Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
sziasztok! eltoltam hétfőre a bokám miatt, bár már jobb, de tutira megyek ahogy tanácsoltátok!
és akkor a bátyám is kezdi velem, én a második hónappal ő az elsővel! :)
Valami ilyesmit keress, és ha baj van vele, akkor is tudod, hova fordulj. No persze ez nem szép piros, de majd keresek olyat is:).
Túl a Max Cardio Conditioning-en. Szóval pipa! :)) Tényleg ez volt a legvidámabb, olyan, mint a Pure Carido, csak hosszabb.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem voltam meghalva már az első kör után, de kicsivel jobban ment. Csináltam a bemelegítő előtt egy másik bemelegítőt, az segített az izomlázban, úgyhogy minden jó, ha jó a vége, holnap Recovery. Most is a lehető legjobbkor, mint mindig. :)))
Gyerünk csajok, nyomjátok!
Sziasztok!
Jók a pulzusmérő órák, nekem is van csak elemet kéne bele vennem! :)
ez van nekem!
szeretem :)
Jóóóó reggeeeelt kívááánook!
Én nem használok pulzusmérőt, de már gondolkodtam rajta. Ezzel szemezek egy ideje.
Arra tökéletesen megfelelne, amire kell és jól is néz ki, legalábbis nekem tetszik. :)
Nehogy kimaradjon a mai nyomorom, konkrétan már a leüléssel is gondjaim vannak. Mintha eltöltöttem volna két éjszakát a Csillagban..
A mindenem fáj új értelmet nyert, mert már olyan helyeket is érzek, amikről nem is gondoltam, hogy léteznek. :))
És olyan bazi messze van még a pihenőnap. Csak ezt a hetet éljem túl meg a következő 50 évet! :))
Remélem Nektek jobban megy! :))
Na már túl vagyok a Plyo-n. Valahogy nem lett a kedvencem még. Érzem legbelül, hogy a recovery-t is utálni fogom a héten. :))) Az izomláz odavágott keményen, de aztán később az volt a legkisebb gondom. :D Viszont ha akkora lesz a karom, mint amekkorára bedurrant a végén, akkor pöpec. :))
Az érzés, amikor már úgy érzed, hogy kész, véged, nem bírod tovább, ránézel az órára és még van 25!!! perc. Hátlol :D
Jó reggelt!
Kemény ez a max hónap, de az hoz majd igazán látványos változást!
ma kezdem, a bokám már jó! most megyek egy állás interjúra és utána! :D
Jó reggelt! :)
Úgy gondoltam, hogy én ezen az izomlázas témán már túl vagyok, erre a mai nap rögtön rá is cáfolt. A combom szinte minden pontja, kívül-belül, a hátam, a SEGGEM, a vállam, mindenem fáj. :D
És olyan éhesen kezdtem, hogy reggelire felfaltam egyik másik fórumozós csaj napi kalóriabevitelét. :D
szia!
ügyes vagy, igen a neheze a második hónap, de simán menni fog! :)
Sziasztok!
Első hét nálam is letudva. :) PIPA! :D
Háát olvasgatva itt az előző hozzászólásokat, úgy látom, hogy a neheze még jócskán hátra van... :D
Holnap kezdem a második hetet. (Amúgy jó olvasni benneteket!;))
nem lomboztál le senkit se, sőt! :)
kíváncsi leszek, hogy nekem milyen lesz a fittest-em! :D
Azt hittem csak engem készített ki ennyire, úgyhogy kifejezetten örülök, hogy Te is nehéznek találod. :)))
De egyébként tök hülye vagyok, nyafogok-nyafogok, 4 hónapja még a tökömet sem láttam pisilésnél és most meg már ezt csinálom, amúgy is ez volt az első, ennél csak jobb lesz. :))
Nem akartam lelombozni senkit. :)
az első hónapban is az volt a kedvencem a plyo! :)
most borogatom a bokámat, hogy holnap csinálni tudjam a Max hónapot, elölről kezdem, fit test-tel mindennel!:)
Hogy nekem melyik lesz a kedvencem.. Egyelőre jelen állás szerint, mind utálom! :D Minden energiám elment a túlélésre.
Vegetatív állapotba kerültem, legalább már jól lakottan. Annyira vagyok képes, hogy feküdjek, pislogjak és a hasamon lévő billentyűzetet püföljem. Teljesen lemerültem, kész, mintha keresztül hajtott volna rajtam egy bazi nagy anyahajó.
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok