Húsleves recept

A Húsleves hozzávalói:
csirke farhát,v.csirke nyak,v.húsos csont,
1 egész hagyma
1 csomag leves zöldség.
4-5 db kelbimbó
8-10 szem egész bors
10-15 db egész kömény,
só,1 db húsleves kocka
levesbetét grizgombóc
nem tévesztendő össze a griznokedlivel


A Húsleves elkészítési módja:
A megpucolt zöldséggel,az egész hagymával,felrakjuk a levest,tea tojásba rakjuk a köményt, borsot,bele rakjuk a levesbe,és lassú tüzön megfözzük.

A griz gombóc receptje fent van a recepteknél,érdemes megcsinálni.
Én karfiol rózsákat,borsót is szoktam belerakni a levesbe,mikor hogy.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A húsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook