiányát befolyásolni _nem_lehet_. nem lehet kikényszeríteni, hogy legyen. elnyomni sem, hogy ne legyen. illetve jó pár pofon és csalódás elnyomja, de az más.
49742. Suz81
2012. dec. 18. 20:51

Zaki, Jucccus arik vagytok, hogy próbáltok segíteni.. :) Köszönöm!!!Nem nagyon járunk sehová sem az az igazság. Barátaink..hát...tudjátok mindenhol van már gyerek... és általában azt hallgatom, hogy mit tud a gyerek már, stbstbst..hogy mi volt az oviban milyen hülye az óvónő és stbstb...szóval..szívesen már hozzájuk sem megyek, mert a következő kérdés...a hogy álltok az orvosnál? Próbálkoztok e már stb...

Az a baj...hogy magamnak is félek bevallani lehet..hogy én már nem kívánom őt...abszolute..mondom..mint 2 testvér úgy élünk..voltunk nyaralni is...hosszú hétvégén is az idei kivételével minden évben..de ott se volt soha együttlét sem..elvoltunk csak...jól éreztük magunkat, de semmi intimitás.A baj pedig az...muszáj bevallani magamnak is...hogy nagyon úgy tűnik nekem nem a libidómmal van már gáz...hanem a vágy hiányával a másik iránt. Mert van egy pasi...aki..hátőőőőőőőőőőőőőőő...a barátom...nagyon jó barát...azaz ő annak tart engem...én viszont ...eszembe jutott már ez az róla..nincs mit szépíteni...:(

2012. dec. 18. 20:05
Egy hosszúhétvége kettesben?:Nyaralás volt?Tényleg el kellene járnotok valahová,mondjuk az is igaz,hogy az ilyen emberek nem igazán szeretnek kimozdulni...
49740. 3aed3b8de9 (válaszként erre: 49738. - Suz81)
2012. dec. 18. 19:37
Suzi! Szerintem nem élhetsz így 30 évesen! Ezt a kapcsolatot vagy meg kell menteni, fel kell újítani, vagy valóban keresni kell valakit, akivel boldog tudsz lenni! Tudom, tudom, h ezt így kijelenteni "könnyű" de valami megoldást kellene keresni! Jártok Ti társaságba, vannak barátaitok, akiknek mondjuk jó a kapcsolatuk egymással, úgymint szeretik egymást? El kéne járnotok valahová, mondjuk beiratkozni egy tánctanfolyamra, ahol ketten alkottok egy párt, hátha visszajön a régi vonzalom (mert gondolom, h volt!) El tudnátok járni társasággal, ahol vannak olyanok, akik jól meg vannak egymással, talán jó hatással lennének Rátok is!? - Lehet, h hülyeségeket írok, de valami módon a megszokott, kihült kapcsolatot fel kell rázni! Lehet, h a Párod is azt hiszi, h Te nem vágysz már rá, azért nem is erősködik, próbálkozik?! - Nem tudom, csak gondolkodom!?
2012. dec. 18. 19:35
Szívesen segítenénk Suzi tudod,nekem nem gond ha leírod:) akkor ismerem milyen típusú ember a férjed,az az igazság,hogy vagy elfogadod ezt,vagy nemtudom..ez a "vagy megszoksz vagy megszöksz" esete,a kapcsolatotok elején is ilyen volt?Nem fog ő megváltozni sajnos szerintem erre hiába vársz,barátnőm férje is dettó ugyanez és barátnőmnek is ez a problémája mindig,mondjuk ott 3-4 havonta van szex de milyen...és ezek a csipkelődések igenis nagyon fontosak amikről ivi is írt..
49738. Suz81
2012. dec. 18. 19:30
Ja és elnézést Mindenkitől... Nem szeretném én itt a "mentsükmegsuzilelkét" irányba terelni a beszélgetést...ha valaki idetéved a fórumra, azt se tudja mivan.. :)
49737. Suz81 (válaszként erre: 49735. - Zakkantcsajszi)
2012. dec. 18. 19:29

Köszi Zaki!

Nem, tényleg nincs senkije..ő tényleg nem olyan. Tipikusan az az ember, aki dolgozni megy meg haza, és most télen nem, de nyáron a hobbijának él, szerel állandóan. Amikor nőgyógyi problémáim is voltak mindig mondta nem gond, csak gyógyuljak meg...

Mondom...jó ember..csak úgy vágynék egy kis tűzre egy kis szenvedélyre néha...azaz vágytam volna...

49736. Suz81 (válaszként erre: 49733. - Ivi79)
2012. dec. 18. 19:25

Nem én nem közeledek...már túl vagyok ezen a szinten is..

Nálunk se kézfogás, se ölelés se semmi...az utcán csak megyünk egymás mellett.

Ez is annyira hiányzik...az egymással évődés.. Hogy amit te is írsz...hálóing húzogatás vagy egy kis kötekedés...egy kis humor..meg stb...maga a szitu hiányzik...

Ivi..nálatok én még látok esélyt. Lennie kell!!!Ne add föl!! :)

2012. dec. 18. 19:21
Húúú Suzi nem irigyellek,én kb. 1hónap szexmentesség után felkötném magamat de ez én vagyok:)mindenkinek mások az igényei de az 1 év az nagyon gáz,ott nagy a gáz ezen nincs mit szépíteni sajnos.Nem is tudom mit tennék nagyon rossz lehet ez így Neked és őszintén sajnállak,biztos hogy nincs senkije??pasiknál ilyen nincs,hogy ő nem olyan...sosem lehet tudni,persze nem biztos de hogy pasi nem bírja szex nélkül 1 évig az biztos,hiába oldja meg magának.az nem szex,nem is tudom,én a helyedben azért nyitott szemmel járnék,pasi téren is,kitartást Neked!!
49734. Suz81 (válaszként erre: 49725. - Keresztesildi)
2012. dec. 18. 19:09

Igen, azt hiszem könnyebb úgy lépni, ha van támasza az embernek...csak úgy kilépni a semmibe, a bizonytalanságba..nem egyszerű..nem 20 éves más az ember...

Ha lenne valaki akibe beleszeretek, és aki ugyanezt érezné...nem biztos hogy sokáig gondolkodnék...de így...majd lesz valami a jelen állapot.

49733. ivi79 (válaszként erre: 49710. - Suz81)
2012. dec. 18. 19:08

de te nem szoktál közeledni? csak úgy átölelni vagy bármi?nem lehet h őis ezt hiányolja?

engem azért átölel ha mosogatok(vagy benyúl a tréningembe), vagy bemegyek fürdésből felhúzogatja a hálóingem, egymás kezét fogva aludtunk el..sétálni mindig kézenfogva, buszmegállóban átölelve..még most is kaját akart csomagolni, mert rakottkrumpli a kedvencem. összehajtogatta hálóingem, de nem adta oda h tegyem el, csak letette a párnámra...

az tudom h zavarta h nincsenek barátaim, csak a "fórumosok", meg h itthon ülök kötögetek, mamis szokásokat vettem fel, de a fosmunkák(kollegák) meg munkanélküliség is eléggé kiszakított a társadalmi életből..

nálunk is volt régebben is h nem kivánta a szexet, mondta h vannak ilyen időszakok, az meg h maguknak csinálják néha, az más. 90%a csinálja kapcs mellett is, ez engem sosem zavart..lányok is szokták, nincs ebben semmi.

49732. Suz81 (válaszként erre: 49723. - Zzsuga)
2012. dec. 18. 19:06
Zsuga..igazad lehet...lehet saját magamnak generáltam ezeket a próblémákat? Csak hogy ne kelljen szexelni?Nem lehetetlen...
49731. Suz81 (válaszként erre: 49721. - Felhasználóibecenév)
2012. dec. 18. 19:01

Igen az emberek azt hiszik, mások tök boldogok és full happy minden..közben meg..az emberek nagyobb részének élete kész színház...nem is gondolnánk ugye. Rólunk se gondolja senki higgyétek el...pár ember tudja csak miben vagyok, de a család nem.

És igen...nagyon megterhelő ez lelkileg. Az ember egyre fáradtabb, fásultabb...üresebb és szomorúbb...és akkor éljem "boldogan" a mindennapokat, végezzem normálisan a munkámat, a házimunkát..meg egyáltalán..legyen erőm minden reggel fölkelni...mikor tudom, hogy ez csak egy újabb nap amit túl kell élni.. :(

Én is kitartást és sok erőt kívánok azoknak akik hasonló cipőben járnak!!!!!

49730. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 49633. - Babus80)
2012. dec. 18. 19:00
Babus ha ennyire kíváncsi vagy ami normális akkor csinálj kétnaponta reggel terhességi tesztet és ha erősödik a csík rajta akkor nincs baj ha pedig nem akkor azzal az ürüggyel felhívhatsz egy orvost.
49729. felhasználóibecenév (válaszként erre: 49724. - Zzsuga)
2012. dec. 18. 18:57

Nem akartam lekicsinyleni a gyerekproblémát, én is azon "paráznék" már, ha lenne megfelelő hímegyed :)

Egyébként én tudom, hogy túl leszek rajta, olyan vagyok, mint egy csótány. Mindent túlélek, megoldok, kikeveredek belőle. És szerintem ebben kellene hinnie mindenkinek, mert másképp sok dolgot képtelenség túlélni. Összeroppanás nélkül.

Csak szeretnék már én is kisbabát tervezni, nem szakítást :/ Nadehát mindennek megvan a maga ideje.

49728. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 49593. - Muuucika)
2012. dec. 18. 18:57
Nyugi muucika én is akkor tüzelek:) faszán kezdjük az évet..tavaly meg úgy emlékszem karácsonykor volt meg..az is egy élmény volt végülis mindegyik egy élmény nem?:)
49727. 3aed3b8de9 (válaszként erre: 49725. - Keresztesildi)
2012. dec. 18. 18:56
Sokszor van, amikor az ember sajnál egy kapcsolatot, később meg rájön, h ez vezetett egy sokkal jobb, jobban hozzáillő ember megismeréséhez!:)
49726. 3aed3b8de9 (válaszként erre: 49686. - Keresztesildi)
2012. dec. 18. 18:55
Szia Ildi! - Igen, nekem ilyen szépen fokozatosan kell hozzászoknom, de még szerencse, mert így is meghajt, ha többet kezdek bevenni. Remélem azért nem folytatódik holnap is!:) - Érdekes, h Téged egyáltalán nem hajt meg, mitöbb még naponta sincs?!
2012. dec. 18. 18:54

Sajnálom, hogy ennyi probléma van a kapcsolataitokban :(((

Bár én is tudnék mesélni... 10 év után hagytam ott a férjemet a 3. házassági évfordulónk előtt 3 nappal. Ez volt tavaly szeptemberben.

Az is igaz, hogy mikor borult otthon a bili akkor a mostani párom végig mellettem volt, akkor mint még barát (több, mint 20 éve ismerjük egymást). Azt kell mondjam, hogy életem legjobb döntése volt amit akkor megléptem, így azt mondom, hogy már rég meg kellett volna. De most az a lényeg, hogy minden szép, minden jó :)

49724. zzsuga (válaszként erre: 49721. - Felhasználóibecenév)
2012. dec. 18. 18:50
Zsuzsi, igen jelen pillanatban az a legnagyobb probléma, hogy hogyan is legyen gyerek (ráadásul a többsége közelebb van 40-hez, mint a 30-hoz) , de amit Suzi írt hidd el azon sokan átmentek, csak mi akkor nem voltunk ennek a közösségnek a tagja így nem tudtunk beszámólni róla. MIndenki cipeli magán a múlt kapcsolati problémáit ki így ki úgy de valahogy megoldotta...
49723. zzsuga (válaszként erre: 49719. - Suz81)
2012. dec. 18. 18:46
Suzi a női problémáid is azért vannak ám és lesznek is, míg a kapcsolatod meg nem oldódik. A méhszájseb sajna annak a jele is amit Te írtál, hogy nem vagy a női önmagad, nem érzed magadat nőnek a kapcsolatban.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook