Így dominózom! (beszélgetés)
Drukkolásból részt kérek, hogy nehogymá a munka "rovására" menjen és egy vevő "bánja" hogy arra járt.:-))
Kávé délben kiöntve, -na hová is- ne kerüljön kívülre, már nagy "kislány" lennél.:-DD
Húúú. Ez az ajándék nagyon jól jött most neked. Kitudod használni. Mázlista :-)
Jöhet a kávé és a telefon. Várom :-)
Lili írja az érettségit! Drukkolok neki :-)
Sziasztok!
Ildikóm, én délig is figyuszba vagyok, mert óránként lesz domcsim, ajándékolásból kifolyólag.
Déli domcsi után kávé? Én hivlak - ha tudlak - okszi?
Addig is szép szeles, borongós, de annál inkább őszi napot kívánok.
"Ki sokat alszik keveset él", a mondás szerint, hát ehhez tartom magam.
A fuvarosló is állva alszik.:-)))
Máskor, ha "szerelő" kell, úgylátom neked kell szólnom Józsi.:-DD
Remélem nem áztál el, lakásilag? Ezért is jó "kéznél" lenni, mikor össze-vissza megindul a vízesblokk.:-DDDDDD
Csupa szeretetből mondja, s addig nincs baj.:-DDD
Pedig már eljuthatna arra a szintre, hogy elötted, helyetted kelve, a dominókat felszedné, hogy könnyítsen a Te "nehéz" sorsodon. Mert a lerakás az "sokkal" nehezebb és fárasztóbb tevékenység. Nem mondom meg, hogy miért, az úgyis kitalálod.:-DDDD
Én is köszöntöm a fórumtársakat :-)
Délig van időnk bőven. Addig dolgozok és fórumozok :-)
Jó reggelt. Sokat fennt voltam,néha dominóztam,majd hajnalban szétment a konyhai vizesblokk. Megszereltem,majd megyek a munkám után.
Szép napot
Köszönjük a tájékoztatást.
Te sosem alszol éjjel??
Na végig olvastalak benneteket. Mindenkivel egyetértek, de bocs, most ez a mandulatorta a gyomorbolyhaimat kicsit felizgatta.
Alig várom, hogy Bp-re menjek, amúgy is imádom a környéket, ott vettem a Kerepesin az első lakásomat. Csak egy ugrás a Sugár, de jó volt.
No meg persze Bp-n laktam, imádtam, nem is tudtam milyen jó dolgom volt, most már igen.
Jujj mindjárt 24 óra lesz-e domcsi?
Sziasztok, mindenkinek jó éjszakát.
Jó éjszakát kívánok a fórumtársaknak!
Reggel találkozunk :-)
Pontszámod: 173. Ezzel 1562. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 210. legjobb eredmény a tied.
Aranyos vagy,pedig én nemcsak a dominóról irok. Úgy mindenről.
Én még a már emlitetteken kivül Oszlejt,azaz Lacit is megemliteném
Értettem én. Mindannyian megtanuljuk a saját bőrünkön a dobálást. Én 61 dominót dobtam el. Te még elég korán meg is tanultad hogy nek kell ezt csinálni.
Szép is lett volna ha arra bátorítalak hogy dobáld el a dominókat :-D
Igaz van aki abban az első a ranglistán :-D Megszoktam azokat is nézni :-DDD Vicces játék stílus!
De olvastam. Neked mindíg jók az ötleteid. Szerintem azért nem kommenteztem, mert tudjuk mind a ketten, hogy úgy sem lesz így :-(
De várom a többi ötletet. Szivesen olvasom .-)
Ildi,félreérthető voltam.
Nem a bátoritásod után,hanem előtte fáztam rá. Csak miután most elolvastam,akkor jöttem rá.