Hoxa akác köz (beszélgetés)
Pár órája (dél körül) még ott volt a jég a tetőn.
Most néztem: elolvadt. Sűrű eső esik, a hőmérőn 3 fok. :(
Én is ki fogom dugni az orromat. Mert mi az, hogy "hideg szél" meg "jeges eső"...! Hol van ez az időjárás a téli zimankóhoz?! Azt is túléltük, nem igaz?!
Elszomorító.Van még jég?Most mi esik?
Én most jöttem rá hogy el kell mennem a boltba, de még mindig esik...úgy kell nekem, mért nem mentem el tegnap:))
Az előbb hallottam, hogy odakint egy madárka nagyon szépen beszél. Lehet, hogy mára az eső végleg abbahagyta?
:)))
Nekem is eszembe jutott (gondolom, hogy éreztem a lábaimban a mozgáshiányt) Csináltam is vagy 30-50 lépés helyben járást. De aztán közben eszembe jutott valami, és annyi.
Helyben járásban percenként 100-at tudok, ez 5 perc alatt 500 lépés. Meglehet, hogy valóban neki kellene állni, mégis több, mint semmi, az ilyen "ki nem mozdulok" időjárásban.
Már engem is.
Reggel még próbáltam lazán venni, de főleg a bizakodás miatt.
Hát most már látom, hogy vastagon áll a tetőn a jég. :((
Már megvolt az első 500 lépés, le-föl, két szoba küzt nyitott ajtó, egy "kör" kitesz így 20 lépést. (És ez most nem vicc!)
Engem inkább a mínuszok aggasztanak, miután minden kivirágzott.
Én még ehhez ásítozok is egy kicsit:))
Azt írják az időjósok, hogy vasárnapig nézhetjük, akkor látunk legközelebb napot.
Mai program, ablakból nézem az esőt.
Jó reggelt, jó reggelt!
Hát lehet járni egyáltalán ebben a csúf időben??!!
Szervusztok! Ki merre jár, mivel telik a napja?
Jó reggelt, kelleme napot Mindenkinek.
Szép napot az Akác köz lakóinak és látogatóinak! :)
Nálam sem volt, gondoskodtam róla, hogy még tévedésből se csöngessen be egyetlen házbeli sem!
Elmentem itthonról, kerültem egyet! :))
Tegnap este tesóm szólt telefonon, ha nem haragszom, nem jön el. Felhívtuk a másik tesómat is, aki több száz km-re lakik tőlünk, beszéltünk, ő most nem igazán van jól. Bízunk benne, hogy nem lesz különösebb baj.
Ünnepi visszavonulás, no de már jövünk. Ma vendég nálunk nem volt, nem is lesz. Lányka megy aludni, mert éjjel már dolgozik.
Szia, Hópihe!
Persze, persze...
...És a rendcsinálás a vendégjárás után?!
No, már az is megvan!
Kár, hogy csak eddig tartott az ünnep! :-(
Vagy elhúzták a csíkot, és kihasználva a jó időt, kirándulnak, sétálnak, egyéb hasonló családi programot szerveztek maguknak.
Vagy pihenik a fáradalmakat, vagy várják a locsolókat.
Jó szomszédok, merre vagytok??
Azt megértem, hogy voltak napok, amikor ki sem látszottatok az előkészületekből, no de ma már azért be lehet köszönni! :))
Az Akác köz lakóinak is szép délutánt kívánok! :)
Hű de szépen be lesz az erkély ültetve.
Ha a virágládába ültetsz díszbabot, amit damilon felfuttatsz, akkor az ad egy félárnyékos helyet. Az nem megoldható, és a cserepes virágaid jobban éreznék magukat annak árnyékában???
Este munka után megyünk az OBI-ba, veszünk cserepet meg földet még. Folytatjuk az ültetést. Kicsírázott a búzám. Tegnapelőtt ültettünk még egy ládával. Eper is kezd növekedni. Szeretnék még hat növényt nagyobb cserépbe friss földbe átültetni, illetve muskátli szeretnék még venni és ültetni, fél futósat. Már most is szép az erkély, de ha jön a meleg, akkor vissza kell vinnem szerintem a szobanövények jó részét a lakásba. Helyette lesz a muskátli. Most még jól érzik magukat...
Szevasztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Mire összekészültem, és hogy leviszem a szemetet, amit tegnap az erkélyen összekotortam, + mondom megkerülöm a háztömböt napi séta gyanánt, akkorra eleredt az eső! Pedig azt mondták, hogy ide majd csak délután ér, és olyan percek alatt itt volt.
Mai séta kukáig és vissza kb. 200-250 fm!
További ajánlott fórumok: