Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Hol rendel a dokid?
Az én lábam is tele lett viszerekkel, de ami még durvább, hogy mindenhol látszódnak az ereim. Ami nagyon zavar az a szemem alatti rész, nem győzöm kenni... :(
Utolsó próba aztán feladom. :)
Dehogynem előbb útobb kesz lesz minden :)
Kitartas!
Meg kedden majd irj mit mondott a doki, s említsd neki a teszteket is!
Szia!
Nem azt mondtam nem jövök, csak nem leszek egy ideig. Tényleg lesz mit csinálnom az elkövetkező időkben. :)
Most is lenne egy csomó pakolni való, de már rosszul vagyok tőle. Nincs is kedvem neki fogni semminek. Sosem lesz kész... :P
Jaj Annamari már megint itt akarsz hagyni minket!
Ne csináld ezt, nagyon is érdekel h mi van / mi lesz veled / veletek!
Megértem h sok lesz a meló de biztos lesz egy kis időd hogy benéz hozzánk h mi újság veled! Meg jo kibeszelni a dolgokat :)
Kérlek gondold át!
Én se nagyon látom, meg már tényleg erősödnie kellett volna a csíknak. Sztem ez vmi más lesz. Várjuk az eredményt aztán okosabbak lesztek/lesztünk.
Izgulok remélem hamarosan lánykérés lesz :)
Nem fogom bizonygatni, mindegyiken ott a csík. Élőben nem kell meresztgetni a szemem hogy lássam. Szellemcsíkok meg azért nem lehetnek, mert időn belül is lehetett látni. Sok tesztet elhasználtam az elmúlt évben, és megállapítottam néhány dolgot, úgy érzem már különbséget tudok tenni. Visszagondolva tényleg voltak szellemcsíkos tesztjeim, de ezek nem azok.
Mostanában nem leszek, holnap írjuk a szerződést és átíratjuk az órákat, utána meg dolgozni fogok.
De már amúgy is kilógok a sorból, gondolom meg lesztek nélkülem. :)
Vigyázzatok magatokra addig is!
Most pedig megfogadtam, hogy nem tesztelek többé, csak ha nagyon sokat késik. Ezalatt azt értem, hogy legalább egy hét... Nem védekezünk továbbra sem, hiszen nincs rá okom hogy féljek a teherbeeséstől, mert úgy sem fog menni.
Egy éve nem gondoltam volna hogy ennyire küzdelmes lesz, még jó hogy időben rájöttünk gondok vannak.
Nem akarok nagyon mélyen belevágni a kezelésekbe, hiszen várom a lánykérést... :P
Utána jöhetne a bébi is! :)
Korábban nem volt ilyen, hogy ennyi tesztemen is legyen halvány csík. Valószínűleg az LH megemelkedett szintjére reagálhatnak. Nem csak én látom a csíkokat, nem tudom miért nem tudom fényképezni, de végül is nem számít. :)
Ha beigazolódik a PCOS legalább úton leszek a gyógyulás felé, mert akkor elkezdőddhet a kezelés. :)
Nem tudom jobban fotózni, mindegyiken ott a halvány rózsaszín csík, talán telóról nézzétek meg. Sehogy nem tudom úgy csinálni, hogy olyan legyen mint élőben. A felső kettő a múlt heti (amit feltöltöttem ide), a többi ezen a héten készült.
Ez a mai...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban