Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Sziasztok!
Annamari, és a többifajta teszt, amiket vettél? Azokat még nem próbáltad? Mikorra várod amúgy?
Jó reggelt!
Nem jött még meg, de gondolom már nem sokat várat magára... Ugyan a hőmérsékletem magas (37,1), viszont az xepil negatív lett. Az igaz hogy nagyon sokat pisilek, de akkor is mutatnia kellene valamit ha terhes vagyok. Fura egyébként, mert a hasam puffadt és feszül, a melleim duzzadtak és fájnak, tehát azt mondanám terhes vagyok, csak a teszt nem mondja ezt. :)
Megfogadom hogy nincs több teszt idő előtt, legalább 5 napos késénél fogok csak próbálkozni. Több vaterás tesztet sem veszek. Elég volt.
Szerencsére nem éltem bele magam semmibe...
Én most kelltem fel, álomkór jött rám délben, így kaja után lefeküdtem... :P
Még nem jött meg szerencsére.
Szerencsére amit nem kell vennünk mert már kaptunk, kiságy, etetőszék, utazóágy, 6 hónapos kortól babaülés a kocsiba, akkor férjecském vette szülinapomra a baba pihenőszéket.
De még így is sok minden van vissza. Babakocsi, szerintem az az egyik leghúzósabb árban, viszont nehéz tényleg jó 3:1 kocsit találni használtan ami még nincs is lepukkanva és nem a majdnem eredeti árat kérik el érte.. egy párat azért találtam és gyors el is mentettem.
Sziasztok! Betöltöttük a 34. hetet. Tegnapelőtt volt két egybefüggő jóslóm, azelőtt pedig egy, azóta csak egy-egy keményedés. Örülök. Rossz olvasni, amit Diszi, te is írtál, hogy ez a front sokaknak idejekorán meghozta a babáját. Ismeretlenül is szorítok értük!
Annamari, ha két óráig kibírod, tesztelhetsz, vagy holnap reggel terveztél?
Ellina, mi is apránként vásároltunk, bár az egyik legnagyobb sikerült elsőre, a babakocsi, mert megtaláltam a legnagyobb vágyamat, én is használtan, egy évesen, nagyon jó állapotban, jó áron, mindennel együtt (mózes, hordozó, bázis talp, sport és váz). Kb. 22 hetes voltam.
mi is aprankent vasarolgattunk. en kis zoknit vettem elosszor :P
egyben irto sok lett volna es maceras mire mindent beszerzel. ha epp akcios volt valami megvettuk.
Lányok mikor érdemes neki állni vásárolni?
Nyilván nem ruhára gondolok, hanem baba bútorra. Nem tudunk minden egyszerre megvenni később sem, és mivel a legtöbb dolgot használtan fogok úgy is venni, így félő hogy később elviszik az orrom elől..
Épp nézelődőm mit hol érdemes majd megvenni, találtam egy nagyon jó pofa pelenkázó szekrényt ami egyben fürdető is. Ilyet még nem is láttam :D
Haza ér férjem megmutatom neki és lehet lestoppolom, bár lehet hogy még korai ilyesmiket elkezdeni begyűjteni?
Értem, de már csal pár nap akkor. Ügyes vagy és kibírod! :)
Ha tesztelek jelentkezem, sajnos egyre nagyobb a kísértés... :P
Nem tudom sikerül-e legalább 2 órát kibírni pisi nélkül, ugyanis tegnap este óta legalább 8x voltam...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban