Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Kislányunk lesz.
hát én is szeretnék már a 28. hétnél tartani:)
és milyen volt eddig a terhesség Nektek?
A költözés miatt, a másik cicánkat egy ismerősnek ajándékoztuk, de kiderült hogy ők most kertes lakásból beköltöztek panelba a cicát nem vitték, szeptemberben akarunk menni Nyíregyre s akkor elakarjuk hozni a cicát, reméljük addig nem történik semmi baja.
Sztem még jól fogjátok látni a kicsit, de majd az akkor kiderül. Mi 29 hetes megyünk. Már nagyon várom, meg jövőhéten orvoshoz, azt még jobban várom :)
Szegény! És szeretnétek később is cicát? Remélem már hamar meggyógyul akkor a férjed.
szerencsére mos jól vagyok. Mi pénteken megyünk 4d-re. Remélem így 31 hetesen azért látjuk még rendesen a babát.
Köszi Sandra! Cicus mellhártyagyulladást kapott, meg egy tumor volt a belein :( elég érzékeny macska volt, képes volt a szobában is felfázni pedig a kis fekhelyre a konvektor előtt volt, meg már nagyon öreg cicus volt. Az utóbbi ket hétben, hetente 3x vittük orvoshoz hiába kapta a gyógyszert a légzése nem javult :(
A férjem javul csak rossz h a fülei is be vannak dugulva, de megyünk nem soká dokihoz.
Veled minden oké!?
Sajnálom! Férjednek meg jobbulást kívánok!
Mi volt a cicus baja?
Jó reggelt!
Meghalt a cicusom :( szegénykém
A férjem meg beteg, jol megfázott :( de már legalabb nem lázas.
Jol indul ez a hét!
Szia Emma!
Kisfiú vagy kislányotok lesz!?
szia! udv itt nalunk! kislany vagy kisfiu babat varsz? :)
en ma vagyok 28 hetes :)
SZIASZTOK Kismamik!
szeretnék csatlakozni, dec 14-re várom 1. babámat, és mióta láttam 4Dn a kis pofikáját, folyamatosan a sírás kerülget...
Florine, ha keményednél, akkor a hasad olyan mintha egy hatalmas kő lenne benne ami húz lefele, bemerevedik az egész és lépni alig bírsz. én így írnám le, de szerintem mindenki másképp érzi. nekem bármilyen kis fizikai aktivitástól befeszül a hasam sajnos
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban