Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Hát az a helyzet, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket:(
Tavaly megvolt a földszint felújítása: Nappali, konyha, étkező, spejz, zuhanyzó, WC, előszoba. Ablakcsere, járólapcsere, padlófűtés.
Most a tetőtér van soron. Ott van a hálószoba, a gyerekek szobái, fürdő, WC, és ott volt a mosókonyha. Azt leköltöztettük a pincébe, és vendégszoba lett belőle. Most ott alszik Dávid, amíg az ő szobája készül. Utána jön az Évié. Aztán idén enni. És ha a jó Isten megsegít, januárban jön a mi hálónk, folyosó, WC lépcső. Brrr leírni is sok. De ha egyszer kész lesz, biztos nagyon szép lesz:) A szobákban ablakcsere, szigetelés, padlócser...A gyerekeknek új bútoruk is lesz. Dávidnak eddig egy 48 éves szekrénye volt, még az anyósoméké volt, az Évié sem volt új. De mindketten hozzájárulnak a spórolt pénzükből, és a munkájukkal is:)))
Sziasztok!
Végre itt a hétvége.Nem szeretnék semmit csinálni, csak lógatni a lábamat, annyira fárasztó volt ez a hét.
Képzeljétek a mi kormányunk meg azt fontolgatja, hogy 12 óra legyen a napi munkaidő, egy évre akatja csökkenteni a gyest,a nyugdíjkorhatár 65 év nőknek is...hogy csak a legszimpatikusabbakat soroljam.
Szilvike,elképzellek,ahogy a tv.előtt vitatkozol a nagykutyákkal.Könnyű magam előtt látni a jelenetet,Apa naponta veszekszik honatyáinkkal,mintha az segítene.
Nem született még meg az a politikus,akit a kisemberek sorsa érdekelne.
Én is megvetem a köpönyegforgatókat...
Én mindig felvállaltam, hogy baloldali érzelmű vagyok. De szerintem nem az számít, hogy ki milyen vallású, milyen a bőrszíne, politikai hitvallása... Milyen Ember? Csak ez számít, így, nagy betűvel. Szerintem:)
Szilvi, még az jutott eszembe, hogy milyen köpönyegforgató emberek vannak, ismerőseim körében.
Most a jelenlegi vezetés mellet állnak ki, teljes mellszélességgel. De ha valaki nagyon megszorongatná őket, tudván tudom, hogy a piros könyvecske bizony előkerülne a fiók mélyéről......Mert volt nekik, és akkoriban büszkén mutogatták.
Csak ugye változik az idő, változik a széljárás, és a vitorlavásznat mindig úgy kell fordítani, hogy a legjobb szelet kapja el......
Megvetem.
Én tegnap reggel káromkodtam, mint a kondás, pedig nem szoktam... elküldtem az illetékeseket melegebb éghajlatra...
Mi is kivárunk, bízom benne, hogy győzni fog a józan ész:)
Jucika,minden évben november végén tart az iskola nyílt napot,ilyenkor rendkívüli tanítás van.A 3. és 4. órát tartják meg.Az ország minden részéről vannak tanulók,talán szombaton a szülők jobban ráérnek akár messziről is odautazni.Még szentesi osztálytársunk is van,nekik 4 óra az út,autóval.
Most egy cseppet sem izgulok.Konkrétan egy tanárral van gondja az osztálynak,még nem ismerem,remélem lehet Vele normálisan kommunikálni,tolmácsra szükségem lesz.
Szilvike, fel vagyunk háborodva. Mindketten magánnyugdíj pénztári tagok vagyunk. Az is majdcsak úgy lett ránk erőltetve. Most ez meg nyílt zsarolás, mit elkövetnek ellenünk. Megbeszéltük, nem kapkodunk, kivárunk a végső szóig, mert nincs itt ezzel vége, lesz még ebbe beleszólása másnak is.
A héten néztünk egy politikai műsort, ott elmondták, hogy igen, 60 évvel ezelőtt volt egyfajta vezetés, magyarul diktatúra. Aztán jöttek Kádárék. Ők viszont sokkal finomabb módszerekkel kényszerítették ki, amit akartak,legalább a jó körítés megvolt hozzá.
Most meg, még körítés sincs, feketén fehéren elébed teszik, hogy ez van, és ha nem engedelmeskedsz, nyíltan megmondják, hogy bizony pórul jársz. Diktatúra.
Jelzem, soha egyetlen pártnak sem voltam tagja, és senkivel nem szimpatizálok.
Timi, holnap szombat, szombaton is van tanítás? A testületi ülés miatt izgulsz még?
Én most mécseseket gyújtottam, takaros talpas poharakba tettem, vacsora után mandarint ettünk, tényleg olyan ünnep előtti a hangulat.
Nem bírtuk ki, átadtuk az ajándékot, volt nagy öröm, jaj de jó, hogy így beletrafáltunk.
De jó neked!!! Az én ablakaim, függönyeim talán karácsony hetében, ha tisztítva, mosva lesznek:(((
Nem irigyellek a holnapi nap miatt.
Én egy jó ideje nem járok fogadó napra. Nem látom értelmét...
Ma egész nap olyan szombat feelingem volt, és olyan jó, hogy még csak péntek van:))))
Szilvike, én is ezen a nyakkendő áron vagyok kiakadva. Az öltöny is piszok drága, de ha nem változik sokat a fiad testalkata, akkor sokáig fogja tudja használni. Fiam sajnos kinőtte a ballagó öltönyét, újat vettünk, mert a fontos vizsgákra abban kell menni.
Huh, de nem irigyellek, 2007-ben nekem két gyerekem egyszerre "avatta a szalagot", majd bele rokkantunk anyagilag. Az örömben üröm is volt, de túléltük.
Szia Szilvike!
Én is éppen ma néztem a karácsonyi dekorációmat, és meg kellet állapítanom, hogy már eléggé le vannak amortizálva. Vettem is egy szép adventi koszorút és egy kandallóra való díszt.
Eda
Sziasztok!
Szilvike,jelentem minden ablak tiszta,függönyök frissen mosva,felrakva.Nyáron színes függönyök vannak fönt télen fehérek.Fénypiramisokat előkészítettem,vasárnap kerülnek az ablakokba,addig még a sólámpák világítanak.
Holnap Bajára megyek,délelőtt nyílt nap lesz,2 tanórát lehet megnézni,utána testületi ülés,szülői majd fogadóóra.Dániel az összes tanárhoz beírt,lesz rohangálás egyik épületből a másikba,egyik tanártól a másikhoz.
Szia Ametiszt!
Mesélj, mi újság veletek? Szemésznél voltál már? Vagy még ezután mész?
Jucika-anyóska, még jó, hogy van pár gyerekem, meghagyom a fiatalokat a jó kis csajoknak hadd válogassanak kedvük szerint! Na meg neki sincs anyakomplexusa:))
Szilvike, nem semmi árak vannak! Egy nyakkendő drágább mint egy ing? Hát hány ingnyi anyag van benne?
Szép estét nektek!
Apa beteg. Taknya-nyála egybefolyik, tüsszög, viszont nem lázas. Most főztem forralt bort, teát, igyon kedve szerint. Meg pálinkázik reggel óta, hogy ne kaparjon a torka. Erre jön a szomszéd, hogy el kell menni utánfutóval...hát én előre megyek vele de tolatni azt már nem! Igy jött szegény apa is mert ahova mentünk elég szükös a hely, utánfutó leakaszt, én megfordul, utifuti vissza. De megoldottuk. Holnap meg anyum kocsiját kell a gumishoz vinnünk kerékcserére. Na azt nem szeretem mert autómata. Kényelmes, hogy nem kell váltani de azért jobban szeretek én. Ne essen a hó addig, mert tavaly volt szerencsém az autómatához hóban! Elég is volt.
Megjött Dávid Győrből.
Ing: 3200,-
Nyakkendő: 3800.-
Öv: 2800,-
Áááááá. Az öltöny volt 30000.- Még jó, hogy cipőt nem kell most vennünk:)))
Timike!!! Jól vagy??? Utolsó ablak? Kivégezve???
Mesélj drága, hogy vagytok? Imrének puszi és nagy ölelés!!!!
Önjelölt menyjelölt!!!! Ez naggggyon jó.
Jucika, nekem már az is sokat számít, hogy megoszthatom veletek a gondom-bajom. Ha nem így lenne, már lehet, hogy begolyóztam volna.
Velem nem lenne különösebb gondod, szinte mindenevő vagyok. Talán 1-2 dolog van amit nem szívesen eszek meg,de ha nincs más... Külön kedvencem talán nincs is, de a sütőtök levesedet szívesen megkóstolnám. Pont most sütöttem egy adag tököt, még otthonról hoztam. Finom édes:)))
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok