Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
kamillateaba aztatott textillel vagy gezlappal ovatosan torolgesd at neki hidegen. az megnyugtatja az inyet. biztos faj neki.
Szia Emma, bocs hogy csak így ismeretlenül belekotyogok, de nekünk is volt, számfeletti fogkezdemény, ami szépen kilökődik nemsokára. A kislányomnak volt 3 is.
letezik ilyen hogy mashol jon ki fog elosszor. nem mindig ez a sorrend. :)
mi megint megvizuáltuk, és tényleg ott egy fog van, ami kijött az oldalt. de ahogy az ínyét néztük, majd a tetején is ki fog jönni, csak nem ott tört át. hát nagyon fura.
hát igen, ez nem semmi:) mitől nőtt ekkorára?
szia! 5kg 6 hetesen? az igen :)) eddig mi voltunk a csucstartok de lepipaltatok. Alex 2 honaposan volt 5890 :P
majd kepet rakjal fel!
Sziasztok Ancsi a cumisuvegen mekkora a lyuk nekunk a gyerekorvos szolt h tul nagy a lyuk miota kicsereltuk jobb lett nem faj annyira persze adom a gorcsoldot meg komenymag teat is , Virag nagyon cuki kepeket tettel fel nagy fiad van :) , mi is novogetunk majdnem 5 kg holnap toltjuk a 6 hetet ezt is megertuk :) sajna ritkan jutok ide puszi mindenkinek
Nem kapott kúpot, magától aludt ennyit. :)
igen, kiáll a börből és pont olyan mint egy fog. csak nem jó helyen van és még túl korai...
Jaj szegények! nálunk is nagyon sok a hasfájás, de inkább csak evés közben és utána. Gyerekorvos nem tud semmit javasolni?
Sziasztok!
Nálunk még mindig káosz van alapvetően, alvásból sikítva felriadás hasfájás miatt. Az elmúlt hetekben 1.5-2 óránként, éjjel is.
Ha ez nem lenne elég, fogzunk és közben megkaptuk a 4 hós oltást is (dupla + rotatek), emellett az egyik be is gyulladt neki a combjánál.
Vettem itthon gripe watert és rendeltem Angliából is, össze se lehet hasonlítani a kettőt. Sajnos a gondunkat ez sem oldja meg, de talán valamit segít.
Most a shüssler sóval próbálkozom, a 7-es számút nagyon aljánlják hasi görcsökre babáknak. Majd beszámolok róla hogy beválik-e.
Hasfájós babák anyukáinak ajánlom figyelmébe, nagy bizodalmam van benne.
[link]
Sajnálatos hogy se védőnő, se gyerekorvos nem ajánlja, pedig elsőként homeopátiával kellene próbálkozni és nem rögtön mindenféle espumisan-nal megy hasonlókkal..
Iza, jobbulást a hátadnak :)
persze lehet nyomja a pici inyet. kiall a borbol vagy alatta van?? olyan mint egy fog?
igen, kemény. lehet akkor emiatt maradt abba a szopi és megy nehezen a cumizás??? jövő héten amúgy is megyünk a 2 hós vizsgálatra, megmutatom neki mindenképpen.
eleg sotet a foto de latom azt a feher valamit. szilard csontos? elofordul ritkan hogy mashol no ki fog. azert jo lenne ha doki latna.
na sikerült csinálnom pár képet. feltettem a naplómba, megnéznétek majd?
hát ez az, hogy egy kis kemény valamit éreztem amikor odanyúltam. fogalmam sincs mi lehet. sehol máshol nincs ilyen a szájában.
Képzeljétek, tegnap visszajött a lumbágó, vagy ki tudja mi, ahogy altattam Márkot...alig bírtam felkelni, mert nem kellett se cici, se cumi, és ilyenkor ringatni szoktam, hát kellett 5 perc mire kikászálódtam mellőle...mára már jobb lett. Most kipróbáltuk, hogy a másik oldalamon alszok, hátha az a baj, hogy mindig egy irányban fekszem Márk mellett.
Oldalt nekünk is van ilyen, szerintem ez nem fogacska még. Elvileg elől jönnek ki először, ez így mindig látszani szokott, de ha keményet nem érzel, nem fogacska még. A körmöddel érezned kell, ha fogacska, hogy kemény ott.
lányok! feltűnt nekem mostanában, hogy a lányom alsó ínyén, oldalt, nem elöl, van valami fehér folt. azt hittem tejmaradvány, nem foglalkoztam vele. de még mindig ugyanott van. benyúltam a szájába és nem jön le, kemény. lehet hogy kijött egy foga és észre sem vettem???? na de oldalt??? nem tudom lefotózni, mert nehezen hozzáférhető. ezt nem értem.
Tettem fel képet Márkról, ahogy eszi a kezét. :)
Kúpot adtál neki? Attól is álmosak szoktak lenni. Az alvás jót tesz amúgy ilyenkor! :)
az agyhartya elleni ami plusz nalunk. de hala egnek utanna nem kap majd csak 15 honaposan asszem. utalom ugy megviseli.
Ohh.. Nekünk csak a két hónapos volt kettő, meg majd a négy hós lesz. Most csak 1-et kapott, meg a rotát, de azt innia kellett.
Szegényke... :(
Majd gondolok rátok holnap. A 4 hós még rosszabb, ott megint kettőt kapnak. :(
Gábrielt úgy néz ki kiüti a szuri. Az oltás után is egyből 3 órát aludt, majd az éjszakát is átaludta.
Mondanom se kell, hamarabb felébredtem most reggel, mint ő. Furcsa is volt, hogy nem az ő síráságra (Gágogására) keltem. :) (Úgy sír, hogy "Gáá, gáá!) :). Hanem arra keltem, hogy majd szétdurrannak a melleim, mivel hajnalban nem szívta le. :D
ugyik vagytok! en is varom a nagy napot amikor atalusszuk az ejjelt.
mi holnap megyunk 4 hos szurira. mar rettegek szegeny Alex 1 hetig megviseli a szuri. :(
Jó reggelt lányok!
Képzeljétek, Gábriel a tegnapi nehéz napja után (3. hós oltás) átaludta az egész éjszakát. Nem tudom, hogy ennyire kikészíthette a szuri, hogy a hajnali 3 órás evésre sem kelt fel. Este 10-kor tettem őt le a kiságyába, és reggel fél 8-kor kelt.
:) az pedig fogzas jele. engem is "megharapott" amikor elkezdodott. ha az ujjad nem szivja hanem ragcsalja akkor feszit az inye.
Rágicsálta az ujjamat :) biztos a fog is bezavar!
Tejcsikét vacsizott :)
Kipróbáltuk a tejmentes tápit, hát nem lesz nagy kedvenc, evett belőle 70mlt aztan pocskolta!
Inkább visszatérek az anya tejhez :)
Szép estét mindenkinek!
További ajánlott fórumok: