Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jo reggelt!
En nyelv alkatt merem nem az elso csipogasig, hanem legalabb ot percig. Eddig minden okes bar ugye egy honapot meg nem mertem vegig.
Jó reggelt!!
Én is kíváncsi vagyok Annamari az eredményedre..
Majd tedd fel. :-)
A többiek hogy vannak?
Én folytatom a hőmérőzést (én nyelv alatt kezdtem el mérni, szóval, most már nem váltok), a hétvégén meg kezdem az ovu teszteket csinálgatni...
Ti?
En is remelem hogy ez a mi honapunk.
Mikor lesz ovud?
Honey vegyel masik homerot. Az a legbiztosabb.
Virag szuper lenne ha sikerulne marciusban. Mi mindent meg fogunk tenni a cel erdekeben.:)
...es most nem verzel???
Ha nem, akkor penteken probalj elmenni hozza..
Ha verzel akkor meg mihamarabb, hogy hormont tudjon felirni (utrogestant).
Hát most mit is mondjak?!
Nagyon rosszul érzem magam tegnap óta, szédülés, hányinger, de talán említettem. Csináltam egy facelle tesztet itt a munkahelyemen. Kicsit macerás, meg nem éppen a legjobb helyszín, talán kicsit el is bénáztam, de úgy néz ki kétcsíkos. És nem olyan nagyon halványság, mint korábban. Mivel valaki mindig megzavart, nem bírtam kivárni a 10 percet, bedobtam a szekrényembe, később felmegyek ellenőrizni. Egyébként már 1 percnél kijött. Nem tudom mit gondoljak. A délutáni cserénél volt némi vér, de nem sok. Eléggé aggaszt most ez az egész, főleg mert dolgoznom kell holnap is, nem tudok helyettesítést kérni. Nem tudom mit csináljak. A dokim csak szerdán és pénteken rendel, én meg leghamarabb pénteken tudok menni. Jajj megőrülök!!! Nem értem mi van velem... :(
Koszi akkor veszek masik fajtat. Szombaton megyek 12-re nődokihoz uh-ra :) remélem làtunk màr petezsàkot.
Annamari vérzel azóta vagy csak maszatolsz? Hàtha baba :)
Nagyon szurkolok mindenkinek , hogy sikerűljön a màrcius :))
Szia!
Nekem jövő szerdára írja a naptár. :-)
Neked?
Akkor ezek szerint holnap kiderül.
szorítok, hogy minden rendben legyen. :-)
Csajok kinek mikor varhato a kovetkezo ovu?:)
Annamari az a legrosszabb mikor ez a bizonytalansag van. De a doki csak mond mar valamit remelkem.
Virag ez nagyon jo hir.
Gratulalok!
Nekem a hganbyingerre a cola volt jo.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban