Így dominózom! (beszélgetés)
Az az igazság, hogy rákérdez, de a válasz csak "Ok" lehet, nincs visszavonási lehetőség ott sem. Ugyan ez vonatkozik az aukcióra tevésnél, sőt a vételnél is.
Vettem már úgy dominót az aukción, hogy "korán" nyomtam, elfelejtettem, hogy a percen bellül, még egy másik dominó jön elöbb, visszatenni már nem tudtam, hogy a következőt akkor meg tudjam szerezni, majd 2 óra múlva korrigálhatom hibámat.
Ezek gyermekbetegségei a programnak, de legalább így nevelődünk, fegyelmezzük magunkat és rá jövünk, hogy nem érdemes kapkodni.
Biztos jártál már úgy, hogy egyszerre több dominót illesztve a sorodba az asztalodról, elöbb egy másik dóminóra "sikerült" kattintani, de már vissza vonni nem tudod. A múltkor valaki felvetette, hogy miért nem lehet a sorból vissza venni, hát erre az esetre gondolt, mikor téveszt az ember, miért nem vonhatja azonnal vissza.
Egy rossz mozdulattal saját magadnak okozól kellemetlenséget, illetve asetenként teljesen át kell alakítani az elképzelésedet.
A program a szórakozásunkra szólgál, az alkotó/k nem titkolt bevallása szerint, akkor miért is nem az ilyen esetbe?
Mondok mást, koricálsz az aukciós dominók felett, valamiért a géped egy pillanatra beragad, hiába húzod azt egered, a tábla nem gördűl. Ilyenkor egy kattintás az egérrel és megy tovább a görgetés, de ha éppen egy megvesz gomb felett áltál, "Sikeresen megszerezted a dominót .x. pontért".
Szinte hallom, hogy többen azt mondják, afene, tényleg akkor most már értem, hogy miért vettem a múltkor véletlenül dominót, ráadásul olyat, ami nem is jó a soromba. Részemről ilyankor kihúzom az egér nyílát a dominómező mellé és ott kattintok.
Vége a vendéglátásnak. Megvolt a kaja,drága barátomék elmentek. Holnap én ir elhagyom Békést.
Most már nézem lapjaim,pardon dominóim.
Hú de nehéz volt nekem is az elején megállítani az egeret a kurzorral az aukcióz gombon :-)
Az eldobon landolt egy párszor a kis nyilacskám :-D
Szia! Én itt vagyok :-)
Az jó ajándék :-) Akkor szerencsésnek mondhatod magad. Jól indult a játék :-)
Nagy a csend, talán az éjszakai fáradalmaitokat alusszátok ki..vártátok a DominÓrát???
Remélem jó dominókat kaptatok.
Én megkaptam az első ajándékomat..örültem neki, jól is jött.Feltöltötték az asztalomat 5 dominóra.
Sajnos egyesével és két pontért darabonként az "ára".
Szerintem Speedz "kiemelte" onnan őket.
Sajnos ez a kattintgatás eredménye, mikor azt hiszi, hogy nem kattintott még a dominójára, mikor még mindig ott látja. A server lassúsága okozza.
Igen 3x kapja meg a pontot érte, de ha figyeltétek, már kétpontosra nem érkezett meg a trió.
Ilyet észlelve, azért jelezzétek Speedz felé, mert mindent Ő sem vehet ám észre, mi vagyonk a "szeme" ilyenkor. Most biztos, 1000-el figyeli a játékot, hogy az óra állítás okoz e valami galibát, a múltkori "javítási" akcióját most teszteli le élesbe.
Képzeljétek,3 drb Evica van az aukción egymás után 9.29 -kor.
Begerjedt a gép?
Triplázott?
AZ ÖSSZESBEN 1000 alá kerültem. 998.k vagyok.
Szép napot!