Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
hát én tornáztam helyetted akkor, tök jó, hogy mindig váltásban vagyunk, kiegészítjük egymást.)
nálam Max Cardio volt, hihetetlen, de érzem a hátam rendesen, ezek a fekvők kikészítenek rendesen.)
Hali,
hú, akkor nem sok van már hátra , gratula.)
nálam tegnap pihi nap volt, mert tanfolyamon voltam meló után, utána meg még főznöm kellett, azt is reggel fejeztem ben, úgyhgoy szerda lett a pihi napom.) de hiányzott, az újdonság, mondom engem ez motivál:) kár, hogy tényleg nem mind a 60 napra új anyag van:) a mérleg az agyamra megy, ma is ráálltam reggel, pedig nem szokásom napi szinten méreszkedni, csak a tegnapi eredmény sokkolt, ma meg még feljebb ment, nem is értem.) kivok:)
remek! örülök,h visszatértél és főleg, h hoztál még vkit :D
én kitartottam, kisebb-nagyobb szünetekkel, de lassan letelik :D
pár barátnőm rászedtem erre, szép eredményeket is értek el és még csak az első hónapban járnak, szóval örülök, h mások is csatlakoztak :D
biztos jobb lesz úgy tornázni,h más is van veled, hisz van aki húz, motivál :D
neked is szolok,h nyitottam egy másik fórumot, ahol az összes beachbody "termékről" lehet beszélni, a legegyszerűbb az adatlapomon a hozzászólt témákon belül megtalálni.
Sziasztok!
Keszani! Gratulálok a kitartásodhoz! Én most bukkantam fel újra, hát az utóbbi hónapokban nem voltam aktív. Most majd kezdem megint elölről, ha minden igaz, akkor a párommal együtt, Ő is szeretné csinálni. Múlt héten belevágtunk, megcsináltuk a fit tesztet, és hát na, mit mondjak...alaposan felpuhultunk. Már csak az elhatározás kell, mint rég, és indulhat a banzáj!!!! :)
o gyerekkorától kezdve versenyzett, amióta nem, azóta súlyzózott meg hasizmozott otthon. aztán én elkezdtem és megmutattam neki. nem rendszeresen, de csinálja, mert a csak insanity kevés lenne a szinten tartásához. de most kezdte a 2. hónapot, lehet meggondolja magát :D az első hetet végig csinálta, neki már akkor ment le a hasárol, neki 1-2 centi plusz lehet max a hasa also részén, de észre se lehet venni, hisz pasi.
nekunk meg az az 1 centi is mennyire látszik és még tobbet is szenvedunk érte mig lemegy (legalábbis én)
hát 2 gyerek után lehetsz is ilyenre büszke! :)
én anno szedtem fogyibogyit, le is ment, de 1 hónapon belül vissza is, ugye azon nem gondolkoztam,h életmodot váltsak, v tornázzak.csak a jelenlegi párom miatt kezdtem el, mivel o is aktivan edz, és ez lett belole :D
na, ez az.) azt én is hallom, jaj, most ilyen diéta, most olyan 90 napos, most ez, most az, de az még véletlenül sem jut eszükbe, hogy mozogni kéne, ez a kulcsa az egésznek, na meg az egészséges táplálkozás.) a különféle diéták csak hízáshoz vezetnek.) mert mikor abbahagyják, mert úgye kúra, annak van vége, akkor visszajön, ha jó esetben nem a duplája.)
a piros napokat ne is mond, nekem is az volt múlt hét végétől most hétfőig, de én ma reggel ráálltam a mérlegre és 63,5 kg-ot mutatott, hát kicsit kiakadtam, de nem adom fel.) gyorsan elővettem a centit is, hát cm-ben is 1-2 cm-vel többet mértem csípő és derékban, a többi változatlan, nekem ez a kritikus , a deréktájék.) no, mind1, majd lesz vhogy.) de még én is büszke vok, hogy 2 gyerek után, 37 évesen így nézek ki:)
nekem olyan ismerőseim vannak, akik még abban a hiszemben élnek (a 20év alatti v nagyon körüliekről beszélek),h a 15 éves alakjuk örökké tart ( van 1-2 kivétel), de a nagyján bizony látszik, h nagyon nem így van, de még behúzott hassal, jó pontból még néha sikerül is elhitetni ezt velem, de élőben... és erre még olyan büszkék is... a másik fajta pedig aki folyton nyafog, meg ő most 1 hétig nem eszik majd...
utálom az ilyen embereket...nah jó, néha én is nyafogok, de inkább a piros napok előtt, mert akkor rám bizony majd 2 centi víz lerakodik :S
de mostmár én büszke vagyok arra, amit elértem és AHOGY elértem :D
igeeeen... utálom, mikor vki ítélkezik... 1-2 honapja ajánlottam az egyik bnőmnek ezt, ő és a lakótársai elkezdték csinálni, ki tették egy közösségi oldalra, h ez az insanity milyen durva, meg milyen jo, erre beszóltak neki, h az nem, mert a zumba jobb, meg jött a többi mozgásforma... nekem is felment a pumpa, h mi alapon ítélkeznek, ha erről még csak nem is hallottak...
én véleményt alkotok, mivel azt is próbáltam, de nekem az unalmas volt.
ez jó, mert pörget, lefáraszt és eredményét is látom. nem kell rá évekig várni.
és sikerült találnom kisebb méretbe TurboFire-t. ha lejön és jo minőségű adom a linket :D
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok