Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Pedig az nem helyes. Önuralom kell, és egy kis mozgás. Sajnos az ember hajlamos arra, hogy ha unatkozik is eszik. Én ezt már legyűrtem. Nagy erőfeszítésbe került de sikerült. Az egészség fontos, és vigyázni kell rá , mert nem természetes dolog.
Üdv Rezeda
Szia István, ne menj sehova, maradj, és írogass.
Már éppen hiányoltalak, gyere sűrűn.
én is irogatok néha itt , de én nem is megyek arébb..már nem..ha senkivel se egyezik a véleményem se...
ma már tanit a lányom izlandon... és suliban a gyerekek..egy része...
Úgyhogy csak maradj nyugodtan, és bontakoztasd ki a Saját Én-ed. Úgy érzem érdekes eszmecserében lehet részünk, még akkor ha különbözünk.
De ezt Neked írtam:)))))))))
Üdv Eda
Szia!
Látod ez a baj, hogy mindíg magyarázkodni kell. Persze, hogy általánosságban írtam és nem Rólad!!!!!!!
Üdv Eda
Szia EDA!
Ugye ezt általánosságban írtad? "...de csupán komform módon vallani, gondolni, mondani valamit az a személyiség szempontjából nem építő dolog. Viszont azt is vallom, tundni kell a határt, és tudni kell alkalmazkodni is bizonyos keretek között. "
Nem veszem magamra. :) A különbözőséggel önmagában nekem sincs bajom, ettől színes a világ.
Üdv
Szia Pilike!
Hasonló érzéseim voltak Nekem is a kezdet kezdetén, mert Én másképp láttam és gondoltam sok mindent. 'Bár' nem úgy mint Te. Bennem is megfordult akkor, hogy kilépek mert úgy éreztem nem értenek meg, meg mert nem vagyok túl "pozitív", meg mert időnként olyat is írok ami nem feltétlenül cseng egybe a többség véleményével, amit esetleg nem beszélgetésnek, hanem kioktatásnak vélnek. De mára úgy érzem elfogadtak így a többiek, és időnként megtanultam hallgatni is olyan dolgokkal kapcsolatban amiről nincs kellő információm, vagy megsértenék valakit ha más véleményt írnék le mint amit esetleg Ő szeretne hallani. És most itt vagyok, és jól érzem magam. Az emberi különbözőség nem hiba, sőt az ember egyéniségét adja a saját véleménye. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy feltétlenül szembe kell menni a többséggel, de csupán komform módon vallani, gondolni, mondani valamit az a személyiség szempontjából nem építő dolog. Viszont azt is vallom, tundni kell a határt, és tudni kell alkalmazkodni is bizonyos keretek között.
Úgyhogy csak maradj nyugodtan, és bontakoztasd ki a Saját Én-ed. Úgy érzem érdekes eszmecserében lehet részünk, még akkor ha különbözünk.
Üdv Eda
Sziasztok!
Csajok baj van, lemaradtam!!!!?)
Hová megyünk a Rózsaszín busszal?
A kémiatanárt "rohanjuk" le, vagy üdülni?
Olyan szorgalmasak vagytok, hogy egyszerűen nem tudlak benneteket követni, ha nem jövök fel egy napig. Jó, most több nap is kimaradt, mivel tanultam varrni! Nadrágot, magamnak:)
Tudom, nem vagyok normális, mivel életemben nem tanultam varrni, és egyből ezzel kezdem, de hát ilyen vagyok:) Nem tudok aludni az utóbbi időben, és próbáltam magam lekötni. De voltunk a kertben kapálni, reméljük jó lesz a paprika termés! Azonkívül meg állandóan súrolom a lakást, meg főzök, stb. Szerintetek mennyi munka elég egy napra egy nőnek, mert úgy érzem kezdek túl pörögni:)
A csemetéket meg anyukák ne féltsétek! Olyan ügyes, talpraesett gyerekeink vannak, higyjétek el, hogy az a tudat, hogy mi a szeretetünkkel mindig ott állunk a hátuk mögött, az felbecsülhetetlen a mai világban.
Ametiszt! Hol tart az "ügy"! Kell szekrényhátú biztos a hátatok mögé?
Puszi mindenkinek, legyen nnnnnnnnnnnnagyon szép, mosolygós napotok!
Ágica
Páran reagáltatok arra a kijelentésemre, hogy kívülállónak érzem magam. Különböző reagák voltak. Mert különbözőek vagyunk mindahányan. Csak tisztázni szeretném, mert úgy látom van félreértés. Azért írtam, mert: mikor bajom, panaszom volt, nagyon aranyosak voltatok és figyeltetek, vígasztaltatok engem. Tényleg angyalok vagytok mind egyenként! Egy összetartó angyal csapat.
De mikor bármi másról van szó, nem nagyon reagálnátok rám. Nem szeretnék én a középpontgban lenni, nem erről van szó.
Még csak arról sem, hogy én többre tartanám magam, vagy akármi.
Csak arról, hogy kicsit másként gondolkodom. De pont a másfajta gondolkodásom miatt jöttem vissza, hátha pont ezzel, én másként tudok valakinek segíteni. Ha csak egyetlen embernek segítettem a gondolataimmal, vagy azzal amit képviselek, közvetítek, már megérte, hogy itt voltam.
Az is lehet, hogy ismeritek azokat a zenéket videókat amiket ajánlottam. Erre mondom, én is sokmindent tudok, de ismétlés a tudás anyja. Mert mikor baj van, az ijedtség miatt gyakran megfeldkezünk a tudásunkról. Én is örülök, ha emlékeztetnek rá időnként. És ebből az esetből is tanultam, mint említettem innen valakinek privátilag. Megtanultam, hogy igenis különbözünk és, hogy nem egyértelmű amit írok, félreérthető vagyok. :) Én sem vagyok végülis gondolatolvasó. Szóval itt vagyok ha nem is túl sűrűn és próbálok segíteni a magam különc módján, hátha van akinek erre van szüksége. :) Magamról még annyit, kösz jól vagyok. :) Anyuval kapcsolatos fájdalmaimat is rendberaktam magamban.
Szépséges napot, szivárványos eget :)
Szia Timi!
Hidd el megoldják! Az Én fiam sem tanult otthon sosem, mégis mindíg jól teljesített. Volt olyan vizsgaidőszak amikor az utolsó héten még három vizsgája volt, egy kollokvium és két szigorlat. Engem a frász tört ki, de Ő megoldotta. Tudom ebben a bolonyai rendszerben már másképp mennek a dolgok.
Puszi Eda
Timike, a te kisfid is második éves???
Zolika igen, én bízok benne, az első évben vette az akadályokat, megtanulta, hogy hol mi a buktató, és hogyan lehet a legkönnyebben boldogulni.
Még két év, és vége lesz, mit mondjak nem bánnám már, anyagilag is nagyon megterhelő, egyszerre két gyerekünk a felsőoktatásban.....
Zolika ráadásul fizetősön tanul, és albérletben lakik, koleszt nem adnak a fizetősöknek.
Brigi államin tanul, és koleszban lakhat, neki havi 10 ezer kifutja a koleszt.
De hát hiába mondtuk ennek a gyereknek szakközépben, hogy tanuljon többet, minél jobb legyen az eredménye, és most látja kárát a pénztárca.
Lányok álljak még a járdaszigeteken??, a bevétel meghaladja a vártakat igy most szeretném már elkölteni is! Szoljatok ha indul a RÓZSASZIN busz és senki kinem maradhat!!!
puszika
Gratulálok! Kezdődhet a következő kemény év. Jánoskám szerint ez lesz a legnehezebb tanév és még az angollal is kellene foglalkoznia.Kérdés,hogy mennyire lesz szorgalmas,a szünetben nem tanult semmit.
Mindenkinek puszi:Timi
Lányok, juhhhhhhhhééééééé
Most volt Zolika közgéből vizsgázni, utóvizsga, kétszer elhúzták a tavasszal, de most
S I KE R Ü LT !!!!!!!!
3-as lett oléoléloléééé
Szia Timi!
Túlzás nélkül mondom, hogy ezért nem nézek Tv-t. Legfeljebb néhány tudományos, ismeretterjesztő csatornát, de ott is idegbajt kapok a reklámoktól 15 percenként. A hírektől meg már egyenesen tartózkodom, mert csak felidegesít a sok hülyeség. Egyebet nem hallassz, csak, hogy megölték, meghalt, kiesett, kirabolták, lopott, csalt, hazudott, katasztrófák tömkelege, eladósodott emberek ámokfutása. Mindenki másra mutogat és mástól várja a segítséget. Semmi jó és pozitív dolgot. Sajnos Én nagyon a hatása alá tudok kerülni a rossz híreknek, így inkább elkerülöm. Strucc politika, de egy Én-védő mechanizmus is.
Puszi Eda
Ó drága Szofi, dehogy hagyunk Téged se itthon, hozd a kutyádat, megijesztjük vele a kémiatanárt:):):):)
Én meg viszem a nagy tököt..........
Ezt a felfegyverkezést:):):):)
Sok lúd disznót győz:):):):)
Jó reggelt mindenkinek !
Engem se felejtsetek itt ! Teli pánztárca az ut széléről ?::::):):)
Nekem már nincs iskolásom, ó nagyon jó már !:):) Sok évig tartott ez a hétvégi utazgatás, tényleg nem bánom hogy vége, most meg mind itt ül a nyakamon :):):)
Én nem nézek ilyen müsorokat a tv-ben, csak felesleges időtöltés .
Jucika : kellemes strandidőt, a tököt nem kell vinni ???:):)
Lányoook !!! :))))))
Annyira rötyögök, felébresztem a családot....annyira édesek vagytok:))
Elképzeltem,egy óriási rózsaszín búszban ezerrel ,cikcakkban az országban :)))))))))))
Néhányan az út szélén...már tele pénztárcával:)))
Az ablakok lehúzva és mindenki haja lobog ,mint az őrület és tépünk a kémiatanárhoz:)))))))))))))
Kész ,nem bírom...haláli jó kedvem lett,így hajnalban :)))))
Puszika
Hóho tényleg képzeljétek el ennyi csaj megjelenik a kémia tanárnál és pontra tesszük!!!! hogy ez eddig miért nem jutott eszünkbe?? Szerintem már alapból a vizsga előtt bekellett volna neki igérni??!!!!!vagy jó lesz a vizsga vagy országvilág megtudta volna hogy nem is Pasiból van!!!!!!?? huuuuuuuu ez jó lett volna.
"Szegény" fejét milyen alaposan lebirtuk volna ALZÁNI???? hehehehe
Tegnap este két percet ha néztem belőle, na ennyi elég volt.
Az igénytelenség netovábbja....
Jaj, Ildi maga van, hohó, nehogy unatkozzon már, Ametiszt, hozzád utoljára megyünk, mert meg kell mutatnod hogy hol lakik az fránya kémiatanár, elintézzük, Kürtiboszi újságnál dolgozik, megírja a sztorinkat.
Cikk-cakk....ott leszek:):):):)
Láttam én is.Felfordult az én gyomrom is.
Úgy amblokk az egész gáz.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok