Hoxa akác köz (beszélgetés)
Bocs, az eseménylista nem jelenítette meg, hogy kiléptél. De valóban nem vagy a tagok között. Tényleg gyerekes. De senkit nem kötözök a naplómhoz. Olvass Gárdonyi Gézát, Joyo Moyes könyveket, izgalmasabbak. Megtiszteltél, hogy eddig olvasóm voltál. Én pedig nem óhajtok sem itt sem a zártban bíra lenni Hópihe és közötted.
Nem vagyok én drága Nárcisz. Egyszerű ember vagyok. Nem vártam el, hogy kilépj a naplómból, mert kedvellek. De sajnos úgy látom, hogy te élvezed ha vélt vagy valós okok miatt felidegesítheted magad. Ezért sajnállak. Nem óhajtok konfrontálódni veled, mert mint előbb is írtam, ez olyan gyerekes. "Elvetted a macimat, add vissza a macimat." Olvasatom szerint semmi sértőt és bántót nem írtam a személyedre nézve. Örvendek, hogy neked erre akad időd. Szerintem téged senki nem bántott sem itt sem a klubban. Nem javaslom összekeverni a virtuális emberi kapcsolatokat a realitással. Olyan inget húzol magadra, amit nem akartam rád adni, de a te dolgod a te életed.
Drága Kisdarázs!
Elég erős szóval illetted a "hirdetésemet", erre reagáltam csak.
Mégpedig azzal, hogy:
1. Kiléptem a naplódból.
2. Kiléptettelek a naplómból.
3. Megvontam magamtól a Tőled kapott adminisztrátori tisztséget a Klubban.
(Ha már hibát vétettem, hát úgy kell nekem!)
Nagyon mulattat, ahogy toborozzátok a "lakókat". :)
Már-már erőszakosnak tűnik, de határeset.
Az meg, hogy itt vitáztok meg utasítjátok rendre egymást, több, mint mulattató :)
Nem, én vezekelek. Kidobtál a naplódból, mert szolid véleményem volt. Komolyan rosszabb ez a Hoxa, mint egy óvoda. Én jól szórakozom. :) Nincs kanál csördülés nélkül.
Jaj, akkor ezért vezekelnem kell!!
Nem tartom biztosnak, hogy ez egy jó ötlet volt... Szerintem a klubtagságok bizalmi ügyek. De remélem, nem bántottunk meg senkit.
Nyilván nem érezted eléggé otthon magad közöttünk... Kár ebbe belekeverni Zsófit!
Korábban egyszer már kiléptem, akkor aztán vissza csábultam, de lásd be, ami nem megy, ne erőltessük! Aki akar, megtalál a klubbon kívül, nem igazán szoktam csárdásozni, hogy egyszer jobbra, másszor balra... Legyen szép napod!
Ami könnyen jött, könnyen is megy!
Az a ház nekem sem került semmibe, majd az élet intézi a sorsát!
Értem!
Remélem nem veszed zokon, hogy közhírré tettem: a megüresedett háza(da)t szívesen venném/nk, ha belakná valaki.
Kellemes napot nektek. Hópihe! Csak tájékoztatlak, hogy Zsófi visszajött a zárt utcácskába. És sajnos olyan gondokkal, amit azért én sem írnék ki nyílt fórumra. Totál bejött amit mondtam neked, tele van gondokkal, és nem miattunk tűnt el. Ezt érdemes lenne átgondolni, nem?
Bocsi! Nem gondoltam, hogy indokolni kellett volna, miért is költöztem ki.
Elsősorban Zsófi személyisége ragadott meg, az ő hívására költöztem be, de hogy hosszabb időre eltűnt, és se elköszönés, se egy üzenet, hogy várjunk rá... és mivel valóban, ott a zárt klubban semmi olyan dolog nem történik, ami indokolná a bezártságot, elzártságot, a hoxa többi tagjától való elkülönülést. Nem kell ahhoz semmi különösebb nézeteltérésnek, vitának, akárminek történnie, hogy valaki kiköltözzön. Nem kell ebből ügyet csinálni. Jobban érzem magam a nyílt, szabad téren, mint egy bezárt kuckóban.
Figyelem!
Kiadó az Akác közben három szobás családi ház, szép, rendezett telekkel!
Azonnal beköltözhető!
További információk:
A Hoxa Akác köz mostani lakói csendes, jóravaló emberek. (Azaz asszonyságok.)
Magamat is ilyennek tartom, bár nekem vannak homályos pontok az (elő)életemben. Itt a Közben azonban, mióta beköltöztünk, senki szomszédommal nem volt említésre érdemes vitám vagy konfliktusom, és velem se az itt lakó
szomszédoknak.
Csendesen elvagyunk egymás mellett, figyelünk ugyan egymásra, de ez a figyelem nem olyan mértékű, amitől bármelyikünk kellemetlenül kellene, hogy érezze magát.
A barátkozásunkat a kölcsönös megértés és tolerancia jellemzi.
Akik szeretik az izgalmakat, a sodró erejű életmódot, azoknak talán túl unalmas lenne közöttünk lakni.
Viszont akiknek a nyugalom és béke a fontos, azok jó barátokra, jó szomszédokra lelhetnek itt.
Figyelem!
Azonnal beköltözhető!
Javítás:
körülmányekkel = körölményekkel
nemem = nekem
minden = Minden
További tudnivalók:
A szóbanforgó ingatlantból Hópihe neveztű szomszédasszonyunk költözött ki meghatározatlan okok folytán.
Sem a szomszédokkal nem volt komoly vitára oka, sem egyéb körülmányekkel nem indokolható a kiköltözése, viszont, nemem, mint közvetlen szomszédjának érdekem, hogy a telek ne álljon sokáig üresen.
Ezért tettem közhírré, hogy van a közben ez a lehetőség.
minden érdeklődővel személyre szabott konzultáció: Naarcissznál,
a Hoxa Akác köz 7. szám alatti lakójánál.
Egyéb tudnivalók: a Hoxa Akác köz mindkét oldala NAPOS OLDAL!
Figyelem!
Azonnal beköltözhető!
Szia Hópihe. Minek lett vége? Sajnos a munkahelyen most két osztályt viszek. Nincs időm itt lenni. Meg van más is. Nem tudom olvastad-e odaát.
Ugyan-ugyan, Hópihe!
Kérdeznélek, hogy most miért költözködtél ki, de minek?
(Nem akarok én annyira okos lenni, örülök, hogy ezúttal nem velem volt bajod.)
Kezet foghatunk! :-D
Az ismerőseim sokszor évődnek is velem, hogy én mindenevő vagyok akkor is, ha könyvekről van szó. (Ez csak részben igaz, szerintem.)
Azt hiszem, itt van vége.
Igen, tudom, hogy ti hétvégén pörögtök.
Hópihe, tudod, hogy nekem a hétévégék fullosak. A zárt utcában leírtam. Neked, hogy telt? Most mennem kell készülődni, kilencre megyek dolgozni. Később leszek.
Szia! Köztünk :))) Igen-igen foghíjasok vagyunk! Elférünk bőven!
Jó reggelt. Túl egy mozgalmas hétvégén, örömmel újra köztetek. :)
Azt nem tudtam, hogy az Édesvíz kiadó már megszűnt, de olvastam tőlük régebben könyveket. Viszont ha érdekel ez a téma akkor attól hogy a kiadó már nincs nagyon sok ilyen témájú könyvet találsz az ezoterikus könyveknél akár könyvesboltban, akár könyvtárban. Én is szoktam olvasni bár kevés rá az időm én általában szeretem a szórakoztató krimiket de a kicsit romantikusabb is érdekel és az ezoterikus is.
Nehezen tudnám megmondani, mert alapjában véve minden érdekel, ritka kiváncsi természetem van.
Persze nagyon sok könyv olvasható közülük a net-en is, ha mondod esetleg, hogy a rengeteg témakörön belül melyik terület az, amelyik téged inkább érdekel, akkor még könyv címet is tudok az adott témakörön belül ajánlani, kikeresni neked.
Hát akkor ennek már nem fogok utána nézni. Ritkán veszek én is könyveket, mert rengeteget lehet a neten találni. Csak ha valami olyanra vágyom, ami nincs feltöltve. És hát ott a saját több ezres könyvtárunk is, még sok olvasatlan könyv van.
További ajánlott fórumok: