Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Jo reggelt! Na en igy 3.dpo-n!
Hala az egnek visszabb ment ugyh szedem a baratcserjet de mar 3-at (reggel 2, este1) es este 2utro. Azert szedem tuti ami tuti h be is tudjam rendesen fogadni a progeszteront :)) aztan meglassuk.... cikkcakk-gurbegurba... de meg korai barmire is kovetkeztetni.. egy 100%h megtortent az ovu. A ciklus.hu valszeg csak holnap fogja behuzni ezert sem azt linkeltem be :)
Akkor hamarosan kiderül, hogy sikerült-e, szorítok nagyon!
Én 3 hónapig ittam a cicka + palástfű teát, most ebben a ciklusban nem iszom egyiket se.
Hát, volt már neked is szebb görbéd, most kicsit laposka. De láttuk jópárszor, hogy a tankönyvi görbékből nem lett semmi, a girbegurbákból meg babácska.
Mikor tesztelsz majd?
Jó reggelt! Ki hogy áll ma?
Én ma vagyok 8. napon, semmi különös, várom, hogy teljenek a napok.
Szerintem mégis a ciklus.hu húzta be jól, s akkor a 12.dpo, tehát mensi ☹
Tényleg nem néz ki jól a görbéd 😕 Reméljük, holnapra felugrik végre.
Így sem biztos, hogy az, de reméljük most már tényleg megugrott. Az a 3 egyébként 4 óra, ami minimum kell. Ha holnap a szokott időben méred, akkor meglátjuk 😊
Igen, elég szép a görbém, de még csak 9.dpo, így bőven van ideje leesni 😕
Gweenda; 'gyonyoru a gorbed!!!
Ime az enyem!! Felment a hoooom!! Pedig csak 4orat aludtam!!! Igen uen baratnozes volt (de pia nem!) hajnali 4ig... es 8kor mertem... tudom h nas az idopont ... de min. 3ora alvas utan kell es ugye alapbol meg 5.40-6.00kor merek ergo nem lett volna korrekt az eredmeny..
Jajj köszönöm csajok olyan aranyos és segítőkészek vagytok :) köszönöm!:)
noverann,szép erős pozi!!hajrá:)
A legeslegeslegpozitívabb! 😊
Himihumira fel! 👍🏻
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?