Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Neeem, csak egy volt. :) Az első két hónapban mást csináltam, de úgy fogom, ahogy írtad, még egy Max hónap.
Ne agyald túl, majd meglátod a végére. :)
Jó reggelt!
Nem tudom mennyire motivált bárkit is az, hogy leírtam a napi szenvedésem, de ha így volt, örülök. :)
Még nem végeztem, csak az első Insanity körrel és még a célom sem értem el. :))
Bizony, szép sárkányhoz, szép test! Megtudod csinálni, fókuszálj rá!
Hűű, 4 hónapja csinálod az insanityt???
2szer végig csináltad az elejétől vagy csak a max hónapot ismétled többször?
Azért kérdezem, mert már most azon filózok, mi lesz a max hónap végén, mert biztos nem lesz elég egyszer lenyomnom...
most baromira sajnállak! :) nagyon jó motiváló erő vagy, örülök, hogy itt vagy! :) de nagyon!
Gratulálok és így tovább! :) de komolyan, nehogy abbahagyd az edzést, mert elérted a célod!
tudom, hogy mennyitől izzadok azért csinálom így, insanity függő vagyok és akarom a régi alakomat és meg is csinálom...ha már szép sárkány akkor szép test is dukál hozzá, igaz? :)
Elbúcsúztam a nyavalyás Max cardio circuit-tól. Ma volt az utolsó. Már csak 4 nap és vége.. Kicsit nehezemre esik elhinni..
Volt egy övem, amikor kezdtem a "fogyókúrás" történetem, szerencsétlent az első lyukig tudtam összehúzni.. Ma az utolsóba kellett akasztanom és még úgy sem szorított. :D
Négy hónap! Őrület! És hány évet elbasztam kövéren... Amikor csak ennyi kellett volna..
Majd ha lesz időtök, sajnáljatok! :D
Mr Sopánka kijelentkezik! :D
Szia!
Én nem tudom, hogy jó-e, ezt Neked kell látnod. Te tudod mennyitől izzadsz le. A kevesebb mozgás is jobb, mint az egyáltalán nem mozgás. :)
Szia! :)
Gratula az első hónaphoz! :)
Egyél több szénhidrátot előtte, meglátod csodákat művel. Tovább fogod bírni, többet fogsz tudni megcsinálni, ezáltal eredményesebb leszel. :) Azt nem mondom, hogy el sem fogsz fáradni, de mindenképp segíteni fog. :)))
Szia!
Dolgozik rá még pluszba a fene, bőven elég, ami a naptárban van, de majd meglátod Te is. :) A gyakorlatok között is sok mozgatja a hasat. De ha ne adj isten kevés lenne maga az alap cardio abs-es blokk, akkor kicserélheted a 40 percesre. :) Lesz bajod tőle. :))))
Szia! Üdv közöttünk! :)
Tart még az izomláz? :) Az első hét az ilyen. :)
Kitartást!
szia!
persze, hogy megszokod és itt van a legnagyobb változás :D
Sziasztok,
Tegnap lenyomtam a fit tesztet és utána a max intervalt, és annyira elfáradtam, mint talán a legelején, amikor még csak kóstolgattam az insanityt... remélem, ezt a tempót is meg fogom szokni egy hét múlva... most eléggé izomlázam van, és tényleg zéró erőm, de töretlenül nyomom:) eltökélt vagyok:)
Amúgy nem csodálom, hogy a max hónap alatt van a alegtöbb változás, mert írtó durva tempót diktál.
dig deeper! :)))
sziasztok! hogy vagytok?
az insanity abs-ét cisnálom és egy összeállított edzést a tetkó miatt! :) bokasúlyok a lábra, lábemelgetés, fenékre edzés, utána csuklóra teszem a súlyt meg súlyzó a kézbe és úgy edzem! :) szerintetek ez jó?
Mumu, ha az első hónapot kibírtad, a második is biztosan menni fog, hajrá! :)
Aki már a program vége felé jár, attól kérdezném, hogy az órarend szerinti edzésben és gyakorlatokban elég hasizom erősítés van-e vagy néha még cardio abssel is rádolgoztok? Köszi :)
Sziasztok! :)
Én csak most hallottam erről a DVD-ről. Nagyon tetszik a program, és szeretném megcsinálni. Tudnátok nekem segíteni: Hol lehet megvenni ezt a DVD csomagot?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! :)
Csatlakoznék hozzátok! Túl vagyok a 4. napon. A holnaptól pedig azt várom, hogy le tudjak ülni,... vagy fel tudjak állni.. :)
Szóval még tokától bokáig brutális az izomláz.
Mindenkinek boldog nyúlünnepet kívánok! :)
Sziasztok!
Holnap kezdem a MAX hónapot...drukkoljatok lécci!! Nagyon parázok...
Addig is boldog nyuszit nektek:)))
Boldog nyuszit! :)
Köszönöm a lelkesítő szavakat!! Szerencsére a cardio recovery sokat segített az izomlázamon, úgyhogy ma újult erővel küzdök és várom nagyon az eredményt :)
én megteszem, és köszi! :)
Kellemes Nyuszit! :)
Boldog nyulat mindenkinek! Sok locsolót, jó büdös kölnit, bokáig elázást kívánok!
Holnap öntsétek le magatokat egy vödör vízzel a nevemben! De mindenki ám! :)))
Köszönöm Enéh neked is :)
Jaja sok-locsolót mindenkinek !!!:)) Csajok el ne hervadjatok ...fiúk meg tessék versel felkészülni!!:)))
Gratula!
Kellemes nyuszit mindenkinek! :)
Nehogy abbahagyd ...nekem is nehéz volt hidd el, Shaun-T is azt mondja h pihenj ha úgy érzed , igyál egy kis vizet és mehet tovább. Nézd meg hogy ők milyen edzettek és rajtuk is kifog az edzés.Higgy benne, hogy menni fog és sikerülni is fog, Mindig annyit adj bele amennyit tudsz..
az egyik kedvenc idézetem "A legnagyobb akadályokat az éltedben saját magad hozod létre, azzal, hogy elhiszed, hogy vannak korlátaid Felejtsd el őket"
Szóval Dig Deeper!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok