Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Na, lenyomtam a fit tesztet. 50. nap. :)
Jobban ment, mint korábban (még szép), de centikben nincs változás. :( Ettől kicsit el vagyok kenődve. A hasikámból szeretnék még farigcsálni...
Nálatok a Sparban/Tescóban lehet kapni Update kenyeret?! Ejha.
keszani tanácsát fogadd meg: inkább pár kocka csoki, mint nagy jégkrémzaba. :D
Nálunk a Sparban+Tescoban már visszavettek az árból. Egy próbát megér :) Most betankoltam belőle mert akciós volt. Facebookon lehet nekik írni!
Kaja: összeszedtem magm mert aug 26-án régi ismerősökkel találkozom és szeretném ha betojnának :))
nekem nincs, nem is követtem mégis lett eredménye.
már kaptam egy e-mail címet Rékára, remélem célba ér és lesz vmi lépés ez ügyben.
Ma vettem a kenyerükből és tudod mennyit fizettem? 600 ft-ot átszámítva eurorol. és anno Norbi írt egy levelet a boltoknak, h nem egyezik bele a 450 ft feletti árba. gonoldtam szolok nekik, h az itteni boltjukba 600 ft...v lesz vmi változás v nem. de egy probát megér
Neked megvan az étrend is?
Réka+Norbi ügyben mire gondolsz? Elérhetőségre?
szééép! GRATULA csak így továááább :D
mi a baj a kajával? szeretnéd követni a hozzátartozó étrendet?
Hali...vagyok most egy kicsit. A gyerkőcöktől nem igazán tudok géphez ülni.
Insanity: Csinálom MINDEN NAP csak a kajával állok hadilábon.
Polimetric Cardio Circuit volt ma és a 20. nap (ha jól számoltam)...a harmadánál járok. ;)
Elég nagy kihaltság van itt, mizújs lányok?
Nekem holnap fit teszt... Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Na, a mai edzés egész jólesett. Igaz, a vállamat még érzem, de már nem olyan vészes.
Mizújs, lányok?
Köszi! Hát sajna, nem. Sőt, reggel, mikor a vekkert lecsaptam, akkor úgy megrándult a hátizmom, hogy csillagokat láttam. Utána alig bírtam mozgatni a jobb karom, annyira fájt. A fájdalomcsillapító is csak enyhített rajta. Most estére viszonylag okés, de nem merek insanityzni.
Szóval sajna kényszerpihenő van. Majd bepótolom valahogy.
Te meg tartsál ki! Remélem, azért netközelben leszel Anyudnál is. ;)
Remélem ma már jobban vagy ;)
Én ma pihizek! :)) Úgy tervezem hogy pár napra elutazunk anyumhoz....még szerencse hogy a földszinten lakik így tudok tornázni :)) Hát ez a 60 nap jó sok...
Ügyi vagy!! :)
Én kevésbbé. Ma kicsit lógtam, nem fért bele az időmbe. :( Meg nem is vagyok valami túl jól. :(
De akkor mi lesz a következő napi edzéssel? :D
Ma jólesett az off. Igaz, mozogtam eleget a takarítással és egyéb házimunkákkal. :D
Sajnos erre kérdésre nem tudom a választ. :( Érdemes lenne dokitól megkérdezni.
Nem volt mostanában hasmenésed?
:))) De jót nevettem :)))
Ma Cardio Power & Resistance lesz de csak délután mert visszük a fiamat a verdák2-re.
Csajok, kijött az aranyerem...idáig nem volt. :((( Lehet ettől a tornától? (bár nem hiszem de a család arra fogja)
Egyelőre éld túl az első hónapot. :D
Na, jelentem, kicsit eltértem a naptártól és tegnap is és ma is csináltam Insane abs-et (33 perc) és rögtön utána Fast and Furious-t. Ez utóbbi 22 perc, de a nemlétező tökömről is folyt a víz utána. :D
Időt mondjuk nem nyertem vele, mert a kettő együtt ugyanannyi volt, mintha a mai kiírtat csináltam volna, de most ehhez volt kedvem. ;)
Hogy álltok csajok? Mit edzetek ma?
Hosszú. :) Nekem az 1 óra az sok. Pláne, hogy lesz olyan, mikor még plusz Cardio abs-ot is kell csinálni, ami plusz 25 perc körüli.
A nehézséggel nincs bajom, az oké, csak ne lenne ennyire hosszú. Szipp.
Abbahagyni azért nem fogom, annál keményebb fából faragtak. :D
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok