Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Csajok kerdeznek egy nem temaba vagot.. Van valaki aki dohanyzik? Ha igen, van tapasztalat elektromos cigivel? Sulygyarapodas ilyesmi..
Nagyon szep! En mondtam hogy a 10es tesztek kesobb mutatjak mint a bolti! Megmutizid a 20asat is? :)
Honey!! Nagyon szep teszt! Egyertelmuen pozitiv!! Ezek a sok vackon nem is lehet kiigazodni igazabol, de en ha a helyedben lennek megmaradnek a tovabbi tesztelesek soran ennel a tesztnel! Eddig ez a legszimpatikusabb :))
Kepzeljetek azt olvastam egy terheskonyvben, hogy az ovulacios tesztek total megbizhatatlanok, nagyon sok eesetben akkor is negativat mutatnak amikor pozitivat kellene. Akkor minek aruljak?!
Ugye megmondtam, hogy össze-vissza mutatnak még ilyenkor a tesztek?! Csoda szép csíkocska! :-) Ugyanabból a mintából csináltad?
Erre akartam valaszolni nem tudom miert a sajatomra valaszoltam :D szoval: MAR CSAK EGYET KELL ALUDNIII! :))
Mar csak egyet kell aludni!!! :)))(
Hatha meglatod h kisfiu vagy kislany :)
en ezt nem ertem nem hagyott nyugodni a dolog csinaltam egyett a 20 as erosseguvel is es egybol pozitiv lett sot a legerosebb pozitivam a 10es meg extrem halvany
[link]
De jo akkor ma megint latod a picikedet! :)) remelem minden rendben lesz, majd ird meg! :)
Haha Betti, akkor meg valahol feluton jar a rossz ido mert itt is tiszta az eg, remelem olyan szep ido lesz mint tegnap! Csutortoktol viszont ujra esot ir :(
Amúgy jó reggelt!
Hát eddig voltam szabad, megjöttek a többiek.
További szép napot! Este jövök. ÉÉÉS nem feladni!!!
Nem kéne dokihoz menni? Nehogy valami baj legyen! Amúgy jobbulást!
Nyugalom! Még nem jött meg! Nem biztos, hogy egyforma minőségű minden teszt, még ha ugyanaz a márka is. Ott volt szépen a csík és nem fog eltűnni!
Én tudom mi lesz a vége. Egy kisfiú vagy egy kislány! Nagyon drukkolok, hogy szépen erősödjön!
Úgy néz ki sikerült! : D Igaz még ronda, nagy és sötét felhő van, de nyugat felé vége és szép kék az ég. : )
Koszi! Ma megyek vedonohoz is. Reggel meg 12hetes uh+ vervetel.
Jo reggelt!
Annamari es Honey, halkan gratulalok mindkettotoknek! Nagyon bizom benn hogy minden a legjobban fog alakulni ugy megerdemlitek mar!
Virag jobbulast!!!
Koszi! Kepet dobj fel rola ha tudsz
Remelem igazad van drága :))) gyógyulást nektek
Ez azert van mert nem minden teszten egyforman festik meg a reagens csikot. Mondtam en hogy varj egy kicsit! Nekem volt olyan hogy homezo volt a kimaradt mensi napjan. Majd kiugrott y szivem hiszen elotte mar volt 5 db pozi tesztem. 4 -5 petc utan egyszercsak 2 csikos lett. Szoval ezek a tesztek ilyenek.
Jo reggelt :) na megyek dolgozzak 1 kicsit aztán meg benezek szép napot nektek itt esik de nagyon grrr....
Amúgy jó reggelt Mindenkinek!
Virág! Jobbulást!
Az enyém sem erősödött semmit a tegnap reggelihez képest, viszont a hőm megint 37,1, szóval 2 tizedet emelkedett. Ez a 29.- ik napom...
:))) köszi most h kicsit száradt azt mondhatom h halvány pozitív 1 hajszállal halványabb mint a tegnapi na mindegy holnap meg csinálok 1 utolsót
Varj egy kicsit had szaradjon!
Sziasztok! Most jelek. Latom Annamari etosodik a teszted!
:) csinalj reggel is! A fejem majd szet szakad :(
Annyira szép volt a tegnapi teszted, biztos vagyok benne hogy ott a baba. Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Jajjj el ne kenődj! Ott a bébi, csak még korán van. Ilyenkor még nagyon alacsony a hcg, sok mindentől függ kimutatja-e vagy sem. Sőt, vkinek a reggeli vizelete alkalmatlan a tesztelésre. Látod nekem is össze vissza mutatnak a tesztek. Nem vagyunk egyformák.
Csajok erre fel most nekem nem látszik semmi :(((( en ezt nem értem sokkal halványabb mint a tegnapi :((( ezt nem hiszem el h nem tud minden simán menni
További ajánlott fórumok: