Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Jajj te szegény!
Jobbulást, próbálj pihenni ha tudsz..
Sziasztok!!
Annamari en azert meg drukkolok, de jo lenne, ha erre a dologra meg a halvany tesztekre feny derulne.
Honey meg barmi lehet ne lkegyel szomoru. Rengeteg ido sz 5 eb, de biztos, hogy Titeket ius var fent egy angyalka. Nagyon szoritok am.:)
Szyl orulok, hogy tendben vagy.
Nekem most egy rendes mensi van, barnazas csak egy napig volt. Most nagyon sok dolog gyult ossze...
Nem teszed fel?
Kíváncsi lennék!
Nekem sem látszott elsőre, csak alig!
Drukkolok!:-D
Honey ezelott teszteltel mar Pregnyl-lel? Ugy ertem amig ki nem urult. Akkor mit lattal? En sokat olvastam olyan esetekrol hogy sokaig nem mutatott a teszt egyaltalan semmit (halvanyat sem) meg az elmaradt mensi utan sem, mert alacsony volt a kismama hcg-je. Lehet higy a te hcg-d sem eleg magas meg, es most nem lett egyertelmuen negativ a teszt!
Annamari sajnalom!! Viszont olyat is olvastam hogy vannak nok akiknek visszaesik a hoje a nemvart elott, mert a szervezet emlekszik arra hogy mit kellene csinalnia, kozben pedig babasok voltak! Elobb visszaesett nekik aztan szepen felment! Amig nincs mensi addig van remeny!!!
Figyi!
Attól s függ, hogy mikor fogant, szóval szerintem van remény, ne add fel!
Nekem is kicsit nehezen erősödött a teszt, és most már nem is akarom figyelgetni, reménykedem a legjobbakban, és majd 7-8 hetesen megyek orvoshoz....
Azért sem akarok hamarabb, mert felesleges nézegetni, szerintem....ha megmarad, akkor úgyis megmarad, és nagyon hiszek benne hogy úgy lesz :-)
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
a hcg szintek tehat ha 11 dik napon vagyok a 20as teszt lehet eztra halvany vagy nem ??? mivel max 220 at ir de mondjuk en csak 200at ertem el vagy mit tudom en annyira szeretnem h igazam legyen h mindent ossze vissza bemagyarazok bizonyitani akarok :(
:-(
Szorítok csajok...
Annamari!
Ha netán nem sikerül tényleg esedékes lenne a hormonvizsgálat....
Szia!
Akkor lehet, hogy mivel ez 20-as erősségű teszt, lehet, hogy azért nem látszik rendesen...
Szerintem még ne add fel, hanem két nap múlva nézzél egy másikat...
Amúgy mikorra nemvártad volna? Jól emlékszem, hogy mára vagy holnapra? mert akkor még lehet, hogy korai...
Jo reggelt Csajok! :)
Betti remelem idoben beersz!
Nagyon varom a teszteket :) mikor kinyitottam a szemem ma reggel ez volt az elso gondolatom :D
Szep napot es jo munkat mindenkinek!
Hajaj, hogy elrepült az idő! Most kapkodhatok, hogy el ne késsek! Megpróbálok munkahelyen belépni megnézi a két pozi tesztet!
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban