Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Sziasztok lanyok! Reg jelentkeztem mar de mindig olvaslak titeket! Mindenkinek megy a drukk, uj evet kezdtünk, rem nagyon sok pozi teszt lesz itt hamarosan!
Noverann, dólamar mar 11. het? Repül az idő! Rem minden rendben lesz az első uh-kon! :)
En mar 32 hetes leszek a heten es most mar rendesen faraszto a dolog a kis 20 hos energiabombam mellett! A fiam sem kimel a pocakban, olyan mozdulatokat csinal neha h összerezzenek! :D Most mar a szüles is egyre gyakrabban eszembe jut, izgulok is mar rendesen!
Drukkolok mindenkinek, pozi tesztekre fel!
Jah es Froyta hova tűnt? Jol vagy?
Igen azért ezt szerintem tudja mindenki , hogy a D;E;K;A vitaminok zsírban oldódnak, de úgy látszik ez a dózis gyógyszertáros függő :-D
Nekem a 400mg-osat javasolta , mert az a napi adag, mert a magyar lakosság ugyanúgy ahogy d vitamin hiányos ugyanúgy e vitamin hiányos is.
Amúgy én is sokat olvastam pro kontra és nagyon nehéz volt egyensúlyt teremteni, volt ahol lombikos!!! oldalakon olvastam , hogy ha abbahagyjuk a szedést első 2 hónapban akkor vetélést okozhat , mert ugye a sejtfelépítésben , milyen hasznos. Ugyanakkor ha teherbeesés előtt sokat szedünk akkor magzati szívkárosodás lehet...na mondom akkor legyek okos, elmentem endokrinológushoz és ő mondta ezt a dózist illetve 7-8. héten az elhagyását , mert nekem a baba a tsh-mat eltolta kicsit alulműködöbe és mivel gyógyszert kaptam rá azért is kellett abbahagyni , mert az e vitamin hat a PM-re is.
Amikor a kisfiammal voltam terhes és a belgyógyász meghallotta , hogy a 12.héten d vitamint szedek, úgy lecseszett, hogy milyen fejlődéi rendellenességet csinálok a babámnak, most már ugye a d vitamin hiányos kismamáknak nagy százalékában 6 éves korra kialakuló autizmus alakul ki...
Szóval megy a riogatás minden oldalról.
Ezért volt jó kicsit tudatlanabbul várni a nagyfiamat annak idején.
Mikorra vagy kiírva noverann?
Én most júli 31 és aug 1 valamelyike.
Holnap kezdem a 11.hetet.
Szurkolok, h minden rendben legyen!
Kezdek 200 mg-mal, és majd februárban megmondja a doki, hogyan tovább. Már ha nem ráz le ő is.
Igen, azt teszem. Február végére kérek időpontot, pont a 14. napon leszek.
Ajánlották a mensmentist, de elég húzósak az árak...
Sziasztok!
Valaki próbálta már a bocsiviki diétát, egyénre szabott ajánlást? Többen ezt ötvözik az IR diétával-sikeresen, igaz marha drága.
Ja ma leptunk a 11.hétbe :) penteken megyek vedonohoz, jovohet penteken meg prenatestet csinaltatbi mert nalunk a csaladban volt down szindromas gyerek es biztosra akarunk menni:) izgulok csak nagykn hatnak a rosszulletek... nehezen viselem... de boldog vagyok hogy sikerult a baba... az izgalom nem ert veger mert most meg azon izgulunk higy egeszseges legyen es minden rendben menjen es mostmar velunk is maradjon:)
Anugy e-vitaminnal ovatosan mert zsirban raktarozodo vitamin! Orvossal konzultalni szedese elott ha meg mar szeded akkor max a napi adagot addig amig nem beszelsz dokival ami 200mg! Nekem gyogyszertaros mondta h ez gyogyszernek minosul es vigyazni kell vele!!
Nekem nem volt sokáig gondom vele csak a 3.clostis hónapban a 16.napon volt 3mm, na akkor dupláztam belőle. Ugye a clostinak van egy olyan mellékhatása , hogy elvékonyítja a méhnyálkát...
A 30.napon pozitív teszt aztán kiderült méhnyálka 15mm pár nappal később 19mm.
én napi 2x 400mg ot.
előző hónapban 3mm volt a nyálkahártyám ciklus végén ami borzasztóan kevés. elkezdtem napi 800mg e vitamint ciklus első napjától és ovukor 10mm lett a nyálkahártyám :) ugyhogy nekem ugy néz ki használt
Mensi 1.napjától kb 1 hétig napi 1 a 400mg-ból.
Utána köv.mensiig 2x1
De nekem 20-22. nap volt pé és ez nekem vált így be. Nem biztos , hogy ez jó.
igen az E vitamin jó rá.
Helyileg merre fele vagy? Ha Pesten akkor a területileg illetékes kórházban kéne az első kört futni , hogy különböző fórumon kit ajánlanak, milyen vélemények vannak. Aztán a legtöbb dokinak van már magánrendelése utána ott felkeresni.
Első körben nőgyógyászra gondoltam. Kellene valaki, aki tényleg akar segíteni.
A nyálkahártyát az E-vitamin vastagítja, ugye?
Hát azt nem mondanám,hogy nem sokat ér napi 1 tasak. Nekem ez az 5. ciklus amiben iszom,és már a 3. Inofolicos ciklusom elkezdett normalizálódni (27-28 naposra). Eddig 27-34 naposak voltak a ciklusaim kb,de inkább a 31 és 33 volt a jellemző,de volt,hogy 42 napos volt.
Ha nem sikerül a baba tavaszig,úgyis mennem kell a dokihoz és megcsináljuk a petevezeték átjárhatóságit,majd erre is rákérdezek akkor (bár remélem nem lesz rá szükség).
:)
Vékony méhnyálkahártya okozhat kevés mendtruációs vérzést.
Milyen dokira gondolsz? Nőgyógyász? Endokrinológus?
Olvastam a face-en, h egy lánynak tágítani kellett a méhszáján, mert a kisfickók nem jutottak fel rajta. De ezt a sokadik orvos vette észre.
Lehet, h a softcuppal ez is kiküszöbölhetjük?
Ti hogy vagytok, hányadik hétben jársz?
Sziasztok!
Korábban már írtam ide, de akkor annyira a hőmérőzés körül ment a beszélgetés, h nem tudtam bekapcsolódni. Most újra próbálkoznék vele. :)
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Én már nem is tudom, mit szedjek vagy épp mit ne.
Az inofolicot ittam egy ideig-semmi.
Most E és D-vitamint szedek, és kipróbálom a chlorellát, állítólag nagyon jól lúgosít, sokféle vitamin van benne, és nagyon jót tesz a szervezetnek. Hát meglátjuk.
Arra van vkinek esetleg ötlete, h a nagyon kevés vérzés mitől lehet?
Vagy ha esetleg tudtok ajánlani jó dokit Pesten, azt is megköszönném. :)
Köszönöm :)
Hát igazából egyelőre annyit biztosra tudok mondani,hogy lerövidítette a ciklusaimat. A hormonjaim szerencsére alapból rendben vannak. Nagyon reménykedem :)
Ne adjátok fel lányok! Meglátjátok,ez az év valóban elhozza majd a csodát mindannyiunknak! Én hiszek benne! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?