HPV-teszt (beszélgetés)
Szia!
Nekem is pont igy történt mint neked!3 hónapig izgultam mi lesz a következő eredmény.Az orvos azzal engedett el,hogy ez nem jelenti azt hogy komoly a baj,de ellenőrizni kell!Azt mondta van akinek 8 hét alatt spontán gyógyul a hpv-fertőzés, van akinél nem.Baj csak akkor lesz , ha évekig fenáll a fertőzés!Azt mondta, ha jó az ember immunrendszere, le kell győznie a szervezetnek.Elkeztem vitaminokat szedni/nem a gyógyszertári multikat/elolvastam dr. Lenkei könyveit és az ő összeállitása szerint.3 hónap múlva teljesen negativ volt az eredmény!Ennyi!Most ismét aktuális a szűrés,kiváncsi vagyok,bizom benne újra negativ lesz!
Szia!
Nem szoktak rögtön hpv-tesztet csinálni a dokik,csak többedszeri rossz eredmény után.Nekem a második vagy harmadik rossz után kellett,pontosan nem emlékszem már rá.De mint ahogy leírtam az előzőkben,végül minden megoldódott.
Ne aggódj!
Sziasztok,
Nekem most lett kész a rákszűrés eredményem és az P2 lett, de a citológus azt írta rá, hogy HPV vírus fertőzöttség gyanúja áll fenn. A dokim azt mondta, hogy 3 hónap múlva megismételjük a rákszűrést és ha megint felmerül a gyanú, akkor ráérünk csináltatni egy HPV tesztet és azt elküldeni dns vizsgálatra, hogy az a fajta-e ami a méhnyakrákot okozza vagy sem. Most nem tudom eldönteni, hgoy ne inkább most azonnal csináltassam e meg a tesztet, miért várjak 3 hóig ??? Volt valaki már hasonló helyzetben, adjatok tanácsot ha tudtok .... Köszönöm !
Prücsi, igyál sok zöld teát! Az nagyon jól pusztitja a rákos sejteket is(PERSZE NEKED NINCDSENEK, csak azért mondom, hogy a hatást hangsúlyozzam!!!!) Igazi kinait vegyél, már napi egy csésze is hatásos. Azt is hallottam, hogy minden nap ajánlatos megenni egy egész ananászt.
DE a legfontosabb a nyugalom, és hogy akarj jól lenni, és ezt tudatosítsd!
Nagyon szivesen,és tényleg ne izgulj ennyire.Én izgultam,teljesen elkeseredtem,hogy mi lesz,hogy lesz,mert semmit nem tudtam róla.De a dokik, a kórházban mindegyik,akivel beszéltem,megnyugtattak,hogy semmi gond nem lesz.
Szerintem nálad is időben van még a dolog!
Látod,nekem is csak 4 eredmény után történt valami,és közben volt egy terhesség is...
Nem lesz semmi baj,hidd el!
Majd írj,ha már tudsz valamit :)
Szia!
Az én családomban többeknek van rossz eredménye, köztük nekem is. Ez nálunk ilyen generációs lehet, mert szinte mindannyian egykorúak vagyunk az unokatesóimmal, akiknek rossz lett az eredmény! Nálam konkrétan nemi szervi szemölcsöket is okozott, kívül belül, igen nagy számban, a drága vírus..elég kellemetlen volt, és a doki már itt rémisztgetett, hogy 30 éves koromra rákos leszek. Hát én eldöntöttem, hogy nem!telviran-t szedtem nagy dózisban, mindennap ittam zöld teát és cickafarkfüvet. emellett rengeteg mézet is ettem, aloe veráztam, és napi 2szer 30 csepp béres cseppet ittam, sok c vitaminnal. nem telt bele 1 hónap, lepotyogott az összes szemölcs, a doki nem győzött csodálkozni, teljesen visszaszorult a virus. azóta sincs vele gond:) fel a fejjel, próbáld a természetgyógyászatot! sokkal jobb, mint a dokik, lelkiismeretesek, bár drágább is. csak vigyázni kell a kuruzslókkal!:)egyébként a rokonoknak is hamar visszaszorult hasonló módszerekkel.:)
Szia Prücsi!
Mielőtt nagyon elkezdenél aggódni,megnyugtatnálak egy picit,már amennyire ez lehetséges...
Nekem kb 3 éve volt először rossz eredményem,háromszor volt p3-as,egyszer p4-es.Már meg kellett volna csinálni a kimetszést a harmadik után,de közbejött,hogy terhes lettem.Sem a terhességgel,sem a babával nem lett semmi gond hálistennek!A p4-es eredmény a szülés után volt.Akkor már én is megijedtem!(Ja és terhesség alatt negatív eredményem volt...)Szülés után kb 4 hónappal végezték el a kimetszést,ennek már másfél éve.Azóta kétszer voltam (félévente kell menni),és mindkétszer teljesen rendben volt minden!
Ajánlatos minél hamarabb utána járni,mert ha időben elkapják,gyógyítható!!!
Szia!
HPV-t jelenlegi szabályok szerint akkor néznek, ha két citlógiai eredmény nem volt jó, azaz nem automatikusan tesztelnek rá.