Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Idén: baba a pocakban! fórum

Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)

2724. TF-Virág (válaszként erre: 2720. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 15:08
Az activslban alapbol van folsav csak keves. A vitamin meg snnyira keveske higy nem okoz gondot. Ahoz meg naponta majat kene ennem amit nem fogok mert nem szeretem! Zoknibaba furi hogy nem barnazol mensi sehol de teszt negativ. Mi a csuda lehet?
2723. zoknibaba
2014. ápr. 9. 13:46

Honey keress neki egy oldalt ahol ezt egyszeruen leirjak olvassa erl es megerti.

Aranyos, hogy igy izgul.:)

Lanyok en a dm-s terhesvitamint szedem. Mar egy par hete. Alapveto noi vitaminsor. Artani nem art.:)

Ha hetfoig nem jon meg elmegyek csutortokon orvoshoz, ha meg bejutok hozza. Adjon valamit es mondjon is valamit.:)

2722. jszyl (válaszként erre: 2721. - Lhoney)
2014. ápr. 9. 13:42

:-)

Úgy látom ő még jobban izgul mint te...

Hát próbáld elmagyarázni neki, hogy ilyenkor még most KEZD egyáltalán beágyazódni, szóval még azért idő mire tudsz tesztelni, és ki is tudja mutatni :-)

2721. lhoney (válaszként erre: 2711. - Annamari23)
2014. ápr. 9. 13:19
hat ez volt a masodik tel erdekes csak telen vesz elo leginkabb mert egyszer megfazott a vesem nagyon es azota .. jaj csajok segitsetek a parom esz meg 2 naponta kerdezgeti csinaltam e tesztet mert bizti h most ossze jott de mi van ha most sem nagyot fog csalodni :(((( es azt nem akarom szegenykem nem erti h a 6dpo n vagyok :) es meg korai azt mondja te kell erezzed mondom megis mit h 6 naposan rugja ki az oldalamot ugy ficankol :P mi lesz igy :( ??? mennem kell
2720. jszyl
2014. ápr. 9. 13:05
Én most amúgy a Femibion800-at szedem, előtte meg az Elevitet szedtem.
2719. jszyl (válaszként erre: 2718. - TF-Virág)
2014. ápr. 9. 13:05

ja!

Értem :-)

Csak azért kérdeztem mert pont tegnap beszéltem a védőnővel a vitaminokról és azt mondta, hogy abban különbözik a sima vitamin a terhestől, hogy pl. a nem terhes vitaminban van A vitamin, ami nem jó terheseknek...és persze nincs benne folsav...

Az jó ha szedsz mellé...

2718. TF-Virág (válaszként erre: 2717. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 12:25
Minden mastol ment a hasam. Dokival megnezettem. Azt mondta jo caak szedjek melle folsavat.
2717. jszyl (válaszként erre: 2715. - TF-Virág)
2014. ápr. 9. 12:12

Hogy hogy ezt választottad?

Az nem kimondott terhes vitamin...

orvos ajánlotta?

2716. EMBetti83
2014. ápr. 9. 11:58

Sziasztok!

Gyors végigolvastam mit írtatok ma, de reagálni nincs időm, sok a munka. Csak annyit, hogy szépen erősödik a teszt! : )

További szép napot! Este jövök.

2715. TF-Virág (válaszként erre: 2714. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 11:39
En beres actival maxot
2714. jszyl
2014. ápr. 9. 10:57

Amúgy szedtek vitamint?

Csak mert a tavasz elejére nagyon ki tud ürülni a szervezet, és sokkal hamarabb megbetegszünk...

2713. jszyl (válaszként erre: 2712. - Annamari23)
2014. ápr. 9. 10:56
Szerintem jobb ha sokat iszol, ha tényleg vesekő lenne akkor kiürülhet, ha meg mástól fájna, az is csak jót tesz :-)
2712. Annamari23 (válaszként erre: 2710. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 10:07
Az elmúlt napokban alig mertem inni, mert így is sokat kell pisilnem. Ma szabados vagyok, iszok majd sokat. Hátha...
2711. Annamari23 (válaszként erre: 2708. - Lhoney)
2014. ápr. 9. 10:05
Neked mióta van ez? Éppen mérgelődtem is, hogy még "csak" 30 vagyok, de mennyi bajom van? 20 évesen is volt gond a térdemmel és a gerincemmel, alig bírtam elviselni a minden napos fájdalmat. A fura az volt, hogy a terhességgel kigyógyultam ezekből.
2710. jszyl
2014. ápr. 9. 09:47
Próbáljatok sokat inni, ha kő, akkor hátha kijön...
2709. zoknibaba
2014. ápr. 9. 09:42

Annamari honey ez nagyon nem jó. :(

Honey miért kell vese Uh?

2708. lhoney (válaszként erre: 2704. - Annamari23)
2014. ápr. 9. 09:15
szerintem is en is igy vagyok ha egy pontba megnyomja a masszor elall minden fajdalmam kioldodik de aztan persze ujra elo jon most az uramnak is faj alig bir menni en nem ertem mi van velunk ahogy oregszunk minden bajunk utoler szep fiatalon , most felhivtam a dokit aki kene csinalja a vese ultrahangot 3x hivom ugye 2x lekestem a programalast mert nem voltam aznap pont itthon erre fel 1 honapig szabin van es mas nincs aki megcsinalja nagyon szuper nincs szerencsem ehez :(
2707. zoknibaba
2014. ápr. 9. 08:52

Ma reggel is csinatam tesztet. Semmi nem volt rajta.

Erzem, hogy mensi lesz. Semmilyen mas tunetem nincs. Csak jonne meg, szombatig, mert megyunk nyaralot takaritani.

Oszinten szolva most lehet en is meg fogom csinalni, de szep aranyok nem lesznek rajta mnajd 34 leszek es tulsulyos.:(

2706. jszyl (válaszként erre: 2705. - Zoknibaba)
2014. ápr. 9. 08:37

Ennyire biztos vagy benne, hogy mensi lesz?

Visszatérve a kombinált tesztre...

Én szakmai szemmel néztem...és mivel tudtam, hogy ezzel hamar kimutatható ha netán baj van, én ezért választottam...

2705. zoknibaba
2014. ápr. 9. 08:31

Sziasztok!

Szyl szerintem most par nbapig ne csinalj. Nem lesz semmi gond meglatod.

En nem csinaltattam meg a kombinalt tesztet, mert csak saccolgatnak es szamolgatnak. Amibe nagyban bekeszamit a sulky meg az elketkor is.

Nekem most mar holnap holnaputan mensi lesz vegre. Aztasn oszig csendes piheno van.

2014. ápr. 9. 07:50
Jobban vagyok, de enyhébben most is görcsölgetek. Lehet a derekam a ludas, mert ha ott egy ponton megnyomom, akkor sehol sem fáj.
2014. ápr. 9. 07:49

Jó reggelt!

Szyl, nagyon szép teszt, majd beerősödik. :-)

Virág! Én nem csináltattam kombinált tesztet, akkor azt sem tudtam van olyan. Most sem csináltatnék szerintem, persze a 12 hetes uh függvénye.

2702. TF-Virág (válaszként erre: 2698. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 06:58
Csak felig nyitja meg a telom. Pesten van?
2701. TF-Virág (válaszként erre: 2694. - Pottom_14)
2014. ápr. 9. 06:45
Szia! Igen minden okes. A kepeom kozott meglatod a babat! Katt a nevemre es latod :)
2700. lhoney
2014. ápr. 9. 06:44
Annamari hogy erzed magad? Zoknibaba van mensi? Nem lehet h megis csak terhes vagy ? Jajj csajok olyan kivancsi vagyok a kov. Pozi tesztre :))) lassan érkezik én tudok sorba mindegyikünknek :)))
2699. lhoney
2014. ápr. 9. 06:39
:) hat akkor halkan oruljunk :)
2698. jszyl (válaszként erre: 2692. - TF-Virág)
2014. ápr. 9. 06:35
2697. jszyl (válaszként erre: 2696. - Lhoney)
2014. ápr. 9. 06:34

Még nem nagyon fogtam fel, de ez azért is lehet, mert nagyon óvatos vagyok a tavalyi vetélés miatt...de hess....el a rosszat :-)

Szóval az a lényeg,hogy igazából semmi extrát nem éreztem, a hét elején már fájdogált a hasam, kb. a 6. dpo-tól, szerintem kezdődhetett a beágyazódás, és a 10. dpo-n pénteken meg volt egy kis rózsaszínes, nyákos vérzés...el is rohantam betétért, mert ugye nem számítottam rá, hogy ilyen hamar megjön...ami az érdekes, hogy egyáltalán nem voltam csalódott inkább az idegesített, hogy miért jött meg hamarabb, mikor már 3-4 hónapja végre beállt...

Ja! és pénteken nagyon görcsöltem, mintha meglenne, tényleg olyan érzés volt, de vérzés sehol...aztán szombaton volt egy megérzésem, és csináltam egy tesztet, már azon látszott :-)

Amúgy azóta is nagy nyugalom van rajtam...

Nekem ez volt az első tünet...Annánál is ez volt, emlékszem...nem volt a menzesz előtti idegeskedés, feszültség!

2696. lhoney (válaszként erre: 2690. - Jszyl)
2014. ápr. 9. 06:27
Jo reggelt mindenkinek jo lesz ez jszyl ez mar szepen alakul latszik , te mit ereztel mielott ugy lattad , h megjott elotte levo napokba voltak tuneteid ? felfogtad mar , h kismama leszel ? :)))
2695. jszyl (válaszként erre: 2692. - TF-Virág)
2014. ápr. 9. 06:24

En ajanlom neked. Annanal is csinaltattam.

Sokmindent kiszur, es hat az meg a masik hogy mar nem vagyunk 20 evesek :-)

Nezd meg tobb helyen, hatha talalsz olcsobbat :-)

Egyebkent en tb alapu intezetben csinaltattam. Maga a vervetel csak 9 ezer volt, az ultrahangot melle meg barhol megcsinaltathatod, az sina 12. Heti uh...gondolom erre mar van idopontod :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.