Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Honey keress neki egy oldalt ahol ezt egyszeruen leirjak olvassa erl es megerti.
Aranyos, hogy igy izgul.:)
Lanyok en a dm-s terhesvitamint szedem. Mar egy par hete. Alapveto noi vitaminsor. Artani nem art.:)
Ha hetfoig nem jon meg elmegyek csutortokon orvoshoz, ha meg bejutok hozza. Adjon valamit es mondjon is valamit.:)
:-)
Úgy látom ő még jobban izgul mint te...
Hát próbáld elmagyarázni neki, hogy ilyenkor még most KEZD egyáltalán beágyazódni, szóval még azért idő mire tudsz tesztelni, és ki is tudja mutatni :-)
ja!
Értem :-)
Csak azért kérdeztem mert pont tegnap beszéltem a védőnővel a vitaminokról és azt mondta, hogy abban különbözik a sima vitamin a terhestől, hogy pl. a nem terhes vitaminban van A vitamin, ami nem jó terheseknek...és persze nincs benne folsav...
Az jó ha szedsz mellé...
Hogy hogy ezt választottad?
Az nem kimondott terhes vitamin...
orvos ajánlotta?
Sziasztok!
Gyors végigolvastam mit írtatok ma, de reagálni nincs időm, sok a munka. Csak annyit, hogy szépen erősödik a teszt! : )
További szép napot! Este jövök.
Amúgy szedtek vitamint?
Csak mert a tavasz elejére nagyon ki tud ürülni a szervezet, és sokkal hamarabb megbetegszünk...
Annamari honey ez nagyon nem jó. :(
Honey miért kell vese Uh?
Ma reggel is csinatam tesztet. Semmi nem volt rajta.
Erzem, hogy mensi lesz. Semmilyen mas tunetem nincs. Csak jonne meg, szombatig, mert megyunk nyaralot takaritani.
Oszinten szolva most lehet en is meg fogom csinalni, de szep aranyok nem lesznek rajta mnajd 34 leszek es tulsulyos.:(
Ennyire biztos vagy benne, hogy mensi lesz?
Visszatérve a kombinált tesztre...
Én szakmai szemmel néztem...és mivel tudtam, hogy ezzel hamar kimutatható ha netán baj van, én ezért választottam...
Sziasztok!
Szyl szerintem most par nbapig ne csinalj. Nem lesz semmi gond meglatod.
En nem csinaltattam meg a kombinalt tesztet, mert csak saccolgatnak es szamolgatnak. Amibe nagyban bekeszamit a sulky meg az elketkor is.
Nekem most mar holnap holnaputan mensi lesz vegre. Aztasn oszig csendes piheno van.
Jó reggelt!
Szyl, nagyon szép teszt, majd beerősödik. :-)
Virág! Én nem csináltattam kombinált tesztet, akkor azt sem tudtam van olyan. Most sem csináltatnék szerintem, persze a 12 hetes uh függvénye.
Még nem nagyon fogtam fel, de ez azért is lehet, mert nagyon óvatos vagyok a tavalyi vetélés miatt...de hess....el a rosszat :-)
Szóval az a lényeg,hogy igazából semmi extrát nem éreztem, a hét elején már fájdogált a hasam, kb. a 6. dpo-tól, szerintem kezdődhetett a beágyazódás, és a 10. dpo-n pénteken meg volt egy kis rózsaszínes, nyákos vérzés...el is rohantam betétért, mert ugye nem számítottam rá, hogy ilyen hamar megjön...ami az érdekes, hogy egyáltalán nem voltam csalódott inkább az idegesített, hogy miért jött meg hamarabb, mikor már 3-4 hónapja végre beállt...
Ja! és pénteken nagyon görcsöltem, mintha meglenne, tényleg olyan érzés volt, de vérzés sehol...aztán szombaton volt egy megérzésem, és csináltam egy tesztet, már azon látszott :-)
Amúgy azóta is nagy nyugalom van rajtam...
Nekem ez volt az első tünet...Annánál is ez volt, emlékszem...nem volt a menzesz előtti idegeskedés, feszültség!
En ajanlom neked. Annanal is csinaltattam.
Sokmindent kiszur, es hat az meg a masik hogy mar nem vagyunk 20 evesek :-)
Nezd meg tobb helyen, hatha talalsz olcsobbat :-)
Egyebkent en tb alapu intezetben csinaltattam. Maga a vervetel csak 9 ezer volt, az ultrahangot melle meg barhol megcsinaltathatod, az sina 12. Heti uh...gondolom erre mar van idopontod :-)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban