Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
Drotyka!
Én is kaptam hüvelygolyót a legutóbbi inszemkor, és nekem 2 hét után pontosan abba kellett hagyni, mert különben nem jön meg (ha már meg kell neki). Nem tudom, ez segít-e neked...
Azt hogy érted, hogy "az apja nélkül"?
Köszönjük!
Tudod én már annyit tettem és teszek ezért a babáért, h már szerintem ez is sok!
Kivizsgáltattam magam testileg lelkileg...szerintem egy baj van, ez a gyerek nem akar leszületni az apja nélkül... ennyi :)
Sziasztok lányok megdöbbenve és könnyeimmel küszködve olvasom a soraitokat.
Nekem 4 gyerkőcőm van hála az égnek azt hallottam,hogy a megtapadásban sokat segít a zeller védőnőtől tudom.
Ha esetleg bővebb infó kell írjatok!
Minden elismerésem a Tiétek szorítok Nektek!
Na bákki! MÉg nekem sem jött meg, szerintem is a hormonoktól...vagy én már nem is tudom.... Vannak napok mikor úgy érzem jön, van amikor meg nem...
Nem teszteltem most a hétvégén, adtam időt a menzinek. Talán holnap csinálok egyet de lehet h nem...majd meglátom hogy kelek fel.
Majd informálj arról, h mi van veled!
Teszt?
Szeded még a progit? Én sztem ma abbahagyom.
Biztos forrásból tudom, h most nem azért nem jön meg mert baba van....
nah azért,igy már barátságosabb az ár :),bár még igy sok! de ez van!
Meg vannak a receptek,majd férjem megy du. kiváltani!
Nekem megen negatív....
A gyógyszereim 28ezerbe kerültek.
basszus,az k..... sokkk! Nem lehet,hogy egy nullával többet irtál véletlenül???? :)
Mert az én gyógyszer adagom kb úgy jön ki! 30-40 ezer ft volt múltkor!
Sziasztok!
Nekem ma végre megjött másodszorra is,holnap megyek a receptekért!!!!! :)
Bízom benne,hogy ez is sikeres lesz,mint az első,csak remélem ez tovább fog tartani,és időben,épen egészségesen fog születni a következő babócánk,vagy esetleg babócáink! :) De jó is lenne,nagyon szeretnék ikreket! :)
Nah de nem vagyok telhetetlen,egy egészséges manóval is beérem! :)
Remélem bejön az eddigi tendencia,és most sikeres lesz a 2.,ha már az első nem lett az! :(
Találkoztam iit a fórumon olyannal is,akinek mind2 petevezétek zárt,és spontán sikerült nekik a babó! Jó nem? :)
Sikeres próbálkozást mindenkinek! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!