Inszemináció indul!!! (beszélgetés)
Nekem 24.-én volt az első inszem, nekem is csak a bal oldali petevezető átjárható. Inszem előtt megnéztek gyorsan uh-al, mondta a doki, hogy minden oké, megrepedt a tüsző, amikor kész volt, akkor újból meguh-ozott, hogy jó helyre került-e a cuccos. :-)
még egy uh képet is nyomtatott nekem, amin látszódott egy fehér csík, és nyugtázta, hogy oda került, ahol lennie kell. Nekem írtak fel medrolt, a 2. naptól kellett szednem 5 napig, és káliumot is írta egyből, mert mondta, hogy elvonja a szervezettől. Szóval együtt írta a kettőt.
Ok, köszi!Azért kérdeztem,mert nekem is pont így történt,viszont a neten olvastam hogy van olyan klinika,ahol megnézik azt is h sikerült e tüszőrepesztés, illetve mikor juttatják fel a spermiumokat azt is nézik ( monitoron), hogy minden rendben megy e. Amit nálunk csináltak, nekem csak annyi a kérdésem, h vajon tényleg a megfelelő időben történik e spermiumok feljuttatása. Nekem sajnos nincs sok lehetőségem, fél oldali petevezeték lezáródásom van és a törvény csak 3 inszermet enged, utána akarnának küldeni beültetésre, de én azt nem akarom!Ezért próbálom körbejárni a témát amennyire csak lehet.
Még egy kérdés, azoktól akiknek felírtak medrolt- mivel ez kálumot von el a szervezettől, a dokitok javasolta h szedjetek káliumot v külön kell szólnom neki?
Októberben volt az első, ami sikerült, de a baba elhalt a 8. héten.
A második jan. végén és most febr. végén a 3.
Most úgy érzem, hogy, ha ez sem sikerül, akkor kihagyok 1-2 hónapot, mert lelkileg kivagyok a hiábavaló várakozás és kudarcok miatt.
De elvileg simán mehetnék egymás után sorba, szünet nélkül.
Az jó ha fáj a cicid, jót jelenthet :) Az elsőnél nekem is érzékenyebb volt, most semmi :(
Én az inszem utáni 15. napon reggel csináltam egy tesztet, reménykedtem mert késett egy napot, aztán délután megjött :(((
Egymás után mész az inszemekre? nem tartasz szünetet?
Én még a harmadikra elmegyek ha most nem sikerül aztán pár hónap szünet.
Ti nem érzitek néha úgy hogy lelkileg belefáradtok a küzdelembe? Én néha igen :(((
Nekem a 10-12. napon kell menni uh-ra, tüszőellenőrzésre. Én a 11.-en szoktam, akkor este van a repi szuri és a 13. napon az inszem
A progi kúpot vagy gyógyszert nekem már az inszem reggelén kell használni.
Az én dokim is sok babát hozott már össze, és bízom benne, hogy nálam is sikerrel jár majd.
Drukkolok mindenkinek!!!!
Szia Dina78!
Ahova én járok ott kb a 10-11. napon uh, megnézi a doki van-e peteérés. Kiirja a repi szurit, háziorvos beadja és mehetek is inszemre. Már ott nem néz semmit, csak megcsinája, fekszem fél órát és mehetek haza. Aztán várok két hetet és tesztelek... Nekem már a második volt, most 48 órával a szuri után kellett menni inszemre, és másnap utro szedést kezdeni, az elsőnél 36 órával később volt az inszem, és két napra rá gyógyszer. Szóval ezek után nem tudom mikor sikerül, de a dokim elég sok babát összehozott már inszemmel :)))
Én szoritok mindenkinek :)))
Személy szerint én jól vagyok :)
Szerdán volt az inszem (2.) és nem érzek semmit :( tegnap még fájt a hasam, görcs, derék fájás, szúrkálás, ma már semmi...
Gyanitom megyek 3.-ra is :(((( pedig nem akartam, mert most fájt, nem találta a doki az utat a katéterrel :(((
Ti hogy vagytok? Ki mikor tesztel?
táppénz alatt nem rúghatnak ki,utána ha terhes lesz,akkor meg azért nem.
Szorítok,hogy sikerüljön! :)
én a 2 sikeres inszemnél otthon voltam míg ki nem derült,hogy sikerült.
A 2.-nál,ami nem sikerült,talán 1 napot voltam otthon,il.nem mert utána jött a hétvége,szal akkor kb 3-at.
Szerintem,ha megteheted,akkor maradj otthon arra a 2 hétre.
úgy legyen!! :)
mikor derül ki?
köszi!
Bizony nő,mint a gomba. Múlt hét óta 3 cm-t nőtt! :)
Gratulalok!!!!Nekem az
1.sikertelen a 2.remelem sikeres lesz!!!!:)
én is sajnálom,de el kellett fogadnom,hogy ez történt.
Most pedig boldogan várjuk a picikénket! :)
Neked is sikerülni fog! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!