Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

3040. Rezeda63 (válaszként erre: 3012. - A0aecda338)
2010. szept. 3. 11:02

Szia Timi!

Ne a hormont okold az evési kényszerdért, hanem a szervezetben bekövetkező hormonális változást. Én 5 évig szedtem és nem híztam tőle egy dekát sem. Most pedig nem győzöm magam visszafogni, mert állandóan éhes vagyok. Egyáltalán nem vagy tehén, ezt csak Te gondolod, hidd el azt amit mondanak, hogy igen is jól nézel ki.

Ha éhes vagy nem segít a gyümölcs, vagy valami lájtos ennivaló? Zöldségféle párolt hússal, vagy tejtermékek mondjuk hamlettel? Olyan jó diétás receptek vannak a neten. Mi a férjemmel időnként közösen áttérünk egy időre az ilyen jellegű táplálkozásra. Szerencsém van mert Ő nem is nagyétkű, és nem is válogatós. A koplalás nem jó módszer. Naponta 5 alkalommal kell enni, de mindíg keveset. Ha koplalsz akkor amit egyszer megeszel egy nap azt mind beépíti a szervezet, mert a "vészcsengő" azt mondja "építsd be" mert nem kapsz eleget enni. De ha többször adsz neki egy kicsit akkor elégeti mert nincs "vész mechanizmus" Nem okoskodni akarok olvastam valahol, hogy így működünk.

Puszi Eda

3039. marcsi 61
2010. szept. 3. 10:57
Képzeljétek el nekem meg az a rosz szokásom van a könyvekkel kapcsolatban, hogy először elolvasom az utolsó 10 oldalt és ha érdekel akkor elovasom ha nem nem is veszem meg! kész gyagya vagyok nem?
3038. marcsi 61
2010. szept. 3. 10:55

Jucika pontos a megfogalmazás!!!

Amit Te is írtál csodálatos volt még olvasni és tudom,hogy Te önmgad vagy ilyen Csodás ez belőled fakad és aki ismer csak boldog lehet, hogy az életben találkozott EMBERREL!!!

De tudjátok azt szoktam mondani milyenek lehetnének az ellenségeim ha ilyenek a barátaim???

2010. szept. 3. 10:50
Ametiszt, az este csak egy fél órát tudtam olvasni a könyvből, már késő volt, az első oldaltól kezdve érdekes,ha mind a 700 oldal ilyen lesz, jobb lenne szabadságot kivennem:):):)
2010. szept. 3. 10:45

Akkor összefoglalom a jótanácsokat:

Timike, biciklire ültelek, tekerned kell, utána Marcsitól kapsz egy nyaklevest, és MOSOKLYOGNOD kell végig.

Jó kis kilátások, mi, jó kis barátnőid vannak.:):):):)

De ha egyszer annyira szeretünk!!!!!!!!!!

3035. marcsi 61 (válaszként erre: 3032. - Ametiszt73)
2010. szept. 3. 10:31
IGEN EGY JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ NAGY ébresztőt!!
2010. szept. 3. 10:26

Rezeda,ugye milyen klasszak a könyvek? Az a baj velük,hogy hiába vastag,szinte egy huzamban ki kell olvasni,mert nem bírod kivárni még mi történik !

Nagyon szeretem a történelmi regényeket :))

Miket ki kellett állniuk a nőknek igaz?

3033. ametiszt73 (válaszként erre: 3029. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 3. 10:22
Ugye milyen érdekes:D
3032. ametiszt73 (válaszként erre: 3030. - Marcsi 61)
2010. szept. 3. 10:22

Drága Marcsika akkor mo9st kaptunk egy kijózanító pofont tőled?:))))))

Puszillak

3031. ametiszt73 (válaszként erre: 3028. - 08a132e724)
2010. szept. 3. 10:21

Wááááááááá:)))))))))))

Tudod mi kéne rá? a keresztnév és a MNM lógó:))))))

Ez áállattiiii:))))))))))))))))))

3030. marcsi 61
2010. szept. 3. 10:02

Lányok lányok micsda dolgokat hallok én itt??

MI az hogy nem vagy szép?????????? és kivánatos????? huuuuuuuuuuuuu hát még egyszer ilyet meg ne halljak!!!!!!!!!!!!

Tudom miröl beszéltek mert én is szenvedek a hullámoktól a nem alvástól és az éhségtől!!!!!!!

De ezek összesen nem OKOZNAK akkora gondott, hogy ne Ön magam lehesek!!! Amikor esetleg találkozom olyan emberkével aki régen látott már és elcsodálkozik rajtam a sok+kg én mosolyogva szoktam mondani, hogy azért lettem ilyen mert a régi ágyamból már elvékonyodott a szivcs és ezért én léptem a helyébe. Néha én is érzem, hogy már nem tudok ugy felszaladni a lépcsön mert a hasam(hájam) utban van de ez kit is érdekel. Lányok ne csináljátok ezt magatokkal!!!! NEM SZABAD!!! Az agyban döl el minden, ha kövérnek gondolod magad akkor még piszkafán is dagat vagy!!!

Amig ezt a leírtam nekktek nálam is 2x elöntött a hóség és ??? bekapcsoltam a ventit és lépek tovább!!!

Timi ha igy haladsz akkor az egész családodat tönkre teszed a kedvetlenségeddel és menekülni fognak otthonról a fiuk!!!! hát ezt akarod??? egy örökké savanyú nöt előbb utóbb kikerülnek és nem keresik a társaságát!!!!!!!!

Ildikó ott Pécset ez rád is vonatkozik!!!

És mindenkire aki igy gondolkodik!!!!!

Attól, hogy mütéten voltunk attól még nem áll meg a világ!! Gondoljatok arra, hogy hány és hány komoly beteg ember cserélne velünk, hogy csak ennyi bajunk volt és nem kell további kezelésekre járni stb.

TESSÉK FELÉBREDNI MEGRÁZNI MAGATOKAT ÉS BOLDOGAN MOSOLYOGVA ÉLNI!

2010. szept. 3. 08:55

Szia Ametiszt!

Ettől jobban meg se lehetne jobban fogalmazni a lényeget. Tudott ez a Tolsztoj valamit:):):)

2010. szept. 3. 08:51

Sziasztok!

Végigolvasva Benneteket rájöttem: tényleg nem vagyok egyedül! A rendes súlyom, mikor még egészséges voltam, kb. 58-60 kg volt, és JÓL ÉREZTEM MAGAM! most 70 kg vagyok, és nem tudok öltözni, mindenből kilóg a "babahájam", ahogy a főnököm nevezi! De a párom segített, és amit elértem, kb. két hónapja nem hízok! Reggel normálisan kajálok, aztán bőségesen beebédelek, legkésőbb 5-6 óra között eszek még valami lazát, ami nem lehet fehérkenyér, vagy szénhidrát tartalmú, később ha éhes vagyok szigorúan csak gyümölcsöt, vagy magvakat eszek, pl. diót! Próbáljátok ki!

A másik: ha már így kitaláltátok a népi viseletes bugyit, akkor van egy ötletem! Tudok riselinezni - bár régen csináltam, de ezért újra előveszem a gépem -, és készítünk közösen egyedi népi, kalocsai hímzéses, riselinezett bundabugyit, vagy butyigót, tetszés szerinti díszítéssel, mindenkinek, aki itt van, és abban megyünk lerohanni a kémia tanárt!

Mit szóltok hozzá?:)

2010. szept. 3. 08:34

Ez érdekes...

Meg vagyok róla győződve, hogy az ember lelki irányának fejlődésére semmi sincs oly sújtó hatással, mint a külseje, és nem is annyira a külső maga, mint az a meggyőződés, hogy vonzó vagy visszataszító-e.

Lev Tolsztoj

Csupa szépség közt és gyönyörben járván

mégis csak arra fogsz gondolni gyáván:

ez a sok szépség mind mire való?

Babits Mihály

3026. ametiszt73 (válaszként erre: 3014. - Szofi99)
2010. szept. 3. 08:20
Háát ez jópofa lehet :)))))))
2010. szept. 3. 08:16

Timike !!!!

Csatlakozom Jucikához, te egy csodálatos NŐ vagy és azonnal csapasd fejbe magad valakivel ,hogy észhez térj !!!:))))

De...

Pontosan ugyan ezek a gondolataim...úgy érzem magam,mint egy mangalica és olyan ronda vagyok,hogy még az utcán is utálom a vékony csipákat !

Sokszor elindulok,úgy érzem egész jól nézek ki,aztán elég meglátnom magam egy kirakatban...

Borzalmas ! Sajnos az a baj,hogy amíg magunkkal nem vagyunk elégedettek,addig hiába mond ,bárki, bármit !

Tudom mit érzel és mégis arra kérlek nézd meg magad jobban abban a tükörben !!!!

Látni fogod,micsoda szép nevetős szemeid vannak és egyáltalán nem feltűnő az a kis fölösleg !!!!!

Őszintén mondom és nem vigaszból !!!!

Nagyon szeretlek én is és ha közelebb lennél már ott lennék,hogy megölelgesselek és veled sirdogáljak,aztán jól kinevethessük a saját hülyeségünket !:)))))

3024. ametiszt73 (válaszként erre: 3000. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 3. 08:08

Drága Jucika....századszorra is megbőgettél !!!

Így nem ér:)))) Vidám vagy,tele energiával:)))))

Nagyon köszönöm amiket írtál,nem hiszem ,hogy tisztában vagy vele,hogy mennyire sokat számít ez nekem,nekünk:))))

És mindannyiotok akik ismeretlenül, ennyi szeretettel vagytok felém....köszönöm !

3023. szofi99
2010. szept. 3. 07:36

Jó reggelt!

Szép napsütéses, békés napot kivánok mindenkinek !:):):)

3022. szofi99 (válaszként erre: 3021. - Mate1204)
2010. szept. 2. 21:05

Szia !

Ki vagy ?

3021. mate1204
2010. szept. 2. 21:01
sziasztok :)
3020. a0aecda338 (válaszként erre: 3017. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 2. 21:00

Jucika,egyáltalán nem gondolom,hogy osztod az észt,aranyos vagy,maradj mindig ilyen víg kedélyű.

Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!

3019. szofi99
2010. szept. 2. 20:59

Jucika ! Nagyon jól irtál mindent :) Én meg azért irtam amit irtam, mert ez nekünk most nagyon rossz. Igen, mondták hogy rossz lesz , na de ennyire , ezt azért nem képzeltem. Amikor megkérdezik hogy hogy vagyok azt mondom hogy nagyon jól, nem akarom már mondani hogy 4 hónap után is sza...., mert nem akarom magyarázni hogy miért, de igyekszem egyensulyozni magamat.

A neten nem találtam képet a bugyigóról, le kellene fényképeznem a könyvból és feltenni, de ez most azonnal nem megy, de majd hétvégén talán, jó?

Most másolok egy könyvet amit kölcsönkaptam , és becsipte egy lapnak a sarkát a vadi uj nyomtatónk, másolónk és elszakadt. Olyan égő, és nem lehet kapni ezt a könyvet , nem tudok helyette másikat venni.

3018. a0aecda338 (válaszként erre: 3014. - Szofi99)
2010. szept. 2. 20:56

Oké,Szofi,szabjatok,varrjatok.A farpárnán lehet spórolni,van sajátom,természetes anyaggal bélelve.

Olvastam,hogy elővetted az új kabátodat,nekem még nincs szükségem meleg ruhára,a kazánom még dolgozik.

Mindenkinek jó éjszakát,puszi:Timi

3017. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3015. - A0aecda338)
2010. szept. 2. 20:55

Jó, látom, 6 kiló ment rád kicsinyke idő alatt. Ez így oké, értem a dolgot.

Mit tudunk tenni?

A falási rohamokat a hormon hiánya okozza.

Nem igazán tudsz a roham ellen tenni, ez világos.

Szerintem egyet tudsz tenni, amibe nagyon jól belekzedtél régebben. A mozgás.Hogy sokat gyorsgyalogoltatok, bicikliztetek.

Igaz, jön a rossz idő, nem tudom szobakerékpárod van-e, én javaslom, őrültül meg lehet izzadni azon is.

Nekem van házi, hordozható szaunám, interneten rendeltem,Brigivel imádjuk,dől a víz rólunk, az is jó lenne. És rengeteg vizet inni, mert eltelíti a gyomrot.

Lehet, azt hiszed, hogy osztom az észt, és nem is tudom megérteni, hogy mit érzel.

Dehogynem, csak ne keseregj, légy nevetős, a régi Timi, akard, és meglátod, minden jó lesz.

Szeretlek.

2010. szept. 2. 20:44

Jó, elismerem, tényleg nem tudom milyen ez a hormon-mizéria még. Majd egyszer én is megtudom.

Részemről ez egy alternatíva volt, hogy szerintem hogyan lehetne könnyebbé tenni, mert én ezt tapasztalom, hogy nekem minden könnyebb nevetéssel, mosollyal.

Bocsánatot kérek, ha nem jól, vagy nem jót írtam, én a segítségnyújtásnak ezt a módját láttam, látom a legjobbnak, hogy másokat is mosolyra bíztassak.

Annyira ingyen van, és oly jó adni, és oly jó kapni.

Szofi, én úgy szeretném látni azt a bugyingót, lehetne képet róla?

Én meg azt hittem, azoknak a menyecskéknek akkora a hátsójuk, és mik derülnek ki, hogy csak felköthetős párna:):):)

3015. a0aecda338 (válaszként erre: 3013. - 4f65de3fb5)
2010. szept. 2. 20:35

Szia Jucika!

Aranyos vagy,de tényleg gondot okoz a kövérségem.74 voltam műtétkor,amikor találkoztunk akkor már 80,most pedig 86 vagyok.Úgy érzem nem férek a bőrömbe,szó szerint!!!!!!

Puszi:Timi

3014. szofi99
2010. szept. 2. 20:28

Szia Timi!

Értem miről beszélsz, én pont igy érzem., de ez csak a mi gondolatunk hogy ő azt gondolja, mikor nem mondja ki honnan tudod hogy mit gondol.Na ezt jól megmondtam :) Szóval ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, gondolhat akárki akármit, mit számit, nem igaz?

Én sem gondoltam, hogy ekkora zürt okoz a hormonhiány, akinek van még valamennyi hormonja az még ezt nem tudja. Ez valami eszméletlen sz...

Légszi.. tegyél magadért, ki tudna többet tenni érted, mint Te magad. Jógázz, meditálj, próbáld ki a progeszteron krémet, jöhet az agykontroll technika, és ott vannak a szakértők !:):)

Légyszi, mosolyogj !:)

Ja: hogy mosolyt fakasszak az arcotokra, leirok valamit. Mostanában viseletkészitést is tanulok.Ez a régi népviseleti ruhák szabása, készitése, már lehet hogy láttátok, de azért leirom, hogy a régi bugyigó- igy hivták- hogy nézett ki. Ez a tanga elődje lehetett. Volt két szára és eleje, a szára csipkés volt, és kb. combközépig ért. Szóval szép száras -akár rózsaszin- bugyigót képzeljetek el, amit derékban egy szalaggal kellett felkötni, és a poén hogy nem volt hátulja. ... csupasz volt. A rakott szoknya -muszuly- alá pedig farpárnát kellett még felkötni, hogy olyan szép ringós legyen a járása a menyecskének.

Timi: varrunk neked szép kalocsai mintásat, Kürtiboszi is besegit szerintem .. :))

3013. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 3012. - A0aecda338)
2010. szept. 2. 20:10

Jaj, Timi, nem jól gondolod.

Nem tudom, hogy hogyan néztél ki súly ügyben a műtét előtt.

Én nem olyan régen láttalak.

Tudod mit gondoltam? Lehet fura, hogy nő létemre tudok férfi szemmel is nézni, én annyira gusztusos nőnek láttalak, és így élsz az emlékezetemben.

Gusztusos vagy, olyan harapnivaló, már nehogy félreérts!

Tudod, egy férfiban, de egy nőben sem az jön le a másikról, hogy vajon hány kiló lehet, aki velem szemben áll, akivel beszélgetek.

Hanem az, hogy jó-e ránézni, kellemes-e a társasága, önmagáról mit sugároz.

Ha azt látják, hogy Te elégedett vagy magaddal, Te igenis szépnek látod magad, kiegyensúlyozott vagy, és mosolyogsz, és úgy érzik, hogy jó rádnézni, akkor visszajelzik ezt neked.

Soha eszükbe nem jutna, hogy 5 kiló felesleged van.

Mert öröm rádnézni.

Én ilyennek láttalak, látlak.

Láttál, én is fogyhatnék 5 kilót. Engem nem zavar a 74 kilóm.

Mindig mosolygok, sőt nevetek. A nők majd megpukkadnak a munkahelyemen ezért, a faluban meg imádnak velem szóba állni, mert nem panaszkodom, meglátom minden dologban a jót.

Nekem már nő is mondta, hogy jó rám nézni, mert sugárzom a pozitivitást.

Persze engem se kerülnek el sem az anyagi problémák, se a gyerekekkel a konfliktus, a kutya is beteg, a műanyag kerti szék is összetört, meg minden ilyen apróság, vagy nagy dolog.

De ezek lényegtelen dolgok, mindent meg lehet oldani, és többnyire sikerül is, néha elég egy nagy röhögés, és már kék is az ég.

Tégy magadban rendet Timike, van szép házad, nyralód, anyagi gondjaid látom nincsenek, van munkahelyed.

Ezek fontos dolgok, de ezek csak pénzen vehetők, tehát nem is annyira értékesek.

Ami igazi érték, és sokak számára nem megszerezhető, az az, hogy van egy párját ritkítóan rendes férjed, és két Isteni, rendes fiad.

No ez nem lehet pénzen venni. Ez érték.

És mi hiányzik még, szerintem????

A mosoly, Timike, a mosoly az arcodról. Ha az meglesz, akkor a világ legboldogabb emberének fogod magad érezni.

Amit írtam, nem olvasom újra el, hogy javíthassak rajta, minden szó a lelkemből jött.

Azért mertem leírni, mert tisztellek és szeretlek annnyira, hogy ne féljek leírni, mert annnyira szeretnék segíteni, és bízom benne, hogy jó néven veszed tőlem, hisz műtétünk után én bizony nagyon sok segítséget kaptam Tőled.

Ölellek, mint ahogyan akkor öleltelek, mikor találkoztam veled.

3012. a0aecda338 (válaszként erre: 3005. - Rezeda63)
2010. szept. 2. 19:13

Sziasztok,szia Eda!

Több dolog bánt,nekem nem csak csupa szépet és jót hozott a műtét.Szedem a hormont aminek nincs eget rengető hatása,némileg csökkentette a tüneteket,de az is lehet,hogy csak hinni szeretnék benne.Viszont nem kívánt hatása van,állandóan éhes vagyok,küzdök az evési kényszer ellen de sajnos sokszor úgy érzem elájulok az éhségtől.Lassan már gurulok,ez miatt már nem szívesen megyek emberek közé.Mindenhol azt hallom,hogy de jól nézel ki,jól összeszedted magad.Magukban pedig azt gondolják mekkora tehén lett.

Puszi:Timi

3011. Ildikó 67 (válaszként erre: 2995. - Marcsi 61)
2010. szept. 2. 16:13
Marcsi drága ,majd megbeszélünk egy időpontot ami mindannyiunknak jó.Rendicsek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook