Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Min.3 hónapot hagyni kell neki. Én még most is szedem pedig már 8hetes vagyok. Az 5.doboz után lettem babás.
A 3.után letisztultak a petefészkeim pcos vagyok.
Lányok!búék nektek!
Az lenne a kérdésem, h ti mind szeditek az inofolicot?vagy ez a fórum már inkább csak babásodós / drukkolós lett?
Tapasztaltatok vmi pozitív változást?
Én megpróbáltam 2 éve, és elcseszte a hőmet, aztán megharagudtam, és inkább abbahagytam. Most gondolkozom,h újrakezdem, mert márciusban megyünk lombikra.
Sajnálom Froyta, de kívánom 2017 legyen a Te éved!
És persze Mindenkinek drukkolok a pozitív tesztért!
Sajnalom Froyta! :(
Viszont jo a hozzaallasod! :) Hajra 2017! :)
Nekem iszonyú görcsök közt megjött tegnap sajnos.De majd az új év!;)
Zsniki nagyon szurkolok!!!:)
Hogy alltok lanyok?:( olvasom es nem orulok de azert en drukkolok nagyon!!!! Froyta tessek tesztelni holnap reggel!!
Zsniki detto!!
Szia! Sztem ne kezdd el használni, mert ha mégsem vagy terhes, nem fog megjönni.
Kora terhesség pedig nem megy el, ha még nem használod.
Az orvos akkor szokta felírni, ha biztosan terhes vagy, de vérzel / barnázol, ez a progeszteron hiány jele.
Ha mész hcgt méretni (a laborban sima hcg néven fut), kérj esetleg egy progeszteront is, az nem nagy összeg, és kiderül, h van-e hiány, akár terhes vagy, akár nem.
Sok sikert!
Sajnálom :(
Mész most vmi vizsgálatra?
Én 11. napon vagyok, pár nap múlva ovu elvileg.
Hát nem tudom,,van akiken megjön mellette ha nincs terhesség van akinek abba kell hagynia hogy megjöjjön..ahol laksz ott nincs lehetőség magán laborba béta hcg-t nézetni?
Nekem tovább esett a hőm szóval meg fog jönni.
Aranyosak vagytok csajok!veszek én is holnap..de ma hancúr után elkezdtem barnázni..:(
zsniki,esetleg stressz miatt késik?!
Sziasztok!
Szerintem is digitálist vegyél és azzal próbáld meg. A cb nagyon jó szerintem ovu változata is van.Szorítok mindenkinek aki mostanság tesztel.
Szia!
Csinálj egy digitálisat, az teljesen egyértelmű!
Drukkolok, hogy pozi legyen!!! :)
Hmm,hihetetlen..remélem egy ninja baby az aki csak rejtőzködik;)
csináltam teszteket..szerinted van rajta valami?már tisztára begolyózok..:)
Köszi drága vagy!de ma tovább esett..:(de a hasam nem fáj.Nálad mizujs?
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?