Indiáner recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Indiáner hozzávalói:
5 tojás
4 ek.porcukor
5 ek.liszt
1 tábla tortabevonó
cukros felvert tejszínhab


Az Indiáner elkészítési módja:
Az 5 tojást szétválasztjuk,a fehérjét jó keményre verjük,a sárgáját a porcukorral 10 percig 1-es fokozaton keverjük,habosra.Ha kész óvatosan hozzáadjuk a fehérjét,majd a lisztet,minél kevesebb keverés mellett,majd eloszlatjuk benne.Lyukas zacskóból 5-6 cm átmérőjű gombócokat nyomkodunk egy papírral bélelt tepsibe,és mérsékelt tűznél,résnyire nyitott sütőajtónál sütjük,pirosra,majd ha kihűlt ráöntjük a megolvasztott csokit,és két ilyen "fánk"közé nyomunk egy kis tejszínhabot,és kész!!!Egyszerű,gyors és a tiramisú után a legfinomabb édesség amit valah ettem!

A sütőt azért hagyjuk résnyire nyitva,hogy a keletkező gőzök eltávozzanak!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az indiáner elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook