Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Ha felállok én is leadok kb 60-70dekát!
(vagy mennyi lehet egy klaviatúra?)
De az enyém nem lesz illatos.
Azt hogy kell csinálni?
Js.Mire felálltam a géptől,máris leszaladt két kiló.
Mondjuk a klaviatúra azóta érdekes illatot áraszt,pedig letörölgettem rendesen. :)
t.Ili, Hatan és Zsóka hozzászólásához.
Tényleg nem egy szívderítő dolog, de arra kell gondolni, hogy teljesen átdolgozza az állat (disznó) szervezete az általa megevetteket.
Másik dolog: ellenlábas (másik hasonló terméket áruló) névtelen, alaptalan bejelentésére indul a nyomozás, ám a "boltnak" annyi, a rossz hírnév miatt.
A szarvasgomba, amit egyes állatok tudnak megtalálni, nagyon értékes fajta, az ilyen "jószág" értéke már szinte "arany árában van".
Ami pedig a fogyókúrát illeti, ha valami besegít, az csak jó!
Felénk is volt hasonló,úgy 30 éve.
A piaci hurkasütő bukott le,de ott kutyát emlegettek.Pedig én is ettem belőle annó.
Már nem emlékszem,de biztos jó volt,mert nagy forgalma volt.
Azt hiszem lemondok a paprikás krumpliról.
Hal lesz.(Nem halkolbász.)
Persze, hogy nem, de sajnos megtörténhet.
Nem tudom, le merjem-e írni, ami tényleg megtörtént, mert félek soha többé nem ennél kolbászt. Régen megtörtént vidéken. Így:
Az ürge temetőőr volt, ott is lakott a temető szélén. Tartott malacokat. Feldolgozta (feketén), húsát, szalonnáját, és feldolgozott hurka és kolbászát árulta. A malacokat a nappal eltemetett hullákkal etette, miket éjjel kiásott, üres koporsót visszatemette. Egy exhumálásnál jöttek rá, hogy eltűnt a koporsóból a hulla, így bukott le, szerencsére. Addig egész jól keresett vele. Onnan mehetett zacskót ragasztani a dutyiba.
Na és a kolbász miből van?
Szójából?
:)))))))))))
Na ne szédíts!
Az nem az én szalonnám.Megvan mindkettő sonkácskám :)!
A hűtőben várja a holnapot valami bolti (ki tudja miből),paprikás krumpli a terv szombatra.
Még nem olvastam, tervbe van.
De azt a nyamvadtka macsekot láttam!
Azóta is tanítgatom a cicáimnak,de ezek hülyék!
Van két macskám!
De négy volt!
... és tényleg jött valahonnan a sültszalonna illat!
Merről fújt a szél?keletről?Debrecen felől??????
"Személyesen ismerem."
Vesszőcske,pálcika,gyufaszál vagy fogpiszkáló ? De aranyból!?
Melyik kutyából? Akinek a szőrével gyógyítod a kutyaharapást?
Naftalin.. szerint viszont macskából lesz.:)
De,ha elolvasod a környezetes naplóját.......
Na ..olvassátok csak,melegen ajánlom!
Tényleg! Miért nem jegesen ajánlom.Pláne egy ,forró nyári napon.(Nem olyanon,mint ez a fostos mai:()
Hajkefe -Kopaszoknak- Képe megtekinthető a környezetvédelemmel is foglalkozó naplómba.
A hulló, kefében maradó "rengeteg hajukkal" ne szennyezzék a kopaszok a környezetet. A kép szintén háttérkép.
Beleestél a slamasztikába?
Megütötted magad?
Eltört valamid?
Hívjak segítséget?
Berciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Próbáltam.
De láttad már a kutyámat?
Nézd meg az adatlapom.
Szerinted?
Itt meg fenn áll a rend.
A ló hason,a rend meg áll!
Csak én ülök a fotelomba a meggylevesemmel az ölembe,a fél dinnye után,nyomogatom a billentyű...k..et..al.s.z.ok kö..zbe,egy..et,kett..ő..t...............