Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Két kéményseprő lemászott egy régi kürtőbe. Egyikük olyan kétbalkezes volt, hogy
összepiszkolta az arcát, a másiké azonban tiszta maradt. Munkájuk után nem szóltak egy
szót sem egymáshoz. Vajon melyikük fogja megmosni az arcát?
Nincs senkinek hülye kérdése?
Esetleg fejtvény?:DDD
Szia,
Köszönöm.Igen, első baba. Úgyhogy valószínű, hogy a jövőben ritkábban jövök majd errefelé.
Szép reggelt mindenkinek! ♥
Bár így teljesülne minden kívánságom.:)))
Gratulálok!!!!
Első baba? Sok sikert a szüléshez.
Én megkerestem a feladványt, de csak hasonló, vagyis a megoldás nem derült ki számomra.
Hát én is kezdek lusta lenni ezen a téren, bár most ráfogom arra a tényre, hogy napokon belül anyai örömök elé nézek. Vagyis remélem, hogy hamarosan túl leszek a szülésen.
Egyébként nagyon szerettem ezeket a feladványokat, mert jó kis agytorna volt. De mindig az órák közti szünetekben adta fel, és inkább koncentráltam azokra, mint amire kellett volna.:)
Olvastam itt egy alkalommal, egy érdekes feladványt. Pontosan nem emlékszem, de hasonlót kérdeznék. Remélem nem ugyanazt kérdezem.:)
Őszintén nem tudom a választ, és tőletek várok segítséget.
Majomfogó volt az ebéd!?:))))
Sütöttem hozzá fasírtot.
Hát igen, sok pihent ember él közöttünk...:)
Egy volt osztálytársam bombázott mindig ilyen feladványokkal, és addig nem hagyott békén, amíg meg nem oldottam őket.:)
Vajon ki az a pihent aki ilyet kitalál?
Ez már nekem sok....sokkkk.:)
Szóval:
Az első férfi felhúzza mindkét óvszert. Közösül az első nővel.
Utána a felső óvszert átadja a másik férfinek, aki közösül ugyanazzal a nővel.
Közben az első férfi közösül a második nővel, majd átadja az óvszert a másik férfinak, aki ráhúzza a rajta lévő óvszerre, és közösül a második nővel.
Na jó, leírom. De korábban mondtam, hogy a valóságban ezt a módszert senki sem alkalmazná.
Mindjárt jövök.