Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szia Ametiszt!
Vigyázz magadra kérlek, tényleg vedd komolyan a vizsgálatot, az legyen az első!!!!!
Puszillak!!!!!
Be kell vallanom, nagyon irigylek mindenkit, aki úgy hajtja álomra a fejét, hogy ott van mellette a párja.
A 19 évből nekünk is volt másfél év próbálkozás, amikor elment a férjem máshova dolgozni, szerelő a szakmája, de sajnos annyit keresett, hogy a rezsire nem volt elég.
Jaj, meg képzeljétek egyszer megszűnt az egyik cége, az apósom beprotezsálta buszsofőrnek, fel is vették próba időre, aztán mikor véglegesítették volna, kérték a jogsit, akkor derült ki, hogy neki nincs buszból jogosítványa:-))) De legalább két hónapig dolgozott, nem volt munkanélküli:-))))
Én is megyek, BK-nézek, aztán alvás.
Holnap délután sógornőm szülinapja, tortafelelős vagyok, gesztenye lesz. De csak anyum kocsija után kezdem el:)
Álmodjatok szépeket!
Tudod Ildikó, néha elgondolkodom rajta, megéri-e ekkora munkába belevágni? Néhány év, a gyerekek kirepülnek, mit fogunk apával ketten csinálni ebben a nagy házban??? Meddig fogom bírni a lépcsőzést a beteg gerincemmel és térdeimmel??
Remélem egyik gyerek itthon marad, vagy majd idővel visszajön a párjával...
Mi talán 2x 1 hónapot voltunk külön, hétvégi találkozásokkal. Akkor már ingyen beszéltünk egymással de este 10-addig míg a telefon lemerült. És reggel én ébresztettem el ne késsen az oktatásról:)
Jó éjt Timike!
Ametiszt,drága,a 8.-i időpontra már előre cseréld el a műszakodat,kérlek ne hanyagold el a szemedet.
Puszi:Timi
Drága Margó!
Le a kalappal előttetek,nem tudnék távkapcsolatban élni.Próbáltuk,Apa "tanult"Csongrádon,havonta egy hetet volt a suliban,Bécsből is hetente járt haza,nem szerettük azokat az időket.Csináltunk jókora telefonszámlákat.
Mindenkinek jó éjszakát,puszi:Timi
Szerencsére olyan hosszú ideig nincs távol. Azt hiszem a fél fizetése telefonszámlára menne, annyit beszélnénk:-)))
Általában 4-5 napot van távol, max. egy hetet.
Drága Ametiszt, az a lényeg, hogy jól vagytok! a szemész meg látom azért nem marad el, ennek örülök. Utána kell járni.
Apára vigyázok, kúrálom, remélem használ is.
Akkor én félreértettem, úgy hittem 3 hete egyfolytában úton van. Nem baj azért ne száguldozzon ha síkos az út!
Akkor már nem is kell olyan sokáig várni! Persze tudom, a hétvége az más mint hét közben, mikor mindenki dolgozik, itt-ott van.
Szia Kamilla!
19 éve. Amikor összeházasodtunk, Ő már kamionozott.
Nem keres rosszul, de nagyon meg is dolgozik érte. Az alapbéren felül azt kapja, amit meg tud takarítani az üzemanyaggal. Nagyon észnél kell lenni, mennyire nyomja a pedált. Van olyan fuvar is, hogy nem marad rajta semmi üzemanyag megtakarítás. Nem mindegy, hogy 5 tonnával, vagy 20 tonnával jön.
Szia Szimi!
Már hétfőn vagy legkésőbb kedden meg jön. Ebben a három hétben is volt itthon, szerda körül ért haza és akkor másnap már ment vissza valahova. Ezért rossz, ha a hét közepén ér haza.
Az ünnepek előtt már leállnak, nem mennek sehova, általában január elején kezdenek dolgozni.
Jucika!
Talpmasszázs? Belehalnék, ki nem bírnám, ha valaki meérintené a talpamat.Halálba röhögném magam annyira csiklandoz!
Szia Margaréta!
Nem lehet könnyű ilyen távolságokkal...Mióta tart ez nálatok? Bizonyára jól keres,csak hát a hiánya...Sajnos egyre nehezebb megtalálni a lehetőségeket.
Hát Lánykák ez ám a hoxálatos szappanopera:)))) Győztem olvasni titeket:))
Volt minden, míg nem jöttem...sírás,nevetés, veszekedés, megsértődés, kibékülés...tiszta őrület:)))
Ímádlak titeket !!!
Na szóval: jól vagyunk és bár most a héten kellett volna szemészhez mennem ,le kellett mondanom, mert nem tudtam elcserélni a melóm és hát kitágított pupillával dolgozni...nem ment volna. Úgyhogy 8.-án megyek .
Kamilla drága csatlakozom Jucihoz és tessék pihenni ! Jesszus a ti kormányotok sem normális...
Szilvikém ez rettenet ez a kiadás a ruhákkal, meg persze a lakás, de azért nagyon irigyellek, nem rossz irányban, hanem csak mert annyira szeretném én is szépítgetni a lakásunkat...
Timikém már megint nem pihensz, hanem ablakokat szépítesz?:)) Én is úgy szoktam ahogy te, télen mindig rikító fehér a függöny.
Szimike vigyázz apára, és esetleg Jucika besegít a vajákos okosságaival az ápolásba :)))
Eda és Jucika , ti semmit nem változtok /szerencsére / , mindketten ugyanazt mondjátok, csak másképp és aztán szépen félreértitek egymást...na most aztán tessék szépen megfogni egymás kezét és szépen okosan tovább játtszani:)))))
Ildikó , Marcsika ,köszönöm a ti leveleteket is , nagyon sokat jelentett nekem, talán nem is tudjátok mennyire !
Huha egyszerre ennyi
Szia Margaréta! De jó, a fiadat -majdnem- a Mikulás hozta!
Nehéz lehet így egyedül, de most ne siessen a párod haza, ha havazás van inkább lassan de biztosan jöjjön! Ezt az egy hetet már kibírod. Már lehet visszafelé számolni a napokat, kevesebb van vissza mint amennyi eltelt nélküle. Azért remélem ünnepek alatt nem megy sehová és veletek, a családjával tölti!
Akkor szurkolok, hogy hazaérjen jövő hétvégére:)
A kisfiatokat meg majdnem a Mikulás hozta:))), de jó!!!!
Szia Szilvike!
Nálunk most lesz a harmadik hétvége, amit hármasban töltünk:-((((
Az előbb beszéltem a párommal, Hollandiából jött Németországba, ott már nagy havazás van.
Most egy kicsit magam alatt vagyok, a hétköznapokat még elviselem, elvagyunk a gyerekekkel, de a hétvége így nagyon rossz. Bízom benne, hogy a jövő hétvégén már itthon lesz, mert Ferenc-nap lesz, meg a nagyfiam most lesz 7-én 18 éves.
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek szép estét!
Kamilla-Katika nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!
Kamilla, tényleg lazíts. Kérd meg férjedet, masszírozza meg a talpaidat. Legalábbis nekem az jó. Aludj holnap sokáig.
Jucika.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok