Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
Nekem is azt mondták, hogy ha 3-nál több nagy petesejt lesz, akkor nem csinálják meg, mert nem akarunk a Blikk címlapjára kerülni :)
De nekem is volt már, hogy 8 10-es körüli volt, mégis csak 2-3 lett nagy.
Akkor ezek szerint orvosa válogatja,ki,mikor,hogy csinálja meg az inszemet!
Örülök neki,hogy ilyen optimista vagy,én is bizok a sikerben!
Tesztet én sem veszek egyenlőre,majd csak kb 2 hét múlva.
Te hol is tartasz most?
Hajrá mindenkinek!!! :)
Hát ha mind a 6 beindulna,akkor SZERINTEM tuti nem csinálnák meg,de ez csak az én véleményem.
Egyébként meg szerintem nem feltétlenül termékenyülne meg!
Nekem anno a Kovács azt mondta,hogy ha 4 megtermékenyül,akkor szokták megkérdezni a kismamit,hogy legyen-e szelekció(vagy mi a neve)szal,hogy a 4 babából csináljanak-e kevesebbet,de sajnos ha ezt meglépik,akkor nem kizárt,hogy mindegyik baba elmegy!
De nekem a 3nál nem javasolta,mert azt mondta,akkor tuti mind elmegy. Mondjuk sajna igy is ez lett a vége! :(
Na ettől félek :(
Ha ez a 6db mind beindul? Akkor azt fogják mondani h nem csinálják meg? Vagy az lehet h csak pár indul be? Nem érte, tudja ezt valaki?
Nekem a 12.napon volt jobb oldalt 3 db 13mm-s,bal oldalt 2db 15mm-s(de ez nem lényeg,mert oldalt el van záródva a petevezetékem).Erre nekem azt mondták,hogy teljesen jó eredmény.
A férjem kint váróban elolvasta az inszemről szóló irományokat,és azt mondta az van irva,hogy ha van 4 db 14mm-s tüsző,akkor már nem csinálnak inszemet!
Gondolom azért,hogy nehogy 4es ikrek legyenek,mert az már nem jó!
Szerintem ez ok! 3 szurival 1 hét alatt simán megnőhetnek még. Örüljünk inkább, hogy ilyen sokan vannak :)
Amúgy a doki mit mondott rá?
hát én biztos nem mernék nagy sportokat véghez vinni :) de nem tudom melyik mennyire megerőltető!
Nekem a kimélő életmód fekvés fekvés fekvés,amennyit csak lehet.De persze jövő héttől meló van! :(
Minden ok,semmi bajom!
Azt mondták hétfőn nyugodtan mehetek dolgozni,csak ne erőltessem magam. A papiromra is az van irva,hogy kimélő életmód.Remélem ebbe a sz.gép előtt végzett munka belefér,mert muszáj mennem dolgozni. :(
aztaaa,hát a te tüsződ jóval nagyobb,mint az enyémek voltak. nah mindegy,nem rágom rajta magam,majd hamarosan kiderül,sikerrel jártuk-e,bár a kisfickók 70%-a aktiv volt! :) remélem ez jó jel! :)
Nektek is volt olyan az inszem után,hogy kevés barnás cucc folyt ki?
Én is szoktam produkálni terhességi tüneteket :)
Hétfőn Uh, akkor lesz a 13.napom, holnap az utolsó szuri.
Sziasztok!
Lauraaa, én is tök örülök, hogy mehet az inszem! Hajrá!
Dubadri, neked is megy az óriásdrukkolás!
Drotyka, te hol állsz most?
Nekem 1 hét múlva eredmény, izgulok nagyon. Semmi különöset nem érzek, néha szurkálást meg feszítést. Meg persze hányingert is, de azt mindig szoktam, tartok tőle, hogy pszichésen generálom :)
jobb oldalon 3 db 13mm-s volt,bal old 2 db 15mm-s,de bal oldalt zárt a petevezetékem
részletek a naplómban :)
jah,endometrium pedig 8 mm
Te is magándokihoz jársz?
Jövő héten valamikor, hétfőn UH. Majd akkor kiderül.
de jóóóóó! :)
örülök,hogy minden rendeződött,akkor hajrá inszem!
Nekem ma volt 2.inszem 1.napja,holnap megcsinálják még 1x,aztán várakozás! :)
De sikerülnie kell,mind kettőnknek,sőt a többieknek is! Különben hogy lesz a fórum neve "sikeres inszeminációóóó"? :) :) :)
Na! Látod! Én megmondtam!!!
De örülök :)
Hajrá nekünk :)
Így is van, szerintem a bizalom az egyik legfontosabb. Ha eldöntötted, hogy ennél a dokinál, ezen az úton mész, akkor 100%-ig bízz benne :)
Amúgy szerintem bele lehet őrülni a tépelődésbe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!