Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
:D:D
max...igen, külön fejezet :D
én nem bírom megállás nélkül végig csinálni. még az első részekbe is meg-megálltam, ebbe is. de csinálom/csináljuk, ez a lényeg! ég a zsír, izzadunk... és őrültek vagyunk, h csináljuk, de az egész egy nagy őrület.
na, igen, én is erre gondoltam egyből:) csak hát a zsírégetős kocogás, az olyan nem nagy intenzítású, mindig azt írták, hogy közben tudsz beszélgetni is és nem lihegsz, akkor vagy zsírégető tartományban, na meg a tempós séta úgyanaz, viszont ehhez képest az insanity brutál -halál, viszont akkor több kcal-t is kell elégetnie az insanitynek és fogyást kell , hogy eredméyezzen ez is.) na erre jutottam, lehet hülyesség.)
no, mind1, lényeg a mozgás és hogy kihivást jelentsen.) hát a tegnapi max. plyo. hát basszus, én is azt mondom most, mint Jucus bnőm az első hóra, hogy ez nem fehér embernek való, hát ha látná ezeket a Maxosaokat, sztem nagy ívben elkerülne engem is:) na, szóval megint az eleje tök jól ment, csak a második szekció, az a sok baromi nehéz ugrásos fekvők, hát azt lassabban csináltam, meg közbe pihentem is, mert nem bírtam, ez nagyon gyilkos egy edzés, de nyugtass meg, hogy neked sem ment elsőre végig megállás nélkül, hm? hisz a résztvevők is sokszor megálltak, úgyhgoy remélem lesz ez még jobb is.)
sztem ne kilokba gondolkozz. mivel ez ugye erősít is és az izom nehezebb a zsírnál. én pl igaz,h 63-64 kilo vagyok, mégis centibe sokkal kevesebb, mint serdülő korom ota bármikor.
sztem pár centi biztos letud még menni. én most csináltam meg a max sports traininget, a cora cardio and balance helyett csinálom ezt a második honapba, mivel lehet igy is, a naptár alján van irva és kinyír ez :D ez a kedvencen az insane abs utánb a 2. honapba :D
gratula!
sztem nem gond,h belekezdtél a második honapba, ha birni fogod akkor duplán. csak kitartás hozzá ezt a 2hette már le kell huznod :D
én is megkezdtem a 2.hónapot, az 5. hét balance-ot kihagytam, meg hétvégén nem volt mozgás, tehát a 4. hétből is 1-2 nap elmaradt, de mivel már többször előlról kezdtem, mikor voltak szünetek, úgy érzem már hozzászoktam eléggé az első hónaphoz, most már csak 2 hetem van, többre megyek a max-okkal, nem? vagy nem jól gondolom?
ja, szombati edzésnek simán beillik a szerszámos és garázs átrendezése, több száz kg, vasat, átmozgattam, hát ettől izomlázam is lett, a bicepszemben, de nagyon durván, úgyhogy használt vmit, hogy fél délután cipekedtem:) igaz, tortáztam is, szülinapja volt a páromnak és én sütöttem a tortát, úgyhgoy nem lehetett kihagyni:)
hát a max. cardio ciruit volt tegnap , hát ez vmi halál, főleg a 2. része azok a fekvőtámaszok, de az eleje egész jól simán ment, csak a másik felében döglöttem ki és közbe tartottam pár másodpercnyi pihit, de majd belejövök sztem.)
tegnap megvolt a max interval conditioning. remélhetőleg ma is összejön vmi :D
ilyen melegbe még rosszabb csinálni :D
gratula neked! szép eredmény :D
én sajna nem jutottam hozzá, de jövő7től ujra rákattanok,ha sikerül :D
kész a max recovery...nem szeretem :S unalmas :S
de holnap insane abs :D
én ugy hallottam, az insanity a legkeményebb, amit valaha kitaláltak...aztán kitudja, kinek mi...
szerintem teljesen mindegy milyen sorrendbe van csinálva, csak lehet az insanity bemutato filmje keményebbnek mutatja, mint a tobbit. aztán kitudja, a honlapon sincs sorrendbe állítva.
Köszike mindkettőtöknek!
Egyet kipróbáltam, de aztán töröltem, mert nagyon lájtosnak találtam... de igazad lehet, majd megnézem őket mégegyszer.
itt a hoxán van,max az adatlapomon megtalálod.
már irtak 2en, akik olyat probáltak, amik nekem ujak voltak
én sem tornáztam.
Gratula ahhoz,h nem bunoztél, sztm ez fedi a torna mentes 7végét...és azért azt se felejtsd el,h a 7en 3 alkalmat osszehoztál.
korán reggel torna..hmm :D
én recovery 7bol kb 2t csináltam meg, sztem felesleges. a 2.honapot sztem csipni fogod :D
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok