Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Azta!
Szépen látszik! ...és milyen korán! :-)
Én nem emlékszem már, hogy Annánál mikor látszódott...inkább a 20. hét körül, akkor hirtelen nagyon megnőtt..
Lanyok kmolyasn mondom olyan aranyosak vagytok, hogy biztattok.:)
De ha hetfoig nem jon meg rendesen akkor tesztelek. Addig nem akarok.
Virag ha bejon a megerzesed, akkor te egy boszorkany vagy csak eddig titkoltad. :)))
:-)
Majd kiderül! Hamarosan! :-)
Valami olyasmi... Honeyvel vagyok pont egyszerre azt hiszem :)
Ma egy kicsit pozitívabban látom a dolgokat. Fura volt a két nap görcsölés, majd semmi. Főleg, hogy tegnapelőtt este még azon gondolkodtam menjek-e orvoshoz. Tegnap délutántól van egy furcsa érzésem "odalenn", egy bizonyos ponton szurkálgat, és időnként lenyilalgat a hüvelyembe is. Arra gondoltam talán lehet a beágyazódást éreztem, érzem. Persze ha az ember lánya vágyik valamire sok mindent bemagyarázhat magának, lehet nálam is csak erről van szó. De most sokkal jobban érzem magam, majdnem egy hétig még hihetem azt, hogy most sikerült! Még ha meg is fog jönni nem számít, mert most jóóóó! :))))
jaja!
Nekem nem is maszat volt, hanem rózsaszínes, pirosas...10. napon
ja meg pl ilyen még:
Anna a névnapom körül fogant, Ő: a szülinapom körül...:-)
Tényleg lányok!
Ti hisztek a számmisztikában?
Nálunk vannak olyan számok amik sokszor ismétlődnek, amikor megismerkedtünk, utána amikor házasodtunk..és tök véletlen.
Erre most nézem Anna születési dátumát, és most (reméljük! nagyon bízakodom) a tesóét, és ezek is hasonlóak...érdekes....pl. Anna és közte elvileg 4 év 4 hónap...x. nap lesz. Vicces :)
Annamari nekem mindig maszatolassal kezdodik. Meg mensisen fajogat a hasam is.
De Nalad nagyon biztato dolgok vanbak.:) Most mar nagyon izgulik.:)
Virág?!
Mit érzel?!
Nálam is megérezted...a lányoknál? :-)
:-)
Várjuk az eredményeket :-)
Akkor lehet, hogy csak egy hét lenne köztünk? :-D
:-(
Te mikor tesztelsz?
Annamarival hasonló a ciklusotok...
Hátha lesz még két babásunk! :-)
Annamari 1 vagy 2 lehetett ovu szerintem is. Szep gorbe nagyon.:) De jo lesz talan meg egy pozi tesztunk.:)
Nekem mar gorcsolget a hasam es nagyon piciket mar maszatolok. Mar az is jo, hogy rendesen megjon. :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban