Igaz, hogy ártalmas a nedves WC-papír? (tudásbázis)
Nem, ezen épphogy nem. Szerintem ezzel nincs semmi probléma, ha valakinek van helye, miért ne használhatná az amúgy is kiöntendő vizet?
Azért a széklettel összekent papír más téma, mert az "kifelé" jön a wc-ből. Legyek, kontamináció, fertőzésveszély.
Van, ahol meg kényszer...
"Görögországban a vizesblokkokat elég szűkre tervezik, a csövek vékonyak ezért nem szabad még a WC papírt sem a csészébe dobni. Mindenhol van egy kuka ahova ezeket dobhatjuk. Ha nem így teszünk, hamar dugulást okozhatunk."
Ez nem vicc. Kutyakaki nylonba jól becsomagolva, szintén kommunálisba kerül.
Miért ne?
Nem vagyok biztos benne. Csak mások nem vállalják fel, hogy annyit gúnyolódjanak rajtuk, mint ti most rajtam.
Csak szólok: ez nem hobbi, hanem környezettudatos életmód megfelelő higiéniás határokon belül.
Az iszonyatos régen épült családi házaknál előfordul..ugyanis kicseszett keskeny csövet tettek be a wc-től az aknáig..elég egy kis kanyar és hopp...el is akad a papír,felgyülik és dugulás..
Mi is ezzel szembesültünk,tavasszal ujra kell fektetni az egész mindenséget,addig drága férjem havonta csinál egy kis cső tisztítást hogy ne duguljon el.
Tény,hogy Syria módszere olcsóbb😎
Hát figyi ... Attól függ ugye, hogy mekkora az alkalmas?
A szivarfának bazinagy levelei vannak. A szilfa felejtős. A fenyő is. 🤔
További ajánlott fórumok:
- Szép, dekoratív, de vajon nem ártalmas a körmünknek a műköröm?
- Melyik a legkevésbé ártalmas cukor?
- Neked melyik WC-papír vált be, ami tényleg kiadós?
- Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat?
- A szőlőmag egészséges vagy ártalmas?
- A vírusírtóm blokkolt egy ártalmas webhelyet. Mit kell ilyenkor csinálni?