Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Jucika Ildi itt lakik nem messze tölem és mivel most szalma ezért tuti Ö is jön! ugye Ildi???
Aztán meg Ő is besegítene egy kis benzinpénzbe, a járdaszigeteken engem örizne,vagy (mivel csinibb mint én) még előbb is elkelne!!!!!!!!
Timi látod boldog csemete ezért legyél Te is az.
Lányok,belenéztem a TV-2 műsorába,ahol 4 liba próbálja magára felhívni Kozsó figyelmét.Éhes már nem vagyok inkább kavarog a gyomrom.Nincs ezekben a nőkben semmi tartás????????
Nem érzem,hogy begyöpösödött vénasszony lennék,de nekem ez egy kicsit sok.Ha lenne lányom és ilyen szituban látnám,hát nem lennék boldog.
Szia Eda!
Néhány perce értem haza,ügyes vagyok,nem sírtam.Kicsikém repes a boldogságtól,szerinte még a levegő is jobb Baján.Ez a közösség tényleg olyan mint egy nagy család, nevelő tanárok a pótpapák,pótmamák.Négyen laknak egy szobában,minden szobához tartozik egy kis előszoba,beépített szekrényekkel,wc.,fürdőszoba.Szóval szép és kényelmes a kolesz,jó helyük van a gyerekeknek.Meglátszik a Németek anyagi támogatása.
Puszi:Timi
Szilvike, szerintem kezdj hozzá főzni megint, mert indítom az autót.
Cikk-cakkban megyek az országban, mindenkit felvegyek, Marcsika keresi a benzinpénzt addig, Timike öntsön egy üvegbe pálinkát, Eda tegyen a dobálós befőttből egy kondérral, nálam még van egy pár cukkini,viszünk amit tudunk, István, borotválkozzál,hozzál ajándékba dughagymát, téged is viszlek, Józsika menjen ágyakat venni, reggelre ott vagyunk:):):):)Addig is puszika:):)
Szia Évi!
Te meg az egy mázsa!:))))))) Ne viccelj!
Mesélhetnél, hogy mivel foglalkozol az új munkahelyeden.
Puszi Eda
Örülök neki, nem gonoszságból írtam, csak viccből. Nem ismerem a mórahalmi fürdőt.
Üdv Eda
Az a baj, hogy ez nem vicc vagy is a dagadtság mert tényleg ugy érzem magam mint ahogy leírtam, söt a bulin készült képeken is szinesben látható tehén van. Na attól vagyok kikészülve rendesen.
Ildi tényleg hogy izlik az egyedül lét??? anyukáddal mizujs???
Szép estét a Szupercsapatnak!!!!!
Lányok, ma volt az első munkanap az új helyen...Akkora a fejem, nem fért be az ajtón...Csütörtökre lenyugizok,mindenkit puszilok,visszaolvasok mindent,igérem!!!!!Már gyűjtögetem a képeket,jaj,majd mesélek,ez a lagzi más volt,mint általában,mert a vejem Adventista,és azok gyönyörű szertartást csinálnak!
Isteni Vega-kajákat ettem,kb. 1 mázsának éreztem magam... Most megyek, mert dőlök összefelé...Szeretlek Titeket!!!!!!!
Évi
Jucika, a Mórahalmi Erzsébet fürdőbe szól a belépő??
Megnéztem a neten-lehet megint laulniiiiiii:):)
Örülök a sikereteknek
Timi!
Hol vagy? Még költöztök?
Puszi Eda
Szia Jucika!
Gratulálok a "a töködhöz"
Apropó! Jövő évre is érvényes a belépő, mert az idén már nem biztos, hogy strand idő lesz, ha így halad begyújtani kell.
Üdv Eda
Oks lányok hova kell kiállnom??? melyik járdaszigeten vesztek fel??????, addig megprobállom megkeresni a benzin pénzt. Na igy jóóóóóóóóóóó lesz???
Huuu ez kaja is fini lehet!!
Ha lehet akkor irjatok már nekem igazi olcsó és hamar elkészíthető FOGYIS kaját mert holnaptól kész vagyok a fogyizásra, már mint agyilag ugy gondolom, hogy elég volt a ZABÁLÁSBÓL nem birom tovább olyan dagadt vagyok mint egy anyadisznóóóóóóóóóóóóóóóóóó. vagy egy vágósulyban levő TEHÉN.
Csajok, ez csúcs!
Kaptam egy email-t a szerkesztőségből, gratulálnak, mi lettünk a 34. hét nyertes tudósítója, és megnyertük a két főre szóló belépőt a mórahalmi strandra.
Ó, évekkel ezelőtt voltunk ott, jaj de jóóóóóóóó.
Ma jelentünk meg a délvilág újságjában, ez a nyeremény már tényleg hab a tortán:):):)
Országos körút lesz!!!:))))))) De rajta!
Eda
Hát az már egy kicsit neccesebb. Néhány éve dolgoztam Ausztriában egy indiai étteremben ott tanultam, és a lényeg a fűszerkeverék is tőlük származik. Ők maguk állították össze, és őrölték. Sajnos nem mindegyik kapható nálunk, az arányok pedig titkosak, mindegyik szakácsnak meg van a saját keveréke. Már nem dolgozom náluk, de tartjuk a kapcsolatot, és amikor elfogy a keverékem, akkor kérek utánpótlást. Az Aldiban láttam Indiai fűszerkeveréket, azzal is meg lehet próbálni.
Akkor jöjjön a leírás.
Felhevített vajba szórom a fűszerkeveréket, csipetnyi őrölt gyömbért, szerecsendiót, púpozott teáskanál kurkumát. Mehet bele a felszeletelt vöröshagyma, ha megpuhult, karikára szelt sárgarépa, rózsájára tört karfiol, pici húslevessel felöntöm, ha már majdnem puha, akkor teszem bele a kockára vágott padlizsánt és cukkinit. Ha kell sózom, felöntöm főző tejszínnel, egyet rottyan és kész. Nagyon finom bele a zöldborsó, de Józsi és Dávid nem szeretik, ezért kihagyom:(
Husikákhoz nagyon finom, de a vegák rizzsel eszik.
Néha rakok bele kockázott krumplit, azt a sárgarépával együtt teszem bele.
Á, be nem vinném a lakásba!
Az udvar közepén is gondot okoz, sajnos.
Na jól van most aztán olyan éhes lettem, hogy már lehet is a mentőthivni, de felgyógyulnék ám hamar ha ugy csövön keresztül kaphatnék abból a finomságból???????????, nyammmmmmmmm
A rántotcsibike is jöhet és minden egyébb ami nem mozog mert ma olyan a hangulatom, hogy ami velem szemben jön már kapom is be, kértem Pétert is ha lehet oldalvást közlekedjen ne hogy bekapjam.
Én ezt úgy ismerem, hogy szénégető spagetti.
Pillanatok alatt kész van, de az Én receptemben kolozsvári szalonnával idítunk és úgy a sonka, majd a többi amit leírtál.
Üdv Eda
Szia Jucika!
Ezzel Én is így vagyok, de nem azért mert nem tudok belőle enni, pusztán kényelemből. Régen még mi is tartottunk csirkét, de mostmár nem, így Én is háztól vásárolom, olyan helyről ahol meg is kopasztják.
Üdv Eda
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok