Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hortobányi húsos palacsinta kicsit másképp :) recept

Hortobányi húsos palacsinta kicsit másképp :) recept

A Hortobányi húsos palacsinta kicsit másképp :) hozzávalói:
fél kiló darált sertéshús
2 csomag sajtszósz
fokhagyma
vegeta (delikát)

tojás
liszt
prézli
25 db kész sós palacsinta


A Hortobányi húsos palacsinta kicsit másképp :) elkészítési módja:
A húst lesütöm, felengedem vízzel, és amikor elfőtt a víz és jó puha a hús, akkor elkészítem a sajtszószt 1 dl-rel kevesebb tejjel mint a kettőhöz ír. Ezzel felengedem ismét a húst. Amikor felforr, elzárom. Ha híg marad egy kis prézlivel be lehet sűríteni. Ezután betöltöm a palacsintába és feltekerem. ( ráhajtom a két végét és felcsavarom mint a töltött káposztát) Bepanírozom. Kisütöm olajban. :)

Én mindig többet csinálok és lefagyasztom sütés előtt, így ha kell mindig kéznél van ha váratlan vendég állít be. Egy kis krumplipüré, vagy rizs tartármártás, aki szereti.


Kategória: Húsételek receptjei


A hortobányi húsos palacsinta kicsit másképp :) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook