Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Elvileg Orsiék is bejönnek, meg ahogy hazaér a férjem ő is jön.
Már ezen a hetfön nem változtatunk mert lehetne szombat is csak szegény orvosomat se akarom ugráltatni h most egyszer hétfő aztan mégse ....
Várom majd a tesztet !
Hetfön haza, aztan majd csak szülni jövünk vissza majd :)
Vigyazz magadra :)
Persze én jol vagyok :)
Remélem nálatok is hamar elmúlik a pocifájás, kitartas!
jobbulast! viszonylag jo ejszakank volt. most faj picit a pocija. nemsoka jon anyum meg hugomek latogatoba :)
Alex hizik rendesen. szerintunk sokat is. mar tobb mint 3500gr.
Sziasztok !
Amika vigyázzatok magatokra,
Annamari megy a drukk :)
Virág hogy vagytok?
Diszi kitartás :)
Többiek?
Én még mindig nagyon beteg vagyok, nem múlik a bélgyulladás, múltkor 3 nap után már semmi bajom nem volt, de most még mindig szenvedek, görcsölök és a csempét leimádkozom ha wcre kell mennem :(
Sziasztok!
Lassan idulunk a szüleimhez vidékre, vasárnap jövünk vissza.Remélem minden rendben lesz!
Diszi, hétfőn hazaengednek?
Annamari majd tegyél fel képet ha teszteltél, szerintem jó lesz minden!
Kismamik, hogy vagytok?
Jó reggelt Lányok!
Izgultam mit mutat majd a hőmérő, ma lenne esedékes a mensi. Remélem nem fog megjönni. Nagyon szédülök és fáj a fejem.
Úgy tesztelnék hcg teszttel, de csak az utolsó két lh-t használtam el, próbálom visszafogni magam. Reggelig 2x pisiltem, szóval koncentrált mintám se lett.
Ki hogy van ma?
Jo reggelt! gondoltam hogy a hidrgfront beinditja a szuleseket. sajnalom a piciket.
jol vagy?
Sziasztok!
A hosszú hetvege előtt jol kiűritették az osztályt, totál egyedül vagyok a szobában :(
A tegnapi nap élményekkel teli volt, iszonyú sok szülés/császár volt, csak volt olyan is amin megdöbbentünk, és aggódunk nagyon. Sajnos még aggódunk mert a babák nincsennek jol koraszülöttek, nagyon picik ... :(
Remélem mindenki jól van?!
Hétfőig engem itt már megtűrnek!
Itt a kép a reggeliről, kicsit megsérült. Ez az első olyan xepil teszt amin időn belül is volt csík, remélem pár nap és szép pozitív lesz.
Florina, gratulálok, sok boldogságot nektek!!!!
nekünk meg, még "hátralévő" kismamiknak kitartás, eljön hamarosan a mi napunk is...csak győzzem kivárni:)
Szoval az 1. Csomagban volt egy kicsi sudocream, kuponfuzet, szorolapok. Mecsek tea ( szopis, baby) .
A masodikban sok minden. Sudocream, silan oblito minta, mellvedo krem minta, folyekony fertotlenito szappan, szinfogo kendo minta, eteto eloke, mecsek tea. Ujsagok, szorolspok. Pampers pelenka 2db, pamers torlokendo
. Asszem ennyi.
Nagyon aranyos :)))
Ő a második baba, mióta idejárok :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban