Hűtőtárolást nem ígénylő ételek (beszélgetés)
2022. jún. 1. 13:18
Nem autózunk, és gondolkoztam a hűttőtáskán, de nem tudom meddig bírná a jégakku
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 1. 13:17
Ha mindenképp főtt kaját akarsz vinni, akkor szerezz be a kocsiba egy fagyasztót, esetleg hűtőt!
Főtt kaját nyáron, hűtés nélkül aznap el kell fogyasztani!
(szerintem)
2. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jún. 1. 13:14
Ha a hordozhatosagot is figyelembe veszed, a szendvicsekkel, gyumolccsel, zoldseggel, dio-, mogyorofelekkel jobban jarsz, nem kell a dobozokat hurcolaszni fogyasztas utan is. Meg az is szempont lehet, hogy mennyire lehet szetpocsalni a taskakban.
Ha autoztok, akkor meg nem nagy osszeg egy fagyasztoladaba vagy -szatorba es par jegakkuba invesztalni.
2022. jún. 1. 13:02
Mondanátok nekem olyan főtt ételeket amik nem igénylik a hűtőt és nyáron el tudom vinni kirándulni? Az se árt ha készen le fagyasztható és utánna nem igényli a hűttőt mert gondolkozom rajta hogy előre meg főzöm őket. Nyárra több egész napos kirándulást tervezünk 2 gyerekkel, de nem szeretném őket út közbeni gyors kajával tömni sőt a legtöbb helyen nem is lesz ilyen lehetőség és mivel ez az első nyár hogy el tudunk menni ide -oda így fogalmam sincs mi az ami nem romlik meg hűttő nélkül 1 nap alatt. A csak szendvics nem opció mert akkor egész nap nem esznek főtt ételt.
További ajánlott fórumok:
- Vasalást nem igénylő függönyt keresek
- Eddig minden évben kaptunk fűtés támogatást, idén még az igénylő papírt se küldték. Miért nem? Megszüntették?
- Utazási költségtérítéshez igénylőlapot hol tudok beszerezni?
- Állandó 24órás otthoni felügyeletet igénylő beteg ápolása...
- Pécsen vagy környékén hová lehet olyan felnőtt személyt elhelyezni, aki állandó felügyeletet igénylő beteg?
- Könnyen és gyorsan elkészíthető, ízletes, kevés alapanyagot igénylő ételek. Ki tud ilyeneket?