Honlappal kapcsolatos témák (beszélgetés)
Értelek.És már igazat is adok :) De érdekes,hogy te vagy itt az ügyvéd,azt sem tudjuk ki vagy,soha nem láttalak,szóval valszeg te is törölt és újraregelt tag vagy,ugye? :))
A mérce tényleg nem egyforma,de ez az élet minden területén így van.
Felőlem szavazhatunk is:
Ki szavaz arra, hogy Kobuderát visszaengedjék?
Elsőként: én! :) Vitassuk meg ezt is, hogy ki az akiknek esetleg hiányozna.
A legtöbb helyen van.És sok foci,f1-es oldalon is fent vagyok,ott is van.De más hasonló jellegű oldalakon is.
Itt sztem nem lesz.
Elorebocsatom, bennem is megfogalmazodott mar, hogy miert is tunt el egy-ket ferfitarsam ezen forum sullyesztojeben, de most Kobudera kollega torlese verte ki a biztositekot.
A masik dolog, amit szeretnek megjegyezni, hogy a kollega privat uzenetben felvette velem a kapcsolatot es o kerte, nyissam meg ezt a topikot. Irt egy hozzaszolast is, amelyet most reszletesen bemasolok ide.
"Ha elmegyek a WC-re azért a végén kitörlöm a hátsóm, hogy ne legyen büdös. Így van ez a fogmosással is, az is törlés. Törlés, hogy a partnerem ne dobjon hátast a szájszagomtól. Törlök akkor is ha rossz emléket szeretnék elfelejteni, de ez a törlés mind esetben akkor hatékony ha indoklom. Törlöm magam a társaságból ha nem vagyok kívánatos, szólnak és elmegyek. Ám nem megyek el ha egy ember valamiért nem szeret. Ilyenkor az a stratégiám, hogy elülök az illetővel szemben egy székre, és megkérdezem akar-e róla beszélni, bevállalja-e. A sunyik nem akarnak. Csak flegma keménységet színlelve visszavonulnak, és próbálnak fogást keresni rajtam. Még nem sejtik, hogy ezzel semmi baj sincs, mert szeretem. Viszont azt nem amikor valaki csak úgy, hirtelen a semmiből mindenféle figyelmeztetés nélkül pofánvág... Baromira fáj, sajog és káoszt kelt a gondolataimban. Felzaklatottságom jelen esetben egy erős ütés amit itt kaptam. Egy érthetetlen indokolatlan törlés. Vannak emberek akik nem bírják a kritikát, nem értik a viccet és a poént. De minden esetben illik, célszerű, javasolt és nem utolsósorban fair dolog figyelmeztetni a felhasználót. Igazságtalannak érzem Kobudera törlését. Véleményem szerint nem tett semmi olyat ami ezt a törlést indokolná, ez a helyzet már más tagnál is felmerült. Éppen ezért ezt a fórumot a kedves adminoknak és Hoxának hoztam létre, hogy értesülhessenek a törölt tagok utólag is, miért voltak törölve valamint hogy elégtételt fog hozzon a kíváncsiskodóknak.
Esetleg itt lehetne beszélgetni arról még ki miért nemkívánatos."
(kobudera)
Minden megoldható, csak programozási munka kérdése. :) A dominóval kapcsolatban nem hiszem, hogy érdemes lenne energiát belerakni.
Az lenne a kérésem Hoxa honlapjával kapcsolatban, hogy legyen egy külön kereső funkció egy adott napló bejegyzéseire vonatkozóan.
Mert így elég strapás akár a saját naplómban is több évre visszamenőleg visszakeresni bármit, amiről pedig tudom, hogy ott van. Csak már gőzöm nincs a dátumról. :(
Hoxa! Speedz! Mit szóltok a kéréshez? :D
a [-1] db-számú szavazat hogy értelmezendő?
nem lehetne valami hivatkozást kirakni egy-egy topik fölé, ami a kedvencek oldalaira mutat?
hogy ne kelljen folytonfolyvást keresztbe nyúkálni a képernyőn (jobbkezesekről beszélek)
??
További ajánlott fórumok:
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Keresztény vallással, hittel kapcsolatos témák
- Gyermektelenek gyerekekkel kapcsolatos témákról?
- 2-3 éves gyerekekkel kapcsolatos témák
- Szerintetek a felhasználok betartják a honlappal kapcsolatos szabályokat?